Afweer en schoonmaak producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar geurweg
  Verwijdert organische resten die de geur veroorzaken. De geuren worden niet gemaskeerd, maar daadwerkelijk verwijderd. Beaphar geurweg neutraliseert onaangename geuren, op plaatsen waar het huisdier deze heeft achtergelaten. De werking berust op micro-organismen, die de resten die de geur veroorz..
  Excl. BTW: €8,47 €10,25
 • Beaphar Vlekweg
  Vlekverwijderaar Beaphar vlekweg verwijdert urine-, ontlasting- en braakselvlekken van honden en katten. De werking berust op micro-organismen, die de resten die de vlek veroorzaken opeten. Laat geen kringen na en zorgt ervoor dat ook de nare luchtjes verdwijnen. Tast tapijtvezels niet aan en is ..
  Excl. BTW: €8,47 €10,25
 • Bite stop spray voor honden en katten 250 ml
  Een heldere kleurloze vloeistof om aan te brengen op het ligbedden, kussens, dekens, bandages, etc. Stopt kauwen en bijten. Contact met slijmvlies vermijden. Werkzame stof: Bitrex ..
  Excl. BTW: €7,44 €9,00
 • Carpet pet hair remover
  CarPet pets hair remover Met deze speciale borstel verwijderd u eenvoudig en snel honden en kattenharen uit uw huis, auto etc.    Vind u ook overal plukjes haar in huis? en zelfs in de auto? Dan is deze borstel een uitkomst! • Verwijdert haren van banken en stoelen • Verwijdert hare..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Smell Control
  Smell Control is een luchtverfrisser en bevat zogenaamde ‘vreet­moleculen’ voor het direct inkapselen en absorberen van ongewenste geuren. Smell Control verdrijft geuren in dierenverblijven, op manden en kussen, in toilet- of biobakken. Smell Control blijft tot wel 24 uur werkzaam. Inhoud: ..
  Excl. BTW: €5,00 €6,05
 • Uri-Go sprayfles Dier 750 ml urine verwijderaar
  Last van sterke urinegeur? Geen enkele urinevlek is veilig voor de Uri-Go; zelfs geconcentreerde urinevlekken van vele jaren verdwijnen volledig met deze ultieme urine verwijderaar. Het kan toegepast worden op elke ondergrond; zacht of hard. Uri-Go is de oplossing voor urine geuren en vlekken...
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Urine off spray hond 118 ml
  Urine off werkt heel goed om urine geur en vlekken te verwijderen. Spuit de Urine off op de vlek of plek waar een plas gedaan is, laat het goed intrekken (aantal minuten). Na behandelen met water. Als het een oudere urineplek is dan moet u de plek insprayen en dan plastic erop leggen en een nach..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95