Waterspeelgoed

Het is heerlijk tijdens mooie dagen naar het water met je hond.
Dit speelgoed blijft drijven in het water.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Apportini bal klein
  Super leuke bal voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. Er zitten twee kleine handvatten aan zodat de hond hem mee kan nemen in zijn bek. De apportine bal drijft in het water. Geschikt voor kleine honden. Diameter: 21 cm ..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Apportini boei
  Super leuk speeltje in de vorm van een boei voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine boei drijft in het water. De boei is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water. . Lengte: 30 cm ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Apportini frisbee
  Super leuke frisbee voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. Ook kunt u de apportini frisbee laten apporteren door uw hond. De apportine frisbee drijft in het water. Er zit een piepertje in deze frisbee. Diameter: 20 cm ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Apportini ring
  Super leuk speeltje in de vorm van een ring voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine ring drijft in het water. De ring is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water.   Diameter: 22 cm ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Apportini stick
  Super leuk speeltje in de vorm van een stick voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine stick drijft in het water. De stick is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water. Geschikt voor kleine honden. Lengte: 16 cm ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Chuckit fetchweel
  Beschikt over brede zijkanten zodat deze rolt als een autoband.  Gegarandeerd apporteer plezier voor u en uw hond! Drijft extra hoog op het water. Afmeting: Small: ø 19 cm x 5 cm (ø x hoogte) Large: ø 24 cm x 6 cm (ø x hoogte) ..
  Excl. BTW: €18,60 €22,50
 • Chuckit hydro squeeze bal
  Het speelplezier kan beginnen! De blauwe bal in het midden absorbeert water als een spons. De Chuckit Hydro Squeezebal laat water los wanneer hond de bal in zijn bek neemt. Ideaal ter verkoeling! Gemaakt van speciaal schuim met polyester rondom en TPR rubber waardoor de Chuck..
  Excl. BTW: €6,53 €7,90
 • Chuckit waterskimmer
  Uniek water apporteer speelgoed voor uw hond! Scheert, vliegt, springt over het water. Drijft extra hoog op het water. Afmeting: Medium (ø 20 cm) ..
  Excl. BTW: €15,50 €18,75
 • Chuckit zipflight
  Apporteren voor zowel op het land als in het water! Drijft extreem hoog op het water waardoor hij zeer goed zichtbaar is voor uw hond! Door het unieke design gaat de Zipflight uiteindelijk omhoog waardoor de vangkans van uw hond veel groter wordt. Afmeting: Medium (ø 21 cm) ..
  Excl. BTW: €16,20 €19,60
 • Jolly critter squirrell met touw
  Het ultieme apporteerspeeltje voor uw hond! Ideaal om te gebruiken bij het apporteren. Makkelijk ver weg te gooien door middel van het touw. Daarnaast blijft de Jolly Critter Squirrel met touw op het water drijven. Hierdoor is de Jolly Critter Squirrel met touw het ultieme speeltj..
  Excl. BTW: €11,90 €14,40
 • Kong aqua
  De KONG Aqua, vroeger de Cool KONG, is een drijvend apporteerspeeltje voor het stimuleren van pret en beweging, zowel in als uit het water. De KONG Aqua heeft een kern van schuimrubber die blijft drijven terwijl de hond er naartoe zwemt om het te apporteren. Drijft voor eindeloos plezier in het wa..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Kong fetch stick medium
  De Air Kong Fetch Stick is een leuk en sterk apporteer speelgoed. Het blijft drijven en is goed zichtbaar door de kleur. Het touw aan de Air kong is zeer handig om het verweg te werpen. ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95