Waterspeelgoed

Het is heerlijk tijdens mooie dagen naar het water met je hond.
Dit speelgoed blijft drijven in het water.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Apportini bal klein
  Super leuke bal voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. Er zitten twee kleine handvatten aan zodat de hond hem mee kan nemen in zijn bek. De apportine bal drijft in het water. Geschikt voor kleine honden. Diameter: 21 cm ..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Apportini boei
  Super leuk speeltje in de vorm van een boei voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine boei drijft in het water. De boei is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water. . Lengte: 30 cm ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Apportini frisbee
  Super leuke frisbee voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. Ook kunt u de apportini frisbee laten apporteren door uw hond. De apportine frisbee drijft in het water. Er zit een piepertje in deze frisbee. Diameter: 20 cm ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Apportini ring
  Super leuk speeltje in de vorm van een ring voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine ring drijft in het water. De ring is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water.   Diameter: 22 cm ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Apportini stick
  Super leuk speeltje in de vorm van een stick voor in het water. Uw hond kan zich hier goed mee vermaken. De apportine stick drijft in het water. De stick is een leuk speeltje om te apporteren vanuit het water. Geschikt voor kleine honden. Lengte: 16 cm ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Chuckit fetchweel
  Beschikt over brede zijkanten zodat deze rolt als een autoband.  Gegarandeerd apporteer plezier voor u en uw hond! Drijft extra hoog op het water. Afmeting: Small: ø 19 cm x 5 cm (ø x hoogte) Large: ø 24 cm x 6 cm (ø x hoogte) ..
  Excl. BTW: €18,60 €22,50
 • Chuckit hydro squeeze bal
  Het speelplezier kan beginnen! De blauwe bal in het midden absorbeert water als een spons. De Chuckit Hydro Squeezebal laat water los wanneer hond de bal in zijn bek neemt. Ideaal ter verkoeling! Gemaakt van speciaal schuim met polyester rondom en TPR rubber waardoor de Chuck..
  Excl. BTW: €6,53 €7,90
 • Chuckit waterskimmer
  Uniek water apporteer speelgoed voor uw hond! Scheert, vliegt, springt over het water. Drijft extra hoog op het water. Afmeting: Medium (ø 20 cm) ..
  Excl. BTW: €15,50 €18,75
 • Chuckit zipflight
  Apporteren voor zowel op het land als in het water! Drijft extreem hoog op het water waardoor hij zeer goed zichtbaar is voor uw hond! Door het unieke design gaat de Zipflight uiteindelijk omhoog waardoor de vangkans van uw hond veel groter wordt. Afmeting: Medium (ø 21 cm) ..
  Excl. BTW: €16,20 €19,60
 • Coockoo frisbee 24,5 cm
  Een leuk vrolijk product van Coockoo. Deze frisbee kunt uw hond vangen of ophalen op het land of in het water. Hij is drijvend. Het materiaal is neopreen. Asoorti kleuren. Maat: 24,5 cm ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Coolpets Dolphi the dolphin
  °COOLPETS Dolphi the Dolphin Het perfecte speeltje voor in de zomer! Drijft perfect op het water en bevat een robuuste pieper voor extra speelplezier. Neemt vocht op en blijft toch drijven. Doordat de hond Wally in de bek pakt komt er water vrij waardoor dit speeltje helpt uitdroging te..
  Excl. BTW: €6,16 €7,45
 • Coolpets Wally the wale
  COOLPETS Wally the whale Het perfecte speeltje voor in de zomer! Drijft perfect op het water en bevat een robuuste pieper voor extra speelplezier. Neemt vocht op en blijft toch drijven. Doordat de hond Wally in de bek pakt komt er water vrij waardoor dit speeltje helpt uitdroging te voorkomen. &nb..
  Excl. BTW: €6,16 €7,45