Spelletjes

Het is erg leuk om samen met je hond spelletjes te doen. 

Dit gaat verveling bij uw hond tegen en stimuleerd zijn intelligentie.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP fetch'n treat
  Apporteren en belonen! Voorkom eenzaamheid en verveling gebruik de Fetch’N Treat want deze staat garant voor uren speelplezier! Door de tennisbal (wordt erbij geleverd) in de opening aan de bovenzijde te gooien gaat automatisch het luik open en krijgt de hond een beloning. De Fetch’N Treat ..
  Excl. BTW: €30,54 €36,95
 • AFP interactive hyper fetch
  Het ballen lanceer apparaat voor de middelgrote honden! Leer uw hond nu zelf om de bal te laten apporteren met de Hyper Fetch. Eenvoudig in te stellen op 3 verschillende afstanden van: 3, 6 en 9 meter.   Incl. 3 ballen. Formaat bal: 5 cm.   De grote Interactive Hyper Fetch bev..
  Excl. BTW: €81,82 €99,00
 • Beeztees plastic honden trainingsspel Seeky
  Een Beeztees plastic honden trainingsspel genaamd Seeky. Met een trainingsspel wordt de hond spelenderwijs geestelijk uitgedaagd en versterkt u als baasje de band met uw trouwe viervoeter. U verstopt de snoepjes en de hond zal ontdekken hoe de snoepjes te bemachtigen. Dit kan door middel van klepjes..
  Excl. BTW: €9,50 €11,49
 • Beeztees plastic honden trainingsspel Shova
  Een Beeztees plastic honden trainingsspel genaamd Shova. Met een trainingsspel wordt de hond spelenderwijs geestelijk uitgedaagd en versterkt u als baasje de band met uw trouwe viervoeter. U verstopt de snoepjes en de hond zal ontdekken hoe de snoepjes te bemachtigen. Kleur: blauw. Afmeting: 2..
  Excl. BTW: €11,15 €13,49
 • Beeztees plastic honden trainingsspel Spino
  Een Beeztees plastic honden trainingsspel genaamd Spino. Met een trainingsspel wordt de hond spelenderwijs geestelijk uitgedaagd en versterkt u als baasje de band met uw trouwe viervoeter. U verstopt de snoepjes en de hond zal ontdekken hoe de snoepjes te bemachtigen. Kleur: blauw. Afmeting: 2..
  Excl. BTW: €11,15 €13,49
 • Beeztees plastic trainingsspel Surprimo
  Een Beeztees plastic trainingsspel voor honden genaamd Surprimo. Met dit trainingsspel prikkelt u de zintuigen van uw hond en dit laat hem of haar actief bezig zijn met de hersenen. Laat zien dat u snoepjes op diverse plekken legt, verberg ze en kijk of uw hond zo slim is om de verborgen snoepjes we..
  Excl. BTW: €14,83 €17,95
 • Beeztees trainingsspel Fanatic
  Met het trainingsspel Fanatic zal uw hond mentaal worden gestimuleerd. Interactief bezig zijn tussen baas en hond. Meerder spelopties mogelijk. Kleur: naturel met paars en groene accenten. Afmeting DIA 25 CM ..
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Beeztees Trainingsspel Smarty
  Met dit trainingsspel zal de hond mentaal worden gestimuleerd. Erg leuk spel tegen verveling van uw huisdier. Het spel heeft meerdere spelopties. Afmeting 30 X 19 X 2,5 CM ..
  Excl. BTW: €27,23 €32,95
 • Beeztees Trainingsspel Swingo
  Met het trainingsspel Swingo zal uw hond mentaal worden gestimuleerd. Interactief bezig zijn tussen baas en hond. Kleur: naturel met paars en groene accenten. Afmeting DIA 25 CM ..
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Buster dogmaze
  Buster Dog Maze  Buster Dog Maze is ontworpen als een doolhof hondenspelletje, maar kan ook als anti schrok voerbak voor de hond gebruikt worden.   De brokken moeten met de tong naar buiten worden geduwd om ze uiteindelijk op te kunnen eten.  Door deze manier van..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Buster soft cube
  Een super leuke voerbal in de vorm van een dobbelsteen. Uw hond moet moeite doen om zijn voer uit deze dobbelsteen te krijgen door middel van rollen. Deze Cube is gemaakt van een zacht, niet giftige en recyclebaar materiaal. Daardoor maakt het niet te veel herrie als uw hond ermee aan het spelen ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Dog brick hout
  Nina Ottosson hondenpuzzel. Een ingenieuze uitdaging voor zeer slimme honden. Verstop een paar lekkernijen in de uitsparingen onder de schuifjes. Laat uw hond de verrassing vinden door de schuifjes te verplaatsen. De moeilijkheidsgraad kan verder worden vergroot door sommige schuifjes vast ..
  Excl. BTW: €28,92 €34,99