lekker slapen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Outdoor kussen groen
  What The Woof! Wil niet iedereen weleens iets van zich afschudden? Jouw hond kan dit nu doen met het Beeztees Shake It Hondenkussen. Met dit loungekussen in een vrolijke kleur, geeft je jouw hond een eigen plekje om heerlijk te kunnen relaxen en slapen. Dit kussen, gemaakt van nylon, bevat de te..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Outdoor kussen roze
  Happy Days! Wil niet iedereen weleens iets van zich afschudden? Jouw hond kan dit nu doen met het Beeztees Shake It Hondenkussen. Met dit loungekussen in een vrolijke kleur, geeft je jouw hond een eigen plekje om heerlijk te kunnen relaxen en slapen. Dit kussen, gemaakt van nylon, bevat de tekst..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Outdoor kussen zwart
  Oh My Dog! Wil niet iedereen weleens iets van zich afschudden? Jouw hond kan dit nu doen met het Beeztees Shake It Hondenkussen. Met dit loungekussen in een vrolijke kleur, geeft je jouw hond een eigen plekje om heerlijk te kunnen relaxen en slapen. Dit kussen, gemaakt van nylon, bevat de tekst ..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Pupstep
  De PupSTEP biedt huisdieren de mogelijkheid om veilig op hun favoriete plek te komen. De moderne vormgeving past goed in elk interieur. De unieke constructie van de trap ondersteunt een gewicht tot wel 32 kg. Er is geen montage nodig en de PupSTEP is inklapbaar zodat u deze gemakkelijk kunt opberg..
  Excl. BTW: €44,59 €53,95