Snack tubes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Leverworst in tube 75 gram
  Eindelijk een leverworst speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 75 gram met gel voor de support van de gewrichten ..
  Excl. BTW: €2,47 €2,99
 • Trixie Baconpasta 110 gram
  Een heerlijke worst met bacon smaak in een tube speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes of licki matten voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 110 gram ..
  Excl. BTW: €2,88 €3,49
 • Trixie Gevogeltepasta 110 gram
  Een heerlijke worst met gevogelte smaak in een tube speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes of licki matten voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 110 gram ..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • Trixie Zalmpasta 110 gram
  Een heerlijke worst met zalm smaak in een tube speciaal voor de hond. handig voor in de kong speeltjes of licki matten voor het toedienen van pillen in een tube waardoor de houdbaarheid langer is 110 gram ..
  Excl. BTW: €2,88 €3,49
 • Van pom kaas banana power
  PomKaas in de smaak Banana Power Ambachtelijke en 100% natuurlijke PomKaas Pindakaas van Hollandse bodem in een handzame en makkelijk te doseren verpakking. PomKaas Banana Power bestaat uit 1 pouch*  100% natuurlijk. Bevat geen toegevoegd zout, suiker, xylitol of andere conserver..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Van pom kaas beet love
  PomKaas in de smaak Beet Love Ambachtelijke en 100% natuurlijke PomKaas Pindakaas van Hollandse bodem in een handzame en makkelijk te doseren verpakking. PomKaas Beet Love bestaat uit 1 pouch*  100% natuurlijk. Bevat geen toegevoegd zout, suiker, xylitol of andere conserveringsmi..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95