Snack tubes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • It's my dog hondenpindakaas
  It's my dog hondenpindakaas Deze pindakaas is de perfecte snack voor honden. Doe het in een kong of op een lickimat om uw hond extra uit te dagen. Op een warme dag kunt u de kong of lickimat met pindakaas invriezen om uw hond een koele snack te geven. ..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • It's my dog hondenpindakaas met banaan
  It's my dog hondenpindakaas Deze pindakaas met banaan is de perfecte snack voor honden. Doe het in een kong of op een lickimat om uw hond extra uit te dagen. Op een warme dag kunt u de kong of lickimat met pindakaas invriezen om uw hond een koele snack te geven. ..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • It's my dog hondenpindakaas met honing
  It's my dog hondenpindakaas Deze pindakaas met honing is de perfecte snack voor honden. Doe het in een kong of op een lickimat om uw hond extra uit te dagen. Op een warme dag kunt u de kong of lickimat met pindakaas invriezen om uw hond een koele snack te geven. ..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • Leverworst in tube 75 gram
  Eindelijk een leverworst speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 75 gram met gel voor de support van de gewrichten ..
  Excl. BTW: €2,47 €2,99
 • Trixie Baconpasta 110 gram
  Een heerlijke worst met bacon smaak in een tube speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes of licki matten voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 110 gram ..
  Excl. BTW: €2,88 €3,49
 • Trixie Gevogeltepasta 110 gram
  Een heerlijke worst met gevogelte smaak in een tube speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes of licki matten voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 110 gram ..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • Trixie Zalmpasta 110 gram
  Een heerlijke worst met zalm smaak in een tube speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes of licki matten voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 110 gram ..
  Excl. BTW: €2,88 €3,49
 • YowUp! Dog natural prebiotics 115 gram
  YowUp! is een natuurlijke yoghurt met een aangepaste formule voor honden. De formule bevat geen toegevoegde suikers, is lactosevrij en bevat 0% vet. YowUp! bevat prebiotica van plantaardige oorsprong, specifiek voor honden, gewonnen uit bieten en gecertificeerd door veterinaire studies die de voo..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95