Nazorg dierenarts

Diverse producten die u kunt gebruiken na een operatie bij de dierenarts.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees opblaasbare kraag
  De Beeztees opblaasbare kraag is een zachte comfortabele kraag die je hond kan gebruiken wanneer moet worden hersteld van een operatie, verwonding of blessure. Deze opblaasbare kraag is een goed alternatief voor de harde plastic kap en zorgt ervoor dat jouw hond niet aan zijn verwondingen kan gaan ..
  Excl. BTW: €13,18 €15,95
 • Beeztees plastic hondenkraag
  De Beeztees hondenkraag is een effectief hulpmiddel om bijten, krabben of likken aan wondjes op de kop of nek te voorkomen. Doordat deze hondenkraag transparant is, krijgt jouw hond niet het gevoel opgesloten te zitten in de kraag. De kraag is verstelbaar, zodat je zelf kan bepalen wat het fijnste..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Comfy Cone
  Eindelijk is er een oplossing voor het al jaren bekende probleem: Hoe laat ik mijn huisdier op een verantwoorde en comfortabele manier genezen van een operatie, zonder dat hij de wond open likt? Tot voor kort waren er alleen harde kunststof kragen die zeker geen gemak boden aan de hond. Met de Comf..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Incontinentiebroek voor de reu
  Een handige broek voor de reu die incontinent is. U kunt hem zonder maar ook met inlegkruisjes gebruiken. De incontinentiebroek is wasbaar op 30 graden. Er zit klittenband om het broekje vast te maken op de rug. Kleur: zwart U moet de buikomvang van uw hond opmeten. De maten hieronder zijn d..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Safety body
  De badstof Safety body is geschikt voor heel veel doeleinden. Na operatie (bijv.castratie) Bij verwonding Allergieen Eczeem Vlooienallergie (dermatitis) Jeuk Schurftmijt extra warmte bij slechte vacht incontinentie loopsheid Controleer bij verwondingen wel regelmatig het..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95