Hertengewei, hoorn of hout

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Buffelhoorn
  Een heerlijke en duurzame snack voor uw hond. Net als hertengewei slijt het langzaam. De stukken kunnen van vorm verschillen. Geschikt voor middel tot grote honden. Ongeveer 20cm lang ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Farm Food Easy antlers
  De farmfood Easy antlers zijn de originele Antlers, maar dan in de lengte doorgezaagd. Daarmee komt het merg van de Antler direct blood te liggen. Dit is het meest aantrekkelijke gedeelte van de antler.  Als je hond geen fanatieke kauwer is dan is de easy antler vaak een mooie oplossing. O..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Farmfood antlers (hertengewei)
  Farm Food “Original” Antlers zijn afkomstig van edelherten. Omdat uw hond zich moet inspannen om bij het lekkere merg te komen, is het, zelfs voor de meest fanatieke en sterke kauwers, een echte uitdaging. Daardoor is deze Original Antler een zeer duurzame kauwkluif.Deze Antler wordt aangeraden voor..
  Excl. BTW: €8,47 €10,25
 • Koffieboom wortel
  Honden vinden het van nature prettig om op stokken te kauwen. Dit kan gevaarlijk zijn. Met deze koffieboom wortel kan dit zonder problemen. De koffieboom wortel splintert niet. Deze 100% natuurlijke kauwtraktatie is goed voor het gebit en darmen van uw hond. De vezels bevorderen de darmwerkin..
  Excl. BTW: €12,48 €13,60
 • Olijfboom kauwstok
  100% natuurlijke kauwsnack uit Spanje gemaakt van de tak van de olijfboom. De olijfolie is goed voor huid en vacht. Deze kauwwortel bevat geen toevoegingen en is daardoor uitermate geschikt voor gevoelige honden en honden met een graan-of glutenallergie. Deze natuurlijke tandenborstel splintert..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Olijfboom kauwwortel
  Honden vinden het van nature prettig om op stokken te kauwen. Dit kan gevaarlijk zijn. Met deze olijfboom kauwwortel kan dit zonder problemen. De olijfboom kauwwortel splintert niet. 100% natuurlijke kauwsnack uit Spanje gemaakt van de wortel van de olijfboom. De olijfolie is goed voor huid..
  Excl. BTW: €9,13 €9,95
 • Wijnstok kauwstok
  Wijnstok    Omschrijving: Een wijnstok is een kauwsnack voor honden. De hond kauwt de stok tot zachte vezels. Dit heeft een positieve invloed op het gebit en het tandvlees. De zachte vezels kunnen zonder problemen worden doorgeslikt. Samenstelling: De stok is afkomsti..
  Excl. BTW: €12,48 €13,60