Halloween

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Halloween beer hondenspeelgoed
  De Beeztees Halloween Pompoenbeer is een twee in één knuffel, namelijk een pompoen en beer in één. Deze knuffel is heerlijk zacht, doordat de knuffel is gemaakt van pluche. Wil je jouw hond een leuk speeltje geven voor Halloween? Dan is deze Beeztees Halloween Pompoenbeer iets voor jou! Inclusief..
  Excl. BTW: €12,39 €14,99
 • Halloween hondenspeelgoed bloed mes
  Tijdens Halloween, mag het allemaal wel een beetje griezelig zijn, toch? Daar past het Beeztees Bloed Mes hondenspeeltje wel bij! Zodra jouw hond met dit mes in zijn bek rond gaat lopen, is hij een echt griezelig Halloween figuur. Dit maakt jouw hond griezelig en stoer in één. Gemaakt van pluche, du..
  Excl. BTW: €3,30 €3,99
 • Halloween hondenspeelgoed schedel paars
  Jouw hond zal helemaal weg zijn van dit hondenspeelgoed de Beeztees Halloween Schedel. Deze schedel is namelijk een hondenknuffel met flostouw. Zo kan jouw hond heerlijk knuffelen met de schedel terwijl hij of zij ligt te kauwen op het flostouw. Schrik niet als het oog van de Schedel opeens uitpuilt..
  Excl. BTW: €10,74 €12,99
 • Halloween hondenspeelgoed spookie wit
  Beeztees Halloween Spookie is te gek hondenspeelgoed. Dit spookje ziet er misschien wel schattig uit, maar pas op dat je er niet van schrikt. Hondenspeeltje Spookie heeft een elastiek in zijn lijfje en knisperfolie. Door het knispergeluid zal jouw hond nog doller zijn op zijn Halloween Spookie hond..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Halloween pompoen hondenspeelgoed
  Wat echt niet mag ontbreken tijdens Halloween is natuurlijk een pompoen! In dit geval is het geen echte pompoen, maar een groot Beeztees Pompoen hondenspeeltje. Lekker zacht voor jouw hond om mee te spelen doordat het is gemaakt van pluche. De griezelige uitstraling van het gezichtje hoort natuurlij..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95