Ambachtelijke Handgemaakte hondenkoeken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ambachtelijke handgemaakte hartkoeken pindakaas 6,5 cm
  Alleen rond valentijnsdag verkrijgbaar! Deze ambachtelijk gemaakte hartkoek met de smaak pindakaas  is echt een super traktatie voor uw hond. Mooie kluif van 12 cm met de populaire smaak pindakaas.  ingredienten: Bloem, zelfrijzend bakmeel, maismeel, pindakaas, olie, eie..
  Excl. BTW: €0,62 €0,75
 • Ambachtelijke handgemaakte koekkluif appel vanille 12 cm
  Deze ambachtelijk gemaakte hondenkluif met de smaak appel en vanille is echt een super traktatie voor uw hond. Mooie kluif van 12 cm met de populaire combi-smaak appel en vanille.  ingredienten: Tarwebloem, maismeel, appel, eieren, vanille-extract, olie, water ..
  Excl. BTW: €1,24 €1,50
 • Ambachtelijke handgemaakte koekkluif pindakaas banaan 12 cm
  Deze ambachtelijk gemaakte hondenkluif met de smaak pindakaas en banaan is echt een super traktatie voor uw hond. Mooie kluif van 12 cm met de populaire combi-smaak pindakaas en banaan.  ingredienten: Tarwebloem, maismeel, hondenpindakaas, eieren, banaan, olie, water ..
  Excl. BTW: €1,24 €1,50
 • Ambachtelijke handgemaakte koekkluifjes pindakaas 10 stuks
  Deze ambachtelijk gemaakte hondenkluifjes met de smaak pindakaas zijn echt een super traktatie voor uw hond. Mooie kluifjes van 6 cm met de populaire smaak pindakaas.  ingredienten: Bloem, zelfrijzend bakmeel, pindakaas, olie, eieren en water 10 stuks in een leuk cadeau ..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Ambachtelijke handgemaakte koeksterretjes coconut 15 stuks
  Deze ambachtelijk gemaakte hondenkluifjes met de smaak cocos zijn echt een super traktatie voor uw hond. Mooie kluifjes van 6 cm met de populaire smaak cocos.  ingredienten: Bloem, zelfrijzend bakmeel, kokosolie, eieren en water 154 stuks in een leuk cadeau zak..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95