Puppyspeelgoed

Het eerste speelgoed voor uw puppy.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kong puppy
  Het Kong speelgoed heeft zijn waarde al bewezen de afgelopen jaren. Nu is er een variant die speciaal geschikt is voor puppy's. Heel prettig om te gebruiken tijdens het wissellen van de tanden. Vul de kong met water, bouillon of ongezoete appelmoes. Leg hem gevuld in het vriesvak voor een ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Kong wubba puppy
  De KONG Puppy Wubba is een grappig interactief gooi- en trekspeeltje. Onverslijtbare, verstevigde nylon stof bedekt beide ballen. Een tennisbal bovenop en een piepbal onderop. Door de lange staarten is het gemakkelijk op te pakken en te gooien. Puppy’s zijn er dol op om de Wubba te laten piepen ..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Petstages Orka Chewit caterpillar
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Chewit Lil’Caterpillar Het perfecte kauwspeelgoed&nbs..
  Excl. BTW: €5,37 €6,50
 • Petstages Orka Cutie chewies hedgehog
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Cutie Chew Hedgehog Het perfecte kauwspeelgoed  ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Petstages Orka Grow with me ring
  ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden die gek zijn op kauwen. Deze unieke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet giftig, synthetische rubber. Geef je hond geschikt kauwmateriaal en voorkom verveling en destructief gedrag. Grow With Me Ring Het perfecte kauwspeelgoed  vo..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Petstages puppy cool teether
  Een speeltje voor de pup om op te kauwen tijdens het wisselen van zijn tandjes. Deze bal kan ook in de vriezer gelegd worden. Het is pluche zodat het gebit van uw pup niet beschadigd kan worden. ..
  Excl. BTW: €4,55 €5,50
 • Petstages puppy knuffel
  De puppy knuffel is een heerlijk zacht speeltje met binnen in een klein zakje dat gevuld is met boekweit. Door aan de onderzijde de klittenbandsluiting te openen kunt u deze eruit halen.  Het boekweit zakje kunt u 30 seconden in de magnetron leggen en vervolgens weer in de puppy knuffel sto..
  Excl. BTW: €8,06 €9,75
 • Snuffelmat puppy sniffy
  De Beeztees Puppy Sniffy Snuffelmat geeft jouw pup heel veel uitdaging. Deze snuffelmat kun je gebruiken om koekjes of andere lekkernijen in te verstoppen. Door de vele slierten, zal jouw pup veel moeite moeten doen om de snacks te vinden. Deze mat bestaat uit allemaal verschillende gekleurde strok..
  Excl. BTW: €14,84 €17,95
 • Sumo mini play
  Een stevig rubberen hondenspeeltje, speciaal voor kleinere honden. Kleur: Rood Maten: XXS 4.5 x 4.5 x 6 cm XS 5.5 x 5.5 x 7 cm ..
  Excl. BTW: €4,12 €4,99
 • Sumo mini team
  Een stevig rubberen hondenspeeltje, speciaal voor kleinere honden. Kleur: Rood Afmeting: 9.5 x 10.5 cm   ..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99