Puppyspeelgoed

Het eerste speelgoed voor uw puppy.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kong frisbee puppy
  Puppy flyer (frisbee) Speciaal voor jouw puppy is deze frisbee gemaakt. Je pup kan zacht en veilig spelen met dit speelgoed van duurzaam natuurrubber. Alleen geschikt voor buitengebruik.   Flexibel Zacht Duurzaam natuurrubber Vangen en spelen Formaat Diameter 16 cm ..
  Excl. BTW: €11,86 €14,35
 • Kong puppy
  Het Kong speelgoed heeft zijn waarde al bewezen de afgelopen jaren. Nu is er een variant die speciaal geschikt is voor puppy's. Heel prettig om te gebruiken tijdens het wissellen van de tanden. Vul de kong met water, bouillon of ongezoete appelmoes. Leg hem gevuld in het vriesvak voor een ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Kong wubba puppy
  De KONG Puppy Wubba is een grappig interactief gooi- en trekspeeltje. Onverslijtbare, verstevigde nylon stof bedekt beide ballen. Een tennisbal bovenop en een piepbal onderop. Door de lange staarten is het gemakkelijk op te pakken en te gooien. Puppy’s zijn er dol op om de Wubba te laten piepen ..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Petit bijtspeelgoed Lola
  Lola is een bijtspeeltje voor kleine honden en puppy’s die tandjes krijgen. Net als bij baby’s raakt het tandvlees van pups geïrriteerd bij het tanden krijgen of de tandenwissel. Als gevolg daarvan willen de pups meer kauwen om de pijn te verzachten. Kauwen helpt angstige of n..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Petit kauwspeelgoed Milo
  Milo is een kauwspeelgoedje voor puppy’s en kleine honden. De beweeglijke tentakels zijn gemaakt van duurzaam nylon touw. Ze werken kalmerend bij het kauwen en helpen om de tanden schoon te houden. Ze zijn afgewerkt met rubberen uiteinden die een interessant kauwvlak vormen. Het el..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Petit snackspeelgoed Chico
  Chico is het perfecte speelgoed om te helpen bij gedragstraining. Het is een uitdagend snackspeelgoedje dat met droge en natte voeding gebruikt kan worden. Dit speelgoedje kan ook heel goed helpen bij de zindelijkheidstraining, om verveling tegen te gaan of het gewicht onder contro..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Petit waterspeelgoed Coco
  Coco is een waterspeeltje voor buiten voor de jonge hond die bruist van energie. Het zeer elastische rubberen omhulsel stimuleert het kauwen en de zachte spons zorgt voor nog meer pret. Door het Coco-speeltje in water te leggen, vullen de sponzen zich en wanneer de hond op het speeltje ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Petit wiebelspeelgoed Balu
  Balu is een mollige beer die niet omver gestoten kan worden. Het is een wiebelspeelgoedje met een gewichtje en een rammelaar binnenin dat de nieuwsgierigheid van de hond zal opwekken en hem urenlang zoet zal houden.  In een leuke verpakking, erg leuk om als kado te geven. D..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Petstages Orka Chewit caterpillar
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Chewit Lil’Caterpillar Het perfecte kauwspeelgoed&nbs..
  Excl. BTW: €5,37 €6,50
 • Petstages Orka Cutie chewies hedgehog
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Cutie Chew Hedgehog Het perfecte kauwspeelgoed  ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Petstages Orka Grow with me ring
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Grow With Me Ring Het perfecte kauwspeelgoed  vo..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Petstages puppy cool teether
  Een speeltje voor de pup om op te kauwen tijdens het wisselen van zijn tandjes. Deze bal kan ook in de vriezer gelegd worden. Het is pluche zodat het gebit van uw pup niet beschadigd kan worden. ..
  Excl. BTW: €4,55 €5,50