Pluche hondenspeelgoed

 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees pluche hondenspeelgoed hide and seek appel
  De Beeztees Hide and Seek Appel is te gek hondenspeelgoed. Deze appel gemaakt van pluche is namelijk niet alleen maar een hondenknuffel, maar dient ook als denkspel voor de hond. De pluche rups kan namelijk in zijn geheel uit de appel gehaald worden. Zal jouw hond dit denkspel snel door hebben? Nog ..
  Excl. BTW: €10,74 €12,99
 • Beeztees pluche hondenspeelgoed hide and seek pelikaan
  De Beeztees Hide and Seek Pelikaan is te gek hondenspeelgoed. Deze pelikaan gemaakt van pluche is namelijk niet alleen maar een hondenknuffel, maar dient ook als denkspel voor de hond. In de bek van Peli zit namelijk een visje verstopt. Onder de vis kunnen eventueel snoepjes verstopt worden. Zal het..
  Excl. BTW: €9,91 €11,99
 • Beeztees pluche hondenspeelgoed hide and seek schildpad
  Beeztees Hide and Seek Schildpad is te gek hondenspeelgoed. Deze schildpad gemaakt van pluche, is namelijk niet alleen maar een hondenknuffel, maar dient ook als denkspel voor de hond. Het schild van Schilli is namelijk ook een snuffelmat. Via het touw kan je het schild openen zodat de snuffelm..
  Excl. BTW: €9,91 €11,99
 • Hugsmart my little purse
  My Little Purse – Handbag Deze stijlvolle handtas bevat alles wat jouw pup nodig heeft. Een lippenstift, mascara en een poederdoos. Formaat: 23 x 20 x 5 cm ..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95