Shampoo, lotions en parfums

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Body Mist Spray Summer Love 150 ml
  Wil je jouw hond weer fris laten ruiken? Dat kan met de Beeztees body mist spray. Dit is een heerlijke geurtje, waarmee je jouw hond in kan sprayen. Met deze spray worden nare geurtjes tegengegaan, wat ideaal is voor de korte termijn.  Geuren: Summer love Inhoud: 150 ml ..
  Excl. BTW: €5,36 €6,49
 • Glossy gel anti klit 100ml
  Met Glossy spray & gel kiest u gegarandeerd voor de allerbeste kwaliteit. Vrijwel geen enkel ander product slaagt, er op zo’n eenvoudige wijze in, de 8 belangrijkste eigenschappen voor een perfecte presentatie voor een keuring, een wedstrijd of ander evenement te creëren. Eigenscha..
  Excl. BTW: €6,69 €8,10
 • Jean Peau conditie shampoo 200ml
  Ter bescherming van huid- en vachtproblemen van allerlei aard. Deze shampoo is vervaardigd voor iedere vacht die, door welke oorzaak dan ook, in een mindere conditie is. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor, dat zowel de huid als..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau Doodle shampoo 200 ml
  Een shampoo voor alle volle en krullende vachten en kleuren. Deze shampoo is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en speciale blanke olie die uitermate geschikt zijn voor de voeding van de vacht en de doorkambaarheid. Indien nodig kunt u de doodle creme gebruiken nà deze shampoo voor een..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau glans shampoo 200ml
  Indien de vachtkleur geaccentueerd moet worden.Deze verzorgende shampoo van Jean Peau heeft als prettige bijkomstigheid, dat het de vacht niet alleen meer glans geeft, maar ook warmer van kleur maakt. In tegenstelling tot de meeste andere “kleurshampoos” is hij echter in principe voor iedere vachtkl..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau Pup/kitten shampoo 200ml
  Deze frisse en milde shampoo kunt u gebruiken vanaf 5 dagen. Jean Peau Puppy / Kitten shampoo is een geconcentreerde - en milde shampoo, die uitermate geschikt is voor uw puppy of kitten. U kunt de shampoo al gebruiken als uw puppy of kitten 5 dagen oud is. Deze shampoo heeft een frisse geur en e..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau sneeuwwit shampoo 200ml
  Voor iedere vacht waarvan de witte of zilveren kleur geaccentueerd moet worden. De ideale shampoo voor iedere vacht die lang en afhangend dient te zijn. Door zijn voedende werking, waarbij gebruik is gemaakt van blanke oliën, zorgt deze shampoo voor een vacht die tot in de haarpunten verzorgd is. Al..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau tangle repair 200ml
  Voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. Te gebruiken als een lotion. Tangle Repair is een fijne doorkamspray die tevens een ontklittende werking heeft. U kunt het als kamhulp gebruiken, maar ook  als een lotion met een verzorgende werking. Vindt u in de vacht een vervilting, dan kunt u ..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50
 • Jean Peau tea tree olie 5ml
  Etherische olie en Aromatherapie. Etherische olie is de verzamelnaam voor de aromatische koolwaterstoffen die van nature voorkomen in planten, bomen, struiken, bloemen, harsen en wortels. Deze etherische oliën hebben de taak om de plant te beschermen tegen ziektes, infecties en beschadigingen. Oo..
  Excl. BTW: €11,98 €14,50
 • Jean Peau tea tree shampoo 200ml
  Een voedende shampoo die verrijkt is met de etherische olie Tea Tree.Een nieuwe effectieve shampoo, die rijkelijk is samengesteld met o.a. Tea Tree Olie.Tea Tree is een olie die in Australië voor allerlei huidproblemen wordt gebruikt. Men kan hierbij denken aan insectenbeten (vlooien en teken), schi..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau universeel shampoo 200ml
  Voor de regelmatige wasbeurt. Een milde en zeer geconcentreerde shampoo op natuurlijke basis, die dankzij de prettige geur en enkele hypoallergenen ingrediënten uitermate geschikt is voor de regelmatige wasbeurt. Door de combinatie van plantaardige oliën voedende plantenextracten is de shampoo ma..
  Excl. BTW: €10,74 €13,00
 • Jean Peau verzorgingslotion 200ml
  Verzorgingslotion   Voor de optimale verzorging tussen de wasbeurten door. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de huid en de vacht, tussen de wasbeurten door, optimaal te verzorgen. Daarnaast is hij uitstekend te gebruiken als doorkamspray en haalt deze verzorgingslotion, bij regelmatig..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50