Flossen

Hondenflossen voor speel en kauw plezier.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Flostouw Bino 3 knopen
  Het Beeztees Bino Flostouw is speelgoed waar jouw hond dol op zal zijn. Het flostouw is gemaakt van stevig katoen waarmee jouw hond spelenderwijs zijn gebit kan reinigen. Een flostouw kan worden gebruikt voor apporteer- en trekspelletjes en jouw hond kan er ook lekker op kauwen. Het kauwen op het fl..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Flostouw groot
  Een lekker groot flostouw waar u samen met uw hond of uw hond alleen heerlijk mee kan spelen. Dit touw heeft 3 knopen en is 67 cm lang Gewicht is 600 gram In 2 kleuren verkrijgbaar: 1. Rood 2. Blauw ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Flostouw wit 3 knopen
  Een flossytouw super 3 knopen. Voor het spelenderwijs reinigen van het gebit. Kleur: wit. 220 gram. ..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Harper bal met lus
  Hondenspeeltje Harper is een flosbal met handvat gemaakt van 100% katoen en daarmee erg duurzaam. Het natuurlijk katoenen touw is favoriet kauwmateriaal en voorziet de hond van uren lang speelplezier. Het meegeknoopte handvat biedt interactie tussen hond en mens. Een bijkomend voordeel van het kauwe..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kong wubba weaves with rope
  KONG WUBBA Weaves Uniek design flosstouw waar honden dol op zijn en blijven. Het speelgoed is makkelijk weg te gooien dankzij de lange slierten. De robuust geweven katoenen touwen reinigen het gebit en de pieper in de bal zorgt voor extra speelplezier.    -    ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kurt gevlochten kegel
  Hondenspeeltje Kurt is een floskegel met handvat gemaakt van 100% katoen en daarmee erg duurzaam. Het natuurlijk katoenen touw is favoriet kauwmateriaal en voorziet de hond van uren lang speelplezier. Het meegeknoopte handvat biedt interactie tussen hond en mens. Een bijkomend voordeel van het kauwe..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Petlando weavers playball
  Een leuke gevlochten speeltje met bal Makkelijk te reinigen, mag op 30 graden in de wasmachine. Geschikt om mee te trainen met je hond, zoals apporteren en zoeken en samenspel.   Maat: Ongeveer 30 cm lang  Kleuren: Groen Blauw Roze ..
  Excl. BTW: €9,91 €11,99
 • Petlando weavers playdummy
  Een leuke gevlochten dummy. Makkelijk te reinigen, mag op 30 graden in de wasmachine. Geschikt om mee te trainen met je hond, zoals apporteren en zoeken en samenspel.   Maten: S: Ongeveer 30 cm lang  M: Ongeveer 40 cm lang Kleuren: Groen Blauw Roze ..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Rogz Flossy Grinz
  Een leuk en stevig speeltje van Rogz. De Flossy Grinz bestaat uit een rubber gedeelte met flosjes. Maten: Small   165 mm Medium 210 mm Large 240 mm Assorti kleuren ..
  Excl. BTW: €7,65 €9,25
 • Rogz Scrubz
  Een leuk en stevig speeltje van Rogz. De Scrubz is leuk als apporteerspeeltje. Er zit een krakend geluidje in. Maten: Small   315 mm Medium 440 mm Large 540 mm Assorti kleuren ..
  Excl. BTW: €6,45 €7,80
 • Skip ball
  Hondenspeeltje Skip is een flosbal gemaakt van 100% katoen en daarmee erg duurzaam. Het natuurlijk katoenen touw is favoriet kauwmateriaal en voorziet de hond van uren lang speelplezier. Een bijkomend voordeel van het kauwen op een natuurlijk katoenen touw, is dat het helpt het gebit en tandvlees ge..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95