Pawstory

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Pawstory Bark & Snuffle
  Met deze heerlijke beker van Bark & Snuffle kan jouw hond oneindig ‘snacken’ zonder schuldgevoel. Dit speeltje bevat een piep en is gemaakt van krakend materiaal. Let op, niet geschikt voor sterke kauwers. Afmeting: 14 cm x 12 cm x 10 cm Materiaal: 99% polyester, 1% kunststof (pieper..
  Excl. BTW: €9,50 €11,50
 • Pawstory Cheedogs
  Plof samen met jouw hondenvriendje op de bank en tijd om te smikkelen! De nieuwste introductie van de PawStory Family Time collectie is Cheedogs, een leuk en zacht speeltje met een piep. Cheedogs is het pluche speeltje, om elk speelkwartier te verrijken! Afmeting: 20.5 cm x 18 cm Dit speeltj..
  Excl. BTW: €9,50 €11,50
 • Pawstory Doglerone
  Wie zei dat Zwitserse chocolade alleen voor mensen is? Doglerone knuffelspeeltjes hebben de vorm van de meest bekende Zwitserse chocolaatjes, maar dan met een piep! Dit speeltje is geweldig om mee te spelen en het perfecte cadeau voor hondenliefhebbers. Dit speeltje bevat een piep en is gemaakt..
  Excl. BTW: €7,43 €8,99
 • Pawstory Furrby
  Een nieuw vriendje voor jouw vriendje! Wie kent ‘m nog? De Furrby! Speel samen met je maatje. Afmeting: 18 cm x 12 cm x 10 cm Dit speeltje bevat een piep een krakend materiaal. Let op, niet geschikt voor sterke kauwers. Materiaal: 99% polyester, 1% kunststof (pieper en cellofaan) ..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Pawstory Petflix
  Petflix en chill! Verstop wat koekjes in de laptop en laat je hondje heerlijk snuffelen. Afmeting: 25cm x 18cm x 4cm (ingeklapt) Dit speeltje bevat een piep een krakend materiaal. Let op, niet geschikt voor sterke kauwers. Materiaal: 99% polyester, 1% kunststof (pieper en cellofaan) ..
  Excl. BTW: €9,50 €11,50
 • Pawstory Snuffles Happy gumballs
  Geniet van deze vrolijke kauwgomballen en laat jouw hond ze uit de machine suffelen. Maar liefst vier kauwgomballen zitten verstopt in de machine. PawStory Snuffles Happy Gumballs is een must voor elke zoete kauw! Alle vier de mini speeltjes hebben een piep voor extra speel plezier. Afmeting gu..
  Excl. BTW: €11,98 €14,50