Pluche hondenspeelgoed

Lekker zacht pluche hondenspeelgoed. 

Leuke knuffels voor uw hond.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP Lambswool 18cm Country Horse/Dog/Monkey
  Gemaakt van zacht faux fleece dat honden heerlijk vinden. Binnenin zit een pieper voor extra aantrekkingskracht. Perfect speelgoed voor binnen.   Formaat: 20 x 18 x 6 cm. Wordt assorti geleverd! ..
  Excl. BTW: €6,82 €8,25
 • AFP Lambswool 25cm Seagull
  Gemaakt van zacht faux fleece dat honden heerlijk vinden. Binnenin zit een pieper voor extra aantrekkingskracht. Perfect speelgoed voor binnen. Wordt assorti geleverd!   ..
  Excl. BTW: €7,43 €8,99
 • AFP Lambswool Plush Bone 23cm
  Gemaakt van zacht faux fleece dat honden heerlijk vinden in combinatie met een duurzaam flosstouw. Binnenin deze knuffel zit een pieper voor extra speelplezier. Perfect speelgoed voor binnen.   Wordt assorti geleverd.   Formaat: 23 x 15 x 6 cm   ..
  Excl. BTW: €6,90 €8,35
 • American Woodland Mallard
  American Woodland Mallard Deze eend is gemaakt van lekker zacht pluche en fleece- iets wat honden heerlijk vinden. De binnenzijde is voorzien van een pieper voor extra speelplezier.   Formaat 25 x 21 cm ..
  Excl. BTW: €6,03 €7,30
 • Duvo pluche zebra crinkle
  Een leuk pluche speeltje voor uw hond in de vorm van een zebra. Hij kraakt in zijn platte lichaam en in zijn kop zit een piepje. Afmeting: 43x23x9cm ..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Heardoggy diverse soorten
  Een nieuw hondenspeeltje gemaakt van stevig pluche. Hondenspeeltje met ultrasoon geluid Geen storende geluiden voor het baasje Supersterk pluche speelgoed Duurzame ChewGuard technologie Ongeveer tussen de 20 en 30 cm groot Soorten: Marsmannetje   ..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Kerst rendier
  Een rendier en kerst, niks gaat beter samen! Nu heeft Beeztees speciaal voor jouw hond een rendier knuffel ontwikkeld. Deze knuffel ziet er niet alleen heel gezellig uit onder de kerstboom, hij voorziet ook nog in de speelbehoefte van jouw hond. Inclusief piep om jouw hond extra veel plezier te geve..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Kerstspeelgoed kalkoen
  Super leuk hondenspeelgoed in de vorm van een gebraden kalkoen. Gemaakt van pluche. afmeting: 30x18x13 cm ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kong puzzlement large monkey
  Een leuk en uitdagend speeltje voor de hond van Kong. Het is een knuffel met een bal met openingen erom heen. Uw hond kan het knuffeltje eruit proberen te krijgen. Of u heeft twee speeltjes voor uw hond als u ze los van elkaar gebruikt. In de knuffel zit een piepje. De bal die kraakt. Maat: L..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Kong snugga wubba
  De KONG Snugga Wubba is een interactief gooi- en troostspeeltje. Er zitten geen piepers in, zodat het geschikt is voor rustig spel binnenshuis. De stoffen hoes van zacht en dik fleece is fijn om mee te knuffelen en is geweldig om binnen en buiten mee te spelen. Bedekt met zachte en duurzame fleec..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Outward Hound Invincible Gecko
  Hardnekkige kauwers hebben een gelijke gevonden in de Outward Hound Invincibles! Gemaakt van twee lagen super sterk materiaal en een speciale pieper die ook blijft piepen als deze doorgebeten wordt. Dit liefelijke, knuffelbare en duurzame speelgoed is gemaakt om uw pup of volwassen hond heel lang be..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Outward Hound Invincible mini
  Hardnekkige kauwers hebben een gelijke gevonden in de Outward Hound Invincibles! Gemaakt van twee lagen super sterk materiaal en een speciale pieper die ook blijft piepen als deze doorgebeten wordt. Dit liefelijke, knuffelbare en duurzame speelgoed is gemaakt om uw pup of volwassen hond heel lang be..
  Excl. BTW: €5,37 €6,50