Coachi

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Coachi chase & crinckle
  De Coachi Chase & Crinkle is geweldig voor alle honden die van jagen houden. Dit leuke kreukelspeeltje heeft een lange handgreep die geweldig is om te achtervolgen en aan te moedigen door te lokken. De Coachi Chase & Crinkle is gemaakt van zachte imitatielamswol en heeft een leuke stimuleren..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Coachi fetch & reward
  Maak uw apporteertraining spannender met dit interactieve speeltje. Stop wat lekkers in het zakje om uw hond aan te moedigen en te motiveren om te jagen, maar beloon hem of haar alleen als hij of zij het speeltje terug geeft! Afmeting: 30,0 x 7,0 x 7,0 cm ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Coachi tuggi hide
  De Coachi Tuggi Hide is geweldig voor apporteer training. Het verborgen vak kan worden gevuld met beloningen om het spelen aan te moedigen. Het handvat heeft een hoge elasticiteit met een zachte neopreen voering, dit om ervoor te zorgen dat spelen minder belastend is voor de nek van uw hond of uw ei..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Coachi tuggi spider
  Deze zachte maar sterke Coachi Tuggi Spider heeft een hoge elasticiteit met een zacht neopreen handvat. Het is geweldig voor trekspelletjes. De Multi-fleece strips dragen bij aan de opwinding en stimuleren de interactie. De superzachte fleece en elastische handgreep zorgen voor comfort voor jou en j..
  Excl. BTW: €19,79 €23,95
 • Coachi tuggi tug
  De Coachi Tuggi Tug is geweldig om trekspelletjes mee te spelen. Dit zachte rekbare speeltje zorgt ervoor dat spelen comfortabel is voor zowel u als uw hond. Vervaardigd met extra sterke banden voor het ruigere spel. Behoudt de energie en het enthousiasme door dit speelgoed alleen te gebruiken als o..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95