Puppyspeelgoed

Het eerste speelgoed voor uw puppy.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bunny Puppy Chubby
  Dit schattige knuffelkonijntje is geschikt voor pups of gewoon voor de allerliefste hondjes. Gemaakt van superzachte pluche en gebreide stof. Dubbel gestikt voor extra duurzaamheid. Met een pieper en TPR Rubber voor extra speelplezier. Je hond zal het overal mee naartoe willen nemen. Met l..
  Excl. BTW: €12,65 €15,30
 • Bunny Puppy Crunchy Chew
  Dit schattige knuffelkonijntje is geschikt voor pups of gewoon voor de allerliefste hondjes. Gemaakt van superzachte pluche en gebreide stof. Dubbel gestikt voor extra duurzaamheid. Met een pieper, bijtplaatjes van TPR rubber en knisperfolie voor extra speelplezier. Je hond zal het over..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Bunny Puppy Crunchy Knot
  Dit schattige knuffelkonijntje is geschikt voor pups of gewoon voor de allerliefste hondjes.  Gemaakt van superzachte pluche en gebreide stof. Dubbel gestikt voor extra duurzaamheid. Met een pieper en knisperfolie voor extra speelplezier. Je hond zal het overal mee naartoe willen n..
  Excl. BTW: €9,67 €11,70
 • Bunny Puppy Ropey Ball
  Dit schattige knuffelkonijntje is geschikt voor pups of gewoon voor de allerliefste hondjes. Gemaakt van superzachte pluche. Dubbel gestikt voor extra duurzaamheid. Met een pieper voor extra speelplezier. De buik is een bal van flostouw gemaakt van 100% katoen dat zorgt voor een schoon gebit...
  Excl. BTW: €12,03 €14,55
 • Bunny Puppy Ropey Swing
  Dit schattige knuffelkonijntje is geschikt voor pups of gewoon voor de allerliefste hondjes. Gemaakt van superzachte pluche. Dubbel gestikt voor extra duurzaamheid. Met een pieper voor extra speelplezier. Het flostouw is  van 100% katoen dat zorgt voor een schoon gebit. Je hond zal het o..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Cozy dog bunny
  Bied de hond warmte en comfort met de schattige Cozy Dog Bunny! Dit lieve knuffeltje is niet alleen heerlijk zacht aan de buitenkant, maar is ook nog eens voorzien van een hartvormig apparaatje, dat na activatie 10 minuten een hartslag nabootst. Ook beschikt elke Cozy Dog Bunny over een los zakje me..
  Excl. BTW: €22,73 €27,50
 • Kong frisbee puppy
  Puppy flyer (frisbee) Speciaal voor jouw puppy is deze frisbee gemaakt. Je pup kan zacht en veilig spelen met dit speelgoed van duurzaam natuurrubber. Alleen geschikt voor buitengebruik.   Flexibel Zacht Duurzaam natuurrubber Vangen en spelen Formaat Diameter 16 cm ..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Kong puppy
  Het Kong speelgoed heeft zijn waarde al bewezen de afgelopen jaren. Nu is er een variant die speciaal geschikt is voor puppy's. Heel prettig om te gebruiken tijdens het wissellen van de tanden. Vul de kong met water, bouillon of ongezoete appelmoes. Leg hem gevuld in het vriesvak voor een ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kong wubba puppy
  De KONG Puppy Wubba is een grappig interactief gooi- en trekspeeltje. Onverslijtbare, verstevigde nylon stof bedekt beide ballen. Een tennisbal bovenop en een piepbal onderop. Door de lange staarten is het gemakkelijk op te pakken en te gooien. Puppy’s zijn er dol op om de Wubba te laten piepen ..
  Excl. BTW: €9,84 €11,90
 • Petit bijtspeelgoed Lola
  Lola is een bijtspeeltje voor kleine honden en puppy’s die tandjes krijgen. Net als bij baby’s raakt het tandvlees van pups geïrriteerd bij het tanden krijgen of de tandenwissel. Als gevolg daarvan willen de pups meer kauwen om de pijn te verzachten. Kauwen helpt angstige of n..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Petit waterspeelgoed Coco
  Coco is een waterspeeltje voor buiten voor de jonge hond die bruist van energie. Het zeer elastische rubberen omhulsel stimuleert het kauwen en de zachte spons zorgt voor nog meer pret. Door het Coco-speeltje in water te leggen, vullen de sponzen zich en wanneer de hond op het speeltje ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Petstages Orka Chewit caterpillar
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Chewit Lil’Caterpillar Het perfecte kauwspeelgoed&nbs..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95