Rubber hondenspeelgoed

Sterk rubber hondenspeelgoed voor lang speelplezier.

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees rubber bot Frisco
  Wil je jouw hond wat extra verkoeling geven tijdens warme dagen? Dan is het Beeztees Frisco Bot de ideale oplossing. Het is de bedoeling dat je Frisco water laat opnemen en vervolgens het bot in de vriezer doet. Het water in het bot zal bevriezen en Frisco gaat lekker koud aanvoelen. Vervolgens geef..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Bionic Bone
  De Bionic producten kunnen tegen een stootje. Deze super sterke speeltjes zijn gemaakt uit revolutionair materiaal dat bestand is tegen stevig kauwgedrag. Vrij van BPA, phtahlates, hormonen,lood en latex. FDA goedgekeurd. Bionic Rubber is een revolutionair materiaal wat het agressieve speelgedrag v..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99
 • Chuckit breathe right fetch stick
  Verleng de speeltijd met uw hond met deze duurzame kunststof stick. Het open ontwerp helpt honden om makkelijker te ademen tijdens het spelen, zelfs als het speelgoed in de bek zit. Gemaakt van duurzaam en drijvend materiaal zodat u overal met uw hond kunt spelen. Formaat: 31 cm ..
  Excl. BTW: €17,69 €21,40
 • Chuckit ultra bal large
  Natuurlijke rubberen bal die perfect stuitert en super duurzaam is. Stevige bal. Daarnaast is de Chuckit Ultra Ball zeer gemakkelijk schoon te maken. De large bal is 7cm, geschikt voor grote honden.    ..
  Excl. BTW: €10,62 €12,85
 • Chuckit ultra bal medium
  Natuurlijke rubberen bal die perfect stuitert en super duurzaam is. Stevige bal. Daarnaast is de Chuckit Ultra Ball zeer gemakkelijk schoon te maken. De medium bal is 6cm, geschikt voor middelgrote honden. Past ook in de standaard ballenwerper.   ..
  Excl. BTW: €7,36 €8,90
 • Chuckit ultra bal small 2 stuks
  Natuurlijke rubberen bal die perfect stuitert en super duurzaam is. Stevige bal. Daarnaast is de Chuckit Ultra Ball zeer gemakkelijk schoon te maken. De small bal is 5cm, geschikt voor kleine honden   ..
  Excl. BTW: €9,79 €11,85
 • Chuckit ultra squeaker bal medium
  Chuckit Ultra Squeaker Ball Natuurlijke rubberen bal met squeaker die perfect stuitert en super duurzaam is. Daarnaast is de Chuckit Ultra Squeaker Ball zeer gemakkelijk schoon te maken. Perfect te gebruiken in combinatie met de Chuckit Launchers! Met piep! Maat Bal Medium: ø 6 c..
  Excl. BTW: €7,36 €8,90
 • Chuckit ultra tug
  Apporteren, trekken en spelen met uw hond. Gemakkelijk weg te gooien d.m.v. het lint. Geen vieze handen omdat u de tennisbal niet meer op hoeft te pakken. Voorzien van de originele ultra tennisbal van Chuckit! Ideaal om te trekken met uw hond. Maat Bal: Medium (ø 6 cm) Large (ø 7 c..
  Excl. BTW: €11,90 €14,40
 • Chuckit ultra tug small
  Apporteren, trekken en spelen met uw hond. Gemakkelijk weg te gooien d.m.v. het lint. Geen vieze handen omdat u de tennisbal niet meer op hoeft te pakken. Voorzien van de originele ultra tennisbal van Chuckit! Ideaal om te trekken met uw hond. Maat Bal: Small (ø 5 cm)   ..
  Excl. BTW: €9,50 €11,50
 • Fetch rubber frisbee bal blauw
  De Beeztees Frisbeebal is, zoals de naam al doet vermoeden, een frisbee en bal in 1. Je kunt de bal platdrukken zodat de zuignap de gedeeltes goed aan elkaar vastmaakt. Hierdoor krijgt het speeltje de vorm van een frisbee, waardoor deze eenvoudig is mee te nemen en gemakkelijker kan worden gegooid. ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Frisbee dog o soar
  Rubber frisbee Dog O Sear. Assorti. Geweldig outdoor speelgoed. Een genot om te zien hoe uw hond deze rubber frisbee uit de lucht zal plukken.   Kleur: assorti.   Doorsnede / Maat: Small 18 cm Large 22 cm ..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Jolly critter squirrell met touw
  Het ultieme apporteerspeeltje voor uw hond! Ideaal om te gebruiken bij het apporteren. Makkelijk ver weg te gooien door middel van het touw. Daarnaast blijft de Jolly Critter Squirrel met touw op het water drijven. Hierdoor is de Jolly Critter Squirrel met touw het ultieme speeltj..
  Excl. BTW: €11,90 €14,40