Voedingssupplementen voor honden

Soms heeft een hond naast de voeding nog een extra steuntje in de rug nodig.

Speciaal hiervoor hebben we een aantal mooie producten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar IntestoPro hond vanaf 20kg
  Beaphar IntestoPro helpt darmproblemen te verlichten bij honden vanaf 8 weken. Bevat zeoliet wat helpt ontlasting vaster te maken. Met aluminiumhydroxide en FOS en MOS voor een goede darmwerking. Voor honden met wisselende/dunne ontlasting. Beaphar IntestoPro helpt darmproblemen te verlichten bij..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Beaphar IntestoPro kat/hond tot 20kg
  Beaphar IntestoPro helpt darmproblemen te verlichten bij honden/katten vanaf 8 weken. Bevat zeoliet wat helpt ontlasting vaster te maken. Met aluminiumhydroxide en FOS en MOS voor een goede darmwerking. Voor honden/katten met wisselende/dunne ontlasting. Beaphar IntestoPro helpt darmproblemen te ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Beaphar lactol puppymilk
  Volwaardige melkvervanger voor moederloze puppies. Aanvullende melkvervanger voor pasgeboren puppies, zogende puppies, drachtige of zogende teven, zieke of herstellende volwassen honden. Beaphar Lactol Puppy Milk redt al meer dan 100 jaar de levens van vele jonge dieren. Lactol is samengesteld op..
  Excl. BTW: €8,31 €10,05
 • Beaphar multivit hond 20ml
  Multivit is een oplossing met verschillende vitaminen die belangrijk zijn voor de huid en de vacht. Multivit draagt bij aan een snelle verharing en zorgt voor een mooie gezonde vacht. Gebruiksaanwijzing: Druppels aan het voer toevoegen. Voor gebruik schudden. Op de verpakking staat de dosering v..
  Excl. BTW: €5,58 €6,75
 • Beaphar reisfit 10 tabletten
  Preventie van reisziekte: wagen-, lucht- en zeeziekte veroorzaakt door evenwichtsstoornissen Tegen wagen-, lucht- en zeeziekte   Gebruiksaanwijzing: 4 mg cyclizinehydrochloride per kg lichaamsgewicht (= 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht). Een half uur voor het transport toed..
  Excl. BTW: €11,47 €12,50
 • Beaphar spray bij jeuk 250ml
  Beaphar Spray bij Jeuk voor honden en katten is een mild huidverzorgingsproduct. Te gebruiken bij huidirritaties, roos of een droge huid. De combinatie van onder andere Aloë Vera, Teunisbloemolie en Castor-olie verzacht de gevoelige huid en houdt deze zacht en soepel. De spray hydrateert en onderste..
  Excl. BTW: €8,88 €10,75
 • Beaphar voedingsset
  Set met drinkflesje, speentjes en schoonmaakborstels voor pups en kittens en andere opgroeiende huisdieren. De Beaphar Set is uitstekend geschikt voor het grootbrengen van pasgeboren en opgroeiende huisdieren. Ook kan het als hulpmiddel dienen bij de voedselopname van zieke en herstellende dieren. ..
  Excl. BTW: €6,32 €7,65
 • Biofood schapenvet olie 500ml
  BIOFOOD vloeibaar schapenvet bevat een combinatie van schapenvet, zalmolie en zonnebloemolie. Het schapenvet is afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie en heeft de eigenschap een beschermend laagje op de darmen aan te brengen en daarmee de vertering te verbeteren. De Za..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Biofood schapenvetbonbons knoflook 40 stuks
  De originele BIOFOOD schapenvet bonbon knoflook is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van afweer, huid, vacht, (spijs) vertering en weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. BIOFOOD schapenvet zorgt ervoor dat het ..
  Excl. BTW: €4,95 €5,99
 • Biofood schapenvetbonbons knoflook mini 80 stuks
  De originele BIOFOOD schapenvet bonbon knoflook is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van afweer, huid, vacht, (spijs) vertering en weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. BIOFOOD schapenvet zorgt ervoor dat het ..
  Excl. BTW: €4,95 €5,99
 • Biofood schapenvetbonbons pens 40 stuks
  De originele BIOFOOD schapenvet bonbon pens is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van darmflora, huid, vacht, (spijs) vertering en weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. De met zorg geselecteerde pens bevat nood..
  Excl. BTW: €4,95 €5,99
 • Biofood schapenvetbonbons zalm 40 stuks
  De originele BIOFOOD schapenvet bonbon zalmolie is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van huid, vacht, (spijs) vertering en weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. De zalmbonbon is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren...
  Excl. BTW: €5,58 €6,75