Agilitoy

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Agilitoy ChuckTug Air
  Deze Agilitoy heeft een handvat met een opengewerkte bal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece. maat Medium, 6 cm De kleuren van het handvat en de bal komen overeen met de productafbeelding ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy FurryTail
  Deze speciale Agilitoy heeft een grote schapenvacht met twee verschillende kleuren, een fleece gevoerd handvat en een lijn met bungee. Deze Agilitoy heeft alles om jouw hond tot het uiterste te motiveren! Een fluffy schapenvacht Bungee handvat om de gewrichten van de hond (en baasje) te..
  Excl. BTW: €26,41 €31,95
 • Agilitoy Sheepsy gekleurde vacht
  Deze Agilitoy heeft een met schapenvacht bekleed bijtgedeelte en een handvat met bungee. Bijtgedeelte: 23 cm Totale lengte: 70 cm De maten zijn bij benadering en kunnen per speeltje licht verschillen. Kies je voor een handvat met fleece voering dan maken wij deze in een kleur die p..
  Excl. BTW: €17,73 €21,45
 • Agilitoy Tugsy
  Agilitoy Tugsy is een bungee speeltje.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training of na het lopen van een agilityparcour.  De Tugsy is voorzien van een stuk kunstbont en een handvat. Kleur:  gemeleerd blauw met geel Len..
  Excl. BTW: €13,60 €16,45
 • Agilitoy Tugx
  Agilitoy Tugx is een bungee speeltje met aan het einde een stevige rubberen bal van 5 cm.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training of na het lopen van een agilityparcour.  De Tugx is voorzien van een stuk kunstbont en een handvat.. Kleur:..
  Excl. BTW: €16,07 €19,45