Gebitsverzorging

Een aantal producten om het gebti van uw hond te verzorgen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP sparkle dental water 475 ml
  Het gebit verzorgen van je hond was nog nooit zo makkelijk. Frisse adem, schone witte tanden en een optimale mondhygiëne. Voeg eenvoudig 1 dopje per 225 ml toe iedere keer aan het drinkwater van je hond wanneer je het ververst en klaar. Het voordeel van dit product is dat het geen smaak en geur..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Beaphar mondwater
  Beaphar mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak  wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangep..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Beaphar tandenborstel
  De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Het rub..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Beaphar tandenborstel & pasta puppy
  Door regelmatig te oefenen en reinigen wennen pups eenvoudig aan de routine om het gebit schoon te houden. Het is essentieel om je huisdier van jongs af aan te laten wennen aan tandverzorging. Het is voor puppy’s net zo belangrijk als voor mensen. Tandplak, tandsteen, slechte adem en tandvleesontste..
  Excl. BTW: €7,32 €8,86
 • Beaphar tandpasta
  Beaphar Tandpasta met leversmaak biedt totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. De pasta gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. Gebruik de tandpasta in combinatie met de speciale Beaphar tandenborstel voor de juiste reiniging van het ..
  Excl. BTW: €5,12 €6,20
 • Beaphar tandpasta en borstel
  De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta (leversmaak) totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en ka..
  Excl. BTW: €7,19 €8,70
 • Bogadent anti-plaque finger 2 st. hond
  Om de mineralisatie van tandplak tot tandsteen en blijvende schade aan het gebit te voorkomen, moeten de tanden van uw hond regelmatig worden gepoetst, bij voorkeur dagelijks of minstens 2 tot 3 keer per week. De innovatieve bogadent® ANTI-PLAQUE FINGER bestaat uit 20'000 bijzonder hoogwaardige micr..
  Excl. BTW: €10,74 €12,99
 • BullyBrusher medium
  De Bullybrusher is een innovatieve en effectieve tandenborstel voor honden.  Om uw hond kennis te laten maken met de Bullybrusher, laat u hem elke dag 1 tot 2 minuten op de houder kauwen. Indien gewenst kunt u hondentandpasta aanbrengen aan beide zijden van de borstelharen. Voor sterke kau..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • BullyBrusher small
  De Bullybrusher is een innovatieve en effectieve tandenborstel voor honden.  Om uw hond kennis te laten maken met de Bullybrusher, laat u hem elke dag 1 tot 2 minuten op de houder kauwen. Indien gewenst kunt u hondentandpasta aanbrengen aan beide zijden van de borstelharen. Voor sterke kau..
  Excl. BTW: €18,14 €21,95
 • Dental oral care poeder 60 gram
  Dental Oral Care: voor gezondere tanden, tandvlees en een frisse adem. Een slecht gebit bij een hond of kat kan veel ergernissen en problemen opleveren bij uw huisdier maar ook bij hun baasje. Met Dental Oral Care is er een oplossing! Door de unieke samenstelling zal de mondconditie snel verbeteren..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Dental wipes 5o doekjes
  Het schoonhouden van het gebit van je hond draagt bij aan het voorkomen van mondpijn en gebitsproblemen. Verwijder tandsteen, tandplak en bestrijd een slechte adem met de DogsLife Dental Wipes. De DogsLife Dental Wipes zijn gemaakt met een natuurlijke formule met aloë vera & pepermunt die een..
  Excl. BTW: €7,84 €9,49
 • Plaque Off dental bites hond
  PlaqueOff® Bites zijn een uitstekende aanvulling op het poeder en de perfecte beloning voor de gezondheidsbewuste katteneigenaar. De bites bevatten het unieke en studiebewezen zee-algen-ingrediënt A.N ProDen®. Zonder toegevoegde zoetstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen zijn de Bites een ge..
  Excl. BTW: €8,18 €9,90