Agilitoy

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Agilitoy ChuckTug Air
  Deze Agilitoy heeft een handvat met een opengewerkte bal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece. maat Medium, 6 cm De kleuren van het handvat en de bal komen overeen met de productafbeelding ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy chucktug air (jw)
  Deze Agilitoy heeft een handvat met een opengewerkte JW Hol-ee Roller gatenbal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece. De bal is in verschillende maten te bestellen De kleur van het handvat is afgestemd op de kleur van de bal Het speeltje w..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy chucktug air faux titan
  Deze Agilitoy heeft een bungee handvat, een met imitatiebont bedekt bijtgedeelte en een open Dog Comet Titan bal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece. De Dog Comet Titan bal is alleen in maat M (ø 11,5 cm) beschikbaar Het speeltje wordt assorti..
  Excl. BTW: €27,23 €32,95
 • Agilitoy chucktug air rabbit (jw)
  Deze Agilitoy heeft een bungee handvat, een met konijnenbont bedekt bijtgedeelte en een open JW Hol-ee Roller gatenbal aan het uiteinde. De binnenkant van het handvat bevat een voering van zachte fleece. De JW Hol-ee Roller gatenbal kan in verschillende maten besteld worden Het speeltje..
  Excl. BTW: €22,27 €26,95
 • Agilitoy Chucktug Classic M
  Super leuke tugtoy met rubberen bal van Chuck it. Bungee riem en een fleece gevoerd handvat. De bal is de medium (6cm) variant. Na gezamelijk spelen het speeltje weer opruimen. Dit zorgt ervoor dat het speeltje extra aantrekkelijk blijft en langer meegaat.  ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy chucktug faux M
  Agilitoy chucktug faux is een bungee speeltje met aan het einde de favoriete ballen van chuck it.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training of na het lopen van een agilityparcour.  De chucktug faux is voorzien van een stuk kunstbont en het handvat is g..
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Agilitoy FluffyBraid
  Deze Agilitoy heeft een extra lang en dik bijtgedeelte gemaakt van een combinatie van imitatiebont & fleece. Het heeft ook een bungee handvat en de band loopt door het hele speeltje voor optimale stevigheid! Bijtgedeelte: 60 cm lang / 5 cm dik Totale lengte: 110 cm Momenteel te best..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Agilitoy FurryTail
  Deze speciale Agilitoy heeft een grote schapenvacht met twee verschillende kleuren, een fleece gevoerd handvat en een lijn met bungee. Deze Agilitoy heeft alles om jouw hond tot het uiterste te motiveren! Een fluffy schapenvacht Bungee handvat om de gewrichten van de hond (en baasje) te..
  Excl. BTW: €26,41 €31,95
 • Agilitoy Rabbinity
  Deze Agilitoy heeft een rond handvat met bungee en een met konijnenvacht bekleed bijtgedeelte. Bijtgedeelte: 23 cm Handvat: 30 cm De maten zijn bij benadering en kunnen per speeltje licht verschillen Konijnenvacht is een natuurproduct. Hierdoor kan de tint en het volume van..
  Excl. BTW: €21,45 €25,95
 • Agilitoy Rabbite
  Rabbite is een speeltje gemaakt van konijnenvacht. De vacht van deze Agilitoy Rabbite is 15 cm lang. Leuk om je hond mee te belonen tijdens je trainingen. Rabbite is gemaakt van echte vacht, waardoor er haartjes los kunnen komen. Dit is niet erg of gevaarlijk voor je hond. Let er wel op d..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy Rabraid
  Rabraid is een gevlochten speeltje gemaakt van fleece en konijnenvacht. Het speeltje is ongeveer 55 cm lang. Rabraid is gemaakt van echte vacht, waardoor er haartjes los kunnen komen. Dit is niet erg of gevaarlijk voor je hond. Let er wel op dat je hond geen stukken afbijt, gebruik het speeltje n..
  Excl. BTW: €22,27 €26,95
 • Agilitoy Sheeper bruin vacht
  Deze Agilitoy heeft een met schapenvacht bekleed bijtgedeelte en een kort handvat.  Bijtgedeelte: 23 cm Totale lengte: 53 cm Schapenvacht is een natuurproduct. Hierdoor kan de tint en het volume van de vacht per levering en per speeltje verschillen. Dit maakt elk speeltje uniek! ..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95