Kunst kluif

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Nylabone extreme chew buffalo
  Een zeer bijzonder model met een bijzondere smaak BISON Een klein stukje kunt u vullen met wat lekkers zodat uw hond nog langer plezier ervan heeft. Geschikt voor honden:     Tot 16kg Bijzonderheden:     Zeer bijzonder model Smaak:     Bison Sterkt..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Nylabone extreme chew hoof
  Een Super kluif van Nylabone met de overheerlijke smaak bacon   Geschikt voor honden: tot 16kg Bijzonderheden: Zeer populair model Smaak: Bacon Sterkte: Zeer sterk, geschikt voor een volwassen gebit Materiaal: Z..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Nylabone galileo souper
  Nylabone voor grote volwassen extreem harde bijters boven 30kg galileo. De topper onder de Nylabones, Deze kluif is super sterk en wordt aanbevolen voor de fanatiekste kauwers onder de grote honden.    Zit er een smaakje aan? Ja, alle Nylabone en Dinobone zijn voorzien van een (b..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Nylabone original
  Nylabone duurzame kauwmateriaal - door dierenartsen goedgekeurd duurzaam kauwmateriaal van Nylabone. Sinds meer dan 40 jaar de meest vertrouwde naam van kauwproducten voor honden. Het duurzame kauwmateriaal van Nylabone(de originele nylabone) gaat lang mee en is speciaal ontworpen voor buite..
  Excl. BTW: €5,95 €7,20
 • Petstages Deerhorn
  Dierenartsen zien steeds meer gebroken tanden veroorzaakt door het kauwen op te hard materiaal. Zoals vaak met hertengewei. Daarom is de Deerhorn ontwikkelt, dit innovatieve kauwspeelgoed hertengewei combineert natuurlijk met kunststof creëert een duurzaam en veilig kauwbot. De gevarieerde structu..
  Excl. BTW: €4,55 €5,50
 • Petstages Dogwood
  Dogwood Sticks zijn gemaakt van innovatief materiaal dat echt hout combineert met een duurzaam synthetisch product waardoor een sterkere en veiliger stick ontstaat. De natuurlijke hout geur is onweerstaanbaar voor honden ze kunnen er uren op kauwen. • Niet-giftig en ideaal voor honden die graag ..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50