Agilitoy

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Agilitoy chucktug faux
  Agilitoy Tugaza is een bungee speeltje met aan het einde de favoriete ballen van chuck it.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training of na het lopen van een agilityparcour.  De Tugaza is voorzien van een stuk kunstbont en het handvat is gevoerd met fle..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy Chucktug ultratug
  Super leuke tugtoy met rubberen bal van Chuck it. Bungee riem en een fleece gevoerd handvat. De bal is de medium (6cm) variant. Na gezamelijk spelen het speeltje weer opruimen. Dit zorgt ervoor dat het speeltje extra aantrekkelijk blijft en langer meegaat.  ..
  Excl. BTW: €16,53 €20,00
 • Agilitoy Rabbite
  Rabbite is een speeltje gemaakt van konijnenvacht. De vacht van deze Agilitoy Rabbite is 15 cm lang. Leuk om je hond mee te belonen tijdens je trainingen. Rabbite is gemaakt van echte vacht, waardoor er haartjes los kunnen komen. Dit is niet erg of gevaarlijk voor je hond. Let er wel op d..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50
 • Agilitoy Rabraid
  Rabraid is een gevlochten speeltje gemaakt van fleece en konijnenvacht. Het speeltje is ongeveer 55 cm lang. Rabraid is gemaakt van echte vacht, waardoor er haartjes los kunnen komen. Dit is niet erg of gevaarlijk voor je hond. Let er wel op dat je hond geen stukken afbijt, gebruik het speeltje n..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Agilitoy Sheepsy wit
  Agilitoy Sheepsy is een bungee speeltje waar je samen met je hond mee speelt.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training.  De echte schapenvacht zorgt ervoor dat honden het speeltje extra aantrekkelijk vinden.  Lengte: Schapenvacht 20/25 cm Tot..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Agilitoy Tugsy
  Agilitoy Tugsy is een bungee speeltje.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training of na het lopen van een agilityparcour.  De Tugsy is voorzien van een stuk kunstbont en een handvat. Kleur:  rose Lengte bont 20/25c..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Agilitoy Tugx
  Agilitoy Tugx is een bungee speeltje met aan het einde een stevige rubberen bal van 5 cm.  Het kan gebruikt worden als beloning na een oefening tijdens de training of na het lopen van een agilityparcour.  De Tugx is voorzien van een stuk kunstbont en een handvat.. Kleur:..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95