Shampoo, lotions en parfums

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar pet wipes ogen en oren
  Beaphar Dierendoekjes Ogen & Oren zijn doekjes om de ogen en oren van huisdieren zorgvuldig schoon te maken. De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige viscose met een parfumvrije lotion gemaakt met tenminste 97% natuurlijke ingrediënten. De doekjes verzachten en hydrateren, zijn afgestemd ..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Beaphar pet wipes sensitive
  Beaphar Dierendoekjes Sensitive zijn doekjes om de vacht en huid van huisdieren zorgvuldig te verzorgen en reinigen. Deze doekjes zijn geschikt voor de meeste gevoelige huiden, puppy’s en kittens. De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige viscose, met een hypoallergene lotion zonder parfum e..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Beaphar pet wipes universeel
  Beaphar Dierendoekjes Universal Hygiene zijn doekjes om de huid en vacht van huisdieren te reinigen en op te frissen. De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige viscose, met een lotion gemaakt met tenminste 98% natuurlijke ingrediënten om de huid en vacht te hydrateren en verzachten. De doekjes..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Beaphar vlooienshampoo knockdown
  Vlooienshampoo is geschikt voor de behandeling van vlooieninfestaties bij katten en kortharige honden gedurende 1-2 weken. Beaphar Vlooienshampoo werkt op 2 manieren: - Knock-down werking. Tijdens het wassen van de dieren komen de vlooien op het dier in aanraking met de permethrin. De vlooien wo..
  Excl. BTW: €12,39 €13,50
 • Buddy's shampoo lavendel 500 ml
  Buddy's shampoo roos is een volledig reinigende shampoo en conditioner en geeft optimale voeding aan het haar van uw hond. Verrijkt met heerlijk geurende lavendel olie. Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water. Shampoo gelijkmatig verdelen en inwrijven met de ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Buddy's shampoo met conditioner appel 500 ml
  Buddy's shampoo appel is een volledig reinigende shampoo en conditioner en geeft optimale voeding aan het haar van uw hond. Heerlijke appel geur! Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water. Shampoo gelijkmatig verdelen en inwrijven met de hand of zachte borstel ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Buddy's shampoo met conditioner roos 500 ml
  Buddy's shampoo roos is een volledig reinigende shampoo en conditioner en geeft optimale voeding aan het haar van uw hond. Verrijkt met heerlijk geurende rozen olie. Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water. Shampoo gelijkmatig verdelen en inwrijven met de han..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Coceau de cologne
  Coceau de cologne Waan je in tropische sferen! Wil je jouw hondje even lekker opfrissen, bijvoorbeeld na een wandeling in de regen, dan hebben wij de ideale oplossing: Coceau de Cologne. Een heerlijk diervriendelijk vegan parfum, gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten. Me..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Honden parfum invicti paw
  Invicity Paw Dit luchtje is speciaal ontwikkeld voor je hond, maar je kunt het ook zelf gebruiken. Het parfum is op waterbasis en is daarom ook geschikt voor de gevoelig huid.  Invicity Paw is ontwikkeld voor de mannelijke viervoeters en omvat de geur van overwinning met de essentie van ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Honden parfum pawwy choo
  Pawwy Choo Dit luchtje is speciaal gemaakt voor je hond, maar je kunt het ook zelf gebruiken. Het parfum is op waterbasis en is daarom ook geschikt voor de gevoelig huid.  Pawwy Choo is ontwikkeld voor vrouwelijke viervoeters en omvat een exotische geur met een sensuele en fruitige twist..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Jean Peau conditie shampoo 200ml
  Ter bescherming van huid- en vachtproblemen van allerlei aard. Deze shampoo is vervaardigd voor iedere vacht die, door welke oorzaak dan ook, in een mindere conditie is. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor, dat zowel de huid als..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau Doodle shampoo 200 ml
  Een shampoo voor alle volle en krullende vachten en kleuren. Deze shampoo is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en speciale blanke olie die uitermate geschikt zijn voor de voeding van de vacht en de doorkambaarheid. Indien nodig kunt u de doodle creme gebruiken nà deze shampoo voor een..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50