Overige hondensnacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Clinic dog CDS hypo allergene snack
  Voor zowel de gezonde hond als die met aangepaste voeding op gebied van: Huid en vacht Nieren Spijsvertering Voedselallergie Productbeschrijving CLiNiC CDS is een verantwoorde beloning of tussendoortje op ieder moment van de dag. De snacks zijn speciaal geformuleerd om de werking..
  Excl. BTW: €3,80 €4,60
 • Hondenpaté 75 gram
  Beeztees hondenpate zalm is een overheerlijke pate die u kunt gebruiken door rubberen hondenspeeltjes te vullen met deze lekkernij. Ook als beloning tijdens het trainen van uw hond is deze tube ideaal. Uw hond zal dan moeite moeten doen om bij deze pate te kunnen komen en zo worden ook nog eens de ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Pedigree dentastix multipack maxi
  PEDIGREE® DentaStix® Maxi voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €10,07 €12,19
 • Pedigree dentastix multipack medium
  PEDIGREE® DentaStix® Medium voor volwassen honden van middelgrootte grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voo..
  Excl. BTW: €7,60 €9,19
 • Pedigree dentastix multipack mini
  PEDIGREE® DentaStix® Mini voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €6,32 €7,65
 • Whimzees veggie ear
  Een lekkere hondensnack voor honden in de vorm van een oor. Geschikt voor honden met allergie voor bijvoorbeeld kip of rund. Vanaf een leeftijd van 9 maanden. natuurlijke ingrediënten vegetarisch mais en tarwe vrij gluten en suikervrij hoog vezelgehalte en een laag vetgehalte Ing..
  Excl. BTW: €1,45 €1,75
 • Whimzees veggie staaf 15 cm
  Een lekkere hondensnack voor honden in de vorm van een staaf. Geschikt voor honden met allergie voor bijvoorbeeld kip of rund. Vanaf een leeftijd van 9 maanden. natuurlijke ingrediënten vegetarisch mais en tarwe vrij gluten en suikervrij hoog vezelgehalte en een laag vetgehalte I..
  Excl. BTW: €0,70 €0,85