Overige hondensnacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Chew Bello's kip XL
  Braaaf presenteert... ChewBello's! De nieuwe must-buy voor elke hond. ChewBello's zijn gemaakt van 50% rawhide. Door de speciale verwerkingsmethode kunnen honden volledig kauwen op de ChewBello's en een extra pluspunt... Ze ruiken niet. Zoals alle Braaaf producten zijn ChewBello's tarwevrij e..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Kong marathon snack kip
  KONG Marathon Heerlijke traktatie voor honden! Duw en draai de traktatie eenvoudig in de KONG Classic en het plezier kan beginnen! De Marathon producten zijn graanvrij en stimuleren het natuurlijke kauwinstinct. Voor mentale uitdaging en uren vermaak. Natuurlijk Graanvrij Mentale uitd..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Pedigree dentastix multipack maxi
  PEDIGREE® DentaStix® Maxi voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €9,08 €10,99
 • Pedigree dentastix multipack medium
  PEDIGREE® DentaStix® Medium voor volwassen honden van middelgrootte grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voo..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Pedigree dentastix multipack mini
  PEDIGREE® DentaStix® Mini voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €6,41 €7,75