Kunst kluif

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Nylabone big chew bone beef
  Nylabone voor hard kauwende honden met heerlijke hamsmaak, voor honden boven 30 kg lichaamsgewicht. Het Nylabone kauwbot is vervaardigd uit duurzaam hoogwaardig nylon. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van uw hond te voldoen. Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, ..
  Excl. BTW: €25,79 €31,20
 • Nylabone original
  Nylabone duurzame kauwmateriaal - door dierenartsen goedgekeurd duurzaam kauwmateriaal van Nylabone. Sinds meer dan 40 jaar de meest vertrouwde naam van kauwproducten voor honden. Het duurzame kauwmateriaal van Nylabone(de originele nylabone) gaat lang mee en is speciaal ontworpen voor buite..
  Excl. BTW: €6,07 €7,35
 • Petstages Deerhorn
  Dierenartsen zien steeds meer gebroken tanden veroorzaakt door het kauwen op te hard materiaal. Zoals vaak met hertengewei. Daarom is de Deerhorn ontwikkelt, dit innovatieve kauwspeelgoed hertengewei combineert natuurlijk met kunststof creëert een duurzaam en veilig kauwbot. De gevarieerde structu..
  Excl. BTW: €4,55 €5,50
 • Petstages Dogwood
  Dogwood Sticks zijn gemaakt van innovatief materiaal dat echt hout combineert met een duurzaam synthetisch product waardoor een sterkere en veiliger stick ontstaat. De natuurlijke hout geur is onweerstaanbaar voor honden ze kunnen er uren op kauwen. • Niet-giftig en ideaal voor honden die graag ..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50