QChefs

Dit is de nieuwste anti-tandplak snack in Nederland. Hij is;
• Hypoallergeen
• Vegetarisch
• 100% natuurlijk

Veel honden hebben last van tandplak/tandsteen of een slechte adem. Dagelijkse gebitsverzorging is dan ook belangrijk. Dat kan nu door het geven van een 100% natuurlijke snack van de “QChefs”.
Dit is een gebitsverzorgende snack op basis van zuiveleiwit, koolzaadolie, boekweit en kokos. De zuiveleiwit Caseïne vermindert tot wel 80% van de tandplak bacteriën in de mond.
De QChefs producten zijn niet alleen lekker, zij verbeteren de mond flora, werken tegen tandplak opbouw en een slechte adem.
Verder bevatten QChefs producten weinig calorieen, zijn vegetarisch, makkelijk te verteren en zijn vrij van suikers, gluten, granen, lactose en andere toevoegingen.
Heeft uw hond een allergie? Doordat de snacks hypo allergeen zijn past dit in ieder dieet.
Kortom; QChefs zijn gezond voor elke hond!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • QChefs dental fitness cheese rolls
  De QCHEFS Dental-Fitness Cheese Rolls is een revolutionaire snack voor de hond. harde kauwsnack ideaal beloning voor tussendoor bevorderd gezonde tanden en tandvlees neutraliseert de mond flora, antibacteriële remineraliseert  het tandglazuur vrij van gluten, lactose, suiker en ..
  Excl. BTW: €6,61 €7,99 €9,99
 • QChefs dental fitness cheesies
  De QCHEFS Dental-Fitness Cheesies is een revolutionaire snack voor de hond. gepofte, lichte eiwitcrackers met rijst ideaal als beloning-snack bevorderd gezonde tanden en tandvlees neutraliseert de mond flora, antibacteriële remineraliseert  het tandglazuur vrij van gluten, lacto..
  Excl. BTW: €4,62 €5,59 €6,99
 • QChefs dental fitness hard cheese
  De QCHEFS Dental-Fitness Hard Cheese is een revolutionaire snack voor de hond. kauwhart met extra kaas en rijst voor actieve honden het ideale kauwplezier bevorderd gezonde tanden en tandvlees neutraliseert de mond flora, antibacteriële remineraliseert  het tandglazuur vrij van ..
  Excl. BTW: €6,61 €7,99 €9,99
 • QChefs dental vital snackies
  De QCHEFS Dental-Vital Snackies is een revolutionaire snack voor de hond. fruitige smaak, met johannesbrood ideaal als beloning-snack graanvrij dankzij boekweit bevorderd gezonde tanden en tandvlees neutraliseert de mond flora, antibacteriële remineraliseert  het tandglazuur v..
  Excl. BTW: €3,96 €4,79 €5,99