Shampoo, lotions en parfums

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar vlooienshampoo knockdown
  Vlooienshampoo is geschikt voor de behandeling van vlooieninfestaties bij katten en kortharige honden gedurende 1-2 weken. Beaphar Vlooienshampoo werkt op 2 manieren: - Knock-down werking. Tijdens het wassen van de dieren komen de vlooien op het dier in aanraking met de permethrin. De vlooien wo..
  Excl. BTW: €10,83 €11,80
 • Body Mist Spray Summer Love 150 ml
  Wil je jouw hond weer fris laten ruiken? Dat kan met de Beeztees body mist spray. Dit is een heerlijke geurtje, waarmee je jouw hond in kan sprayen. Met deze spray worden nare geurtjes tegengegaan, wat ideaal is voor de korte termijn.  Geuren: Summer love Inhoud: 150 ml ..
  Excl. BTW: €5,69 €6,89
 • Buddy's shampoo appel 500 ml
  Buddy's shampoo appel is een volledig reinigende shampoo en conditioner en geeft optimale voeding aan het haar van uw hond. Heerlijke appel geur! Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water. Shampoo gelijkmatig verdelen en inwrijven met de hand of zachte borstel ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Buddy's shampoo lavendel 500 ml
  Buddy's shampoo roos is een volledig reinigende shampoo en conditioner en geeft optimale voeding aan het haar van uw hond. Verrijkt met heerlijk geurende lavendel olie. Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water. Shampoo gelijkmatig verdelen en inwrijven met de ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Buddy's shampoo roos 500 ml
  Buddy's shampoo roos is een volledig reinigende shampoo en conditioner en geeft optimale voeding aan het haar van uw hond. Verrijkt met heerlijk geurende rozen olie. Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water. Shampoo gelijkmatig verdelen en inwrijven met de han..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Buddy's shampoo tea tree 500 ml
  Buddy's tea tree shampoo is een volledig reinigendeshapoo en geeft optimale voeding aan droog haar. Kan een positief effect hebben op jeuk en een schilferige rode huid. Heeft een verfrissende werking. Verrijkt met tea tree olie.   Gebruiksaanwijzing: De haren nat maken met handwarm water...
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Glossy gel anti klit 100ml
  Met Glossy spray & gel kiest u gegarandeerd voor de allerbeste kwaliteit. Vrijwel geen enkel ander product slaagt, er op zo’n eenvoudige wijze in, de 8 belangrijkste eigenschappen voor een perfecte presentatie voor een keuring, een wedstrijd of ander evenement te creëren. Eigenscha..
  Excl. BTW: €6,69 €8,10
 • Jean Peau conditie shampoo 200ml
  Ter bescherming van huid- en vachtproblemen van allerlei aard. Deze shampoo is vervaardigd voor iedere vacht die, door welke oorzaak dan ook, in een mindere conditie is. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor, dat zowel de huid als..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau Doodle shampoo 200 ml
  Een shampoo voor alle volle en krullende vachten en kleuren. Deze shampoo is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en speciale blanke olie die uitermate geschikt zijn voor de voeding van de vacht en de doorkambaarheid. Indien nodig kunt u de doodle creme gebruiken nà deze shampoo voor een..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau Pup/kitten shampoo 200ml
  Deze frisse en milde shampoo kunt u gebruiken vanaf 5 dagen. Jean Peau Puppy / Kitten shampoo is een geconcentreerde - en milde shampoo, die uitermate geschikt is voor uw puppy of kitten. U kunt de shampoo al gebruiken als uw puppy of kitten 5 dagen oud is. Deze shampoo heeft een frisse geur en e..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau sneeuwwit shampoo 200ml
  Voor iedere vacht waarvan de witte of zilveren kleur geaccentueerd moet worden. De ideale shampoo voor iedere vacht die lang en afhangend dient te zijn. Door zijn voedende werking, waarbij gebruik is gemaakt van blanke oliën, zorgt deze shampoo voor een vacht die tot in de haarpunten verzorgd is. Al..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau tangle repair 200ml
  Voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. Te gebruiken als een lotion. Tangle Repair is een fijne doorkamspray die tevens een ontklittende werking heeft. U kunt het als kamhulp gebruiken, maar ook  als een lotion met een verzorgende werking. Vindt u in de vacht een vervilting, dan kunt u ..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50