Ballen

Speelballen voor de hond

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP fetch'n treat
  Apporteren en belonen! Voorkom eenzaamheid en verveling gebruik de Fetch’N Treat want deze staat garant voor uren speelplezier! Door de tennisbal (wordt erbij geleverd) in de opening aan de bovenzijde te gooien gaat automatisch het luik open en krijgt de hond een beloning. De Fetch’N Treat ..
  Excl. BTW: €26,45 €32,00
 • AFP interactive hyper fetch
  Het ballen lanceer apparaat voor de middelgrote honden! Leer uw hond nu zelf om de bal te laten apporteren met de Hyper Fetch. Eenvoudig in te stellen op 3 verschillende afstanden van: 3, 6 en 9 meter.   Incl. 3 ballen. Formaat bal: 5 cm.   De grote Interactive Hyper Fetch bev..
  Excl. BTW: €81,82 €99,00
 • Bionic Ball
  De Bionic producten kunnen tegen een stootje. Deze super sterke speeltjes zijn gemaakt uit revolutionair materiaal dat bestand is tegen stevig kauwgedrag. Vrij van BPA, phtahlates, hormonen,lood en latex. FDA goedgekeurd. Bionic Rubber is een revolutionair materiaal wat het agressieve speelgedrag v..
  Excl. BTW: €5,37 €6,50
 • Chuckit ball launcher medium
  De Chuckit  Ball Launcher geeft u de gelegenheid om de bal een eind weg te gooien zonder een extreme kracht inspanning. Daarnaast heeft u geen last meer van vieze handen want met de Chuckit Ball Launcher kunt u gemakkelijk de bal van de grond oppakken! Gemaakt van duurzaam kunstst..
  Excl. BTW: €13,22 €16,00
 • Chuckit ball launcher mini
  Voor veel kleine hondjes is de tennisbal in de standaard balwerpstok te groot.   Chuckit heeft hier een oplossing voor gevonden. De mini ball launcher.   De Chuckit Mini Ball Launcher geeft u de gelegenheid om de bal een eind weg te gooien zonder een extreme kracht insp..
  Excl. BTW: €9,13 €11,05
 • Chuckit breathe right fetch ball medium
  Chuckit Breathe Right Fetch Ball Gooi verder, apporteer langer! De Chuckit Breathe Right Fetch Ball is een sterke bal die is ontworpen om ademhaling en luchtstroom in de longen van honden te vergemakkelijken tijdens het apporteren. Dankzij deze bal zal u hond het apporteren 30 tot 50% langer volhou..
  Excl. BTW: €5,79 €7,00
 • Chuckit breathe right fetch ball small 2 stuks
  Chuckit Breathe Right Fetch Ball Gooi verder, apporteer langer! De Chuckit Breathe Right Fetch Ball is een sterke bal die is ontworpen om ademhaling en luchtstroom in de longen van honden te vergemakkelijken tijdens het apporteren. Dankzij deze bal zal u hond het apporteren 30 tot 50% langer volhou..
  Excl. BTW: €8,10 €9,80
 • Chuckit hydro squeeze bal
  Het speelplezier kan beginnen! De blauwe bal in het midden absorbeert water als een spons. De Chuckit Hydro Squeezebal laat water los wanneer hond de bal in zijn bek neemt. Ideaal ter verkoeling! Gemaakt van speciaal schuim met polyester rondom en TPR rubber waardoor de Chuck..
  Excl. BTW: €6,90 €8,35
 • Chuckit kick fetch
  De absolute sensatie uit Amerika. Nu kunt u eindelijk echt spelen / voetballen met uw hond! De grote speel- / apporteerbal voor honden. Drijft extreem hoog op het water waardoor hij zeer goed zichtbaar is voor uw hond! Gemakkelijk op te pakken door het unieke grip design! Maten: S :Ø&..
  Excl. BTW: €24,92 €30,15
 • Chuckit tennisbal medium 4 stuks
  Duurzame tennisbal van topkwaliteit. Geschikt voor:  Alle Chuckit medium Ball Launchers. Maat bal: Medium (ø 6 cm) Chuckit Tennisballen zijn speciaal ontwikkeld voor honden. ..
  Excl. BTW: €6,61 €8,00
 • Chuckit tennisbal small 2 stuks
  Duurzame tennisbal van topkwaliteit. Chuckit tennisballen met een diameter van circa 4,5 centimeter zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere honden. De tennisballen voor honden waar ze voor springen en of rennen. Tennisballen van extreem hoge kwaliteit, perfect voor spelen en of apporter..
  Excl. BTW: €3,10 €3,75
 • Chuckit ultra bal large
  Natuurlijke rubberen bal die perfect stuitert en super duurzaam is. Stevige bal. Daarnaast is de Chuckit Ultra Ball zeer gemakkelijk schoon te maken. De large bal is 7cm, geschikt voor grote honden.    ..
  Excl. BTW: €8,18 €9,90