Overige hondensnacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hondenpaté 75 gram
  Beeztees hondenpate zalm is een overheerlijke pate die u kunt gebruiken door rubberen hondenspeeltjes te vullen met deze lekkernij. Ook als beloning tijdens het trainen van uw hond is deze tube ideaal. Uw hond zal dan moeite moeten doen om bij deze pate te kunnen komen en zo worden ook nog eens de ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Hubertus Gold energy bar 85 gram 6 stuks
  De Jacht Energy Bars zijn een voedingssupplement op de normale voeding. Deze vers vlees snack is specifiek voor (actieve) honden die net dat kleine beetje extra nodig hebben voor of tijdens de activiteit. De 85 grams folies zijn makkelijk mee te nemen (bijvoorbeeld in je binnen- of broekzak).  ..
  Excl. BTW: €9,87 €11,94
 • Pedigree dentastix multipack maxi
  PEDIGREE® DentaStix® Maxi voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €10,16 €12,29
 • Pedigree dentastix multipack medium
  PEDIGREE® DentaStix® Medium voor volwassen honden van middelgrootte grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voo..
  Excl. BTW: €7,68 €9,29
 • Pedigree dentastix multipack mini
  PEDIGREE® DentaStix® Mini voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €6,41 €7,75