Overige hondensnacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Farm Food Kadoverpakking Jute zak mini
  Wilt u uw hond graag verwennen met Sinterklaas? Dan is de Farm Food jute zak een erg leuk kado! De jute zak is gevuld met de volgende producten: 1x HE Schaap 500 gr. brok mini 1x HE Zalmolie 500 gr. brok  mini 2x Dental Bone XXS  1x Runderhart Trainers 90 gr. 1x Munchie Tripe &..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Farm Food Kadoverpakking Jute zak standaard
  Wilt u uw hond graag verwennen met Sinterklaas? Dan is de Farm Food jute zak een erg leuk kado! De jute zak is gevuld met de volgende producten: 1x HE Schaap 500 gr. brok 1x HE Zalmolie 500 gr. brok 3x Dental Twist L 1x Runderhart Trainers 90 gr. 1x Munchie Tripe & Rice (35st) 1x Fresh..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Hondenpaté 75 gram
  Beeztees hondenpate zalm is een overheerlijke pate die u kunt gebruiken door rubberen hondenspeeltjes te vullen met deze lekkernij. Ook als beloning tijdens het trainen van uw hond is deze tube ideaal. Uw hond zal dan moeite moeten doen om bij deze pate te kunnen komen en zo worden ook nog eens de ..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Hubertus Gold energy bar 85 gram 6 stuks
  De Jacht Energy Bars zijn een voedingssupplement op de normale voeding. Deze vers vlees snack is specifiek voor (actieve) honden die net dat kleine beetje extra nodig hebben voor of tijdens de activiteit. De 85 grams folies zijn makkelijk mee te nemen (bijvoorbeeld in je binnen- of broekzak).  ..
  Excl. BTW: €9,87 €11,94
 • Kong marathon snack kip
  KONG Marathon Heerlijke traktatie voor honden! Duw en draai de traktatie eenvoudig in de KONG Classic en het plezier kan beginnen! De Marathon producten zijn graanvrij en stimuleren het natuurlijke kauwinstinct. Voor mentale uitdaging en uren vermaak. Natuurlijk Graanvrij Mentale uitd..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Pedigree dentastix multipack maxi
  PEDIGREE® DentaStix® Maxi voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €10,16 €12,29
 • Pedigree dentastix multipack medium
  PEDIGREE® DentaStix® Medium voor volwassen honden van middelgrootte grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voo..
  Excl. BTW: €7,68 €9,29
 • Pedigree dentastix multipack mini
  PEDIGREE® DentaStix® Mini voor volwassen honden van kleine grootte heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik zijn speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Specifieke eigenschappen Naast de voordelen vo..
  Excl. BTW: €6,41 €7,75