Tug E Nuff

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Tug E Nuff Crazy Thing Bungee Tug
  Een leuk speeltje om je hond mee te belonen tijdens de trainingen of in het bos. Deze bungee is gemaakt met strengen elastisch koord zodat het schok absorberend is. Met leuke fleece stroken en een stevig handvat. Dit is een speeltje dat je echt samen gebruikt, dus na het spelen weer opruime..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Tug E Nuff Fleece Bungee Tug
  Een leuk speeltje om je hond mee te belonen tijdens de trainingen of in het bos. Deze bungee is gemaakt met strengen elastisch koord zodat het schok absorberend is. Met een handgevlochten fleecevlecht en een stevig handvat. Dit is een speeltje dat je echt samen gebruikt, dus na het spelen w..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Tug E Nuff Rabbit skin chaser tug with squeaker
  Een leuk speeltje om je hond mee te belonen tijdens de trainingen of in het bos. Super leuk met extra lange handvat zodat je hond goed kan najagen.  Met konijnenbont en een stevig handvat. Ook zit er een pieper in het konijnenbont. Dit is een speeltje dat je echt samen gebruikt, dus na..
  Excl. BTW: €22,27 €26,95
 • Tug E Nuff WondaBaa Bungee
  Ervaar de kracht van spelen met onze WondaBaa Bungee. Het is de motiverende trainingstrekker die elke box voor elk ras aanvinkt - van kleine maar machtige monden tot de sterkste trekkers. Uw hond zal dol zijn op het grote, donzige, bevredigende bijtgebied dat is gemaakt van echte, Britse schapenv..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95