Waterspeelgoed

Het is heerlijk tijdens mooie dagen naar het water met je hond.
Dit speelgoed blijft drijven in het water.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Apportini bal klein
  Super leuke bal voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. Er zitten twee kleine handvatten aan zodat de hond hem mee kan nemen in zijn bek. De apportine bal drijft in het water. Geschikt voor kleine honden. Diameter: 21 cm ..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Apportini boei
  Super leuk speeltje in de vorm van een boei voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine boei drijft in het water. De boei is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water. . Lengte: 30 cm ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Apportini ring
  Super leuk speeltje in de vorm van een ring voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine ring drijft in het water. De ring is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water.   Diameter: 22 cm ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Chuckit hydro squeeze bal
  Het speelplezier kan beginnen! De blauwe bal in het midden absorbeert water als een spons. De Chuckit Hydro Squeezebal laat water los wanneer hond de bal in zijn bek neemt. Ideaal ter verkoeling! Gemaakt van speciaal schuim met polyester rondom en TPR rubber waardoor de Chuck..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Chuckit zipflight
  Apporteren voor zowel op het land als in het water! Drijft extreem hoog op het water waardoor hij zeer goed zichtbaar is voor uw hond! Door het unieke design gaat de Zipflight uiteindelijk omhoog waardoor de vangkans van uw hond veel groter wordt. Afmeting: Medium (ø 21 cm) ..
  Excl. BTW: €15,29 €18,50
 • Coockoo frisbee 24,5 cm
  Een leuk vrolijk product van Coockoo. Deze frisbee kunt uw hond vangen of ophalen op het land of in het water. Hij is drijvend. Het materiaal is neopreen. Asoorti kleuren. Maat: 24,5 cm ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Coolpets Dolphi the dolphin
  °COOLPETS Dolphi the Dolphin Het perfecte speeltje voor in de zomer! Drijft perfect op het water en bevat een robuuste pieper voor extra speelplezier. Neemt vocht op en blijft toch drijven. Doordat de hond Wally in de bek pakt komt er water vrij waardoor dit speeltje helpt uitdroging te..
  Excl. BTW: €6,16 €7,45
 • Fetch TPR steen
  De kans is groot dat je vroeger wel eens geprobeerd hebt een steentje over het water te ketsen, meestal zonder succes. Herleef oude tijden met deze Beeztees Fetch Steen. Deze Fetch Steen is gemaakt van stevig TPR en bovendien drijft de steen. Hierdoor kunnen jij en je hond lekker samen spelen aan de..
  Excl. BTW: €2,48 €3,00 €5,95
 • Floaterz Gloria
  Super leuk drijvend waterspeelgoed van Petlando. Goedzichtbaar voor de hond. Gemaakt van duurzaam polyester met versterkte naden. Zonder pieper. 20 cm ..
  Excl. BTW: €10,74 €13,00
 • Kong aqua
  De KONG Aqua, vroeger de Cool KONG, is een drijvend apporteerspeeltje voor het stimuleren van pret en beweging, zowel in als uit het water. De KONG Aqua heeft een kern van schuimrubber die blijft drijven terwijl de hond er naartoe zwemt om het te apporteren. Drijft voor eindeloos plezier in het wa..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Kong fetch stick medium
  De Air Kong Fetch Stick is een leuk en sterk apporteer speelgoed. Het blijft drijven en is goed zichtbaar door de kleur. Het touw aan de Air kong is zeer handig om het verweg te werpen. ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kong safestix
  Een leuk nieuw speeltje van Kong. Een stick die blijft drijven. Makkelijk te gebruiken als apporteerstok. Makkelijk te buigen en flexibel. Niet gebruiken als kauwspeelgoed! Maten: Small 30cm Medium 50cm Large 70cm ..
  Excl. BTW: €14,84 €17,95