Gebitsverzorging

Een aantal producten om het gebti van uw hond te verzorgen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar mondwater
  Beaphar mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak  wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangep..
  Excl. BTW: €8,68 €10,50
 • Beaphar tandenborstel
  De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Het rub..
  Excl. BTW: €2,77 €3,35
 • Beaphar tandpasta
  Beaphar Tandpasta met leversmaak biedt totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. De pasta gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. Gebruik de tandpasta in combinatie met de speciale Beaphar tandenborstel voor de juiste reiniging van het ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Beaphar tandpasta en borstel
  De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta (leversmaak) totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en ka..
  Excl. BTW: €6,90 €8,35
 • Dental oral care poeder 60 gram
  Dental Oral Care: voor gezondere tanden, tandvlees en een frisse adem. Een slecht gebit bij een hond of kat kan veel ergernissen en problemen opleveren bij uw huisdier maar ook bij hun baasje. Met Dental Oral Care is er een oplossing! Door de unieke samenstelling zal de mondconditie snel verbeteren..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Tropiclean fresh mint foam 133ml
  Een tandfoam ter voorkoming van tandplak en tandsteen.  Geeft uw hond een frisse adem. Gebruiksaanwijzing: Breng de tandfoam direct aan op de tanden, hiervoor heeft u geen tandenborstel nodig. U sprayt de foam direct op het gebit van uw hond, dit kunt het best dagelijks doen. Ingr..
  Excl. BTW: €12,77 €15,45
 • Tropiclean tandgel 59ml
  Een tandgel ter voorkoming van tandplak en tandsteen.  Geeft uw hond een frisse adem. Gebruiksaanwijzing: Breng de tandgel direct aan op de tanden, hiervoor heeft u geen tandenborstel nodig. Geef uw hond 30 minuten voor en na de behandeling geen eten en/of water. Gebruik 1x daags voor het s..
  Excl. BTW: €12,60 €15,25