Gebitsverzorging

Een aantal producten om het gebti van uw hond te verzorgen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar tandenborstel
  De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Het rub..
  Excl. BTW: €2,19 €2,65
 • Beaphar tandpasta
  Beaphar Tandpasta met leversmaak biedt totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. De pasta gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. Gebruik de tandpasta in combinatie met de speciale Beaphar tandenborstel voor de juiste reiniging van het ..
  Excl. BTW: €4,12 €4,99
 • Beaphar tandpasta en borstel
  De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta (leversmaak) totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en ka..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99
 • Petstages finity tandenborstel voor de hond
  Petstages finity Gezond kauwen en tegelijkertijd de tanden reinigen. De zachte randjes van de borstel masseren zacht het tandvlees en het middenstuk kan gevuld worden met tandpasta (voor honden) of een zachte pate. Helpt tanden te reinigen en tandplak te verwijderen met frisse vanille ..
  Excl. BTW: €7,03 €8,50
 • Tropiclean fresh breath drops 52ml
  Handige druppels voor in het water ter voorkoming van tandplak en tandsteen.  Geeft uw hond een frisse adem. Gebruiksaanwijzing: U doet drie druppels fresh breath drops per 500ml water in de bak van uw hond telkens als u de waterbak ververst. Ingredienten: gezuiverd water, ethanol, mint,..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Tropiclean fresh mint foam 133ml
  Een tandfoam ter voorkoming van tandplak en tandsteen.  Geeft uw hond een frisse adem. Gebruiksaanwijzing: Breng de tandfoam direct aan op de tanden, hiervoor heeft u geen tandenborstel nodig. U sprayt de foam direct op het gebit van uw hond, dit kunt het best dagelijks doen. Ingr..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Tropiclean tandgel 59ml
  Een tandgel ter voorkoming van tandplak en tandsteen.  Geeft uw hond een frisse adem. Gebruiksaanwijzing: Breng de tandgel direct aan op de tanden, hiervoor heeft u geen tandenborstel nodig. Geef uw hond 30 minuten voor en na de behandeling geen eten en/of water. Gebruik 1x daags voor het s..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95