Loopsheidsbroekjes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar no love spray 50ml
  No Love Spray neutraliseert sexuele geurstoffen bij honden. No Love Spray is geschikt voor de behandeling van loopse teven en heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid van de teef. Gebruik van No Love Spray betekent niet dat u bij uw teef niet attent hoeft te zijn op ongewenste ..
  Excl. BTW: €7,52 €9,10
 • Hondenluier reu
  Hondenluier van M-PETS Deze hondenluier is geschikt voor alle hondenrassen. Hij kan gebruikt worden bij  inontinentie. De luier is super absorberend en lekt niet. Door de elatische rand en klitterband sluiting blijft hij goed op zijn plek zitten. Na gebruik kan hij gewoon in de wasmachi..
  Excl. BTW: €4,88 €5,90
 • Hondenluier teef
  Hondenluier van M-PETS Deze hondenluier is geschikt voor alle hondenrassen. Hij kan gebruikt worden bij loopsheid  en inontinentie. De luier is super absorberend en lekt niet. Door de elatische rand en  klitterband sluiting blijft hij goed op zijn plek zitten. Na gebruik kan hij gewoon ..
  Excl. BTW: €6,20 €7,50
 • Incontinentiebroek voor de reu
  Een handige broek voor de reu die incontinent is. U kunt hem zonder maar ook met inlegkruisjes gebruiken. De incontinentiebroek is wasbaar op 30 graden. Er zit klittenband om het broekje vast te maken op de rug. Kleur: zwart U moet de buikomvang van uw hond opmeten. De maten hieronder zijn d..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Loopsheid broek
  Voor loopse honden. Door de rek- en vestelbare buik-gordel met snelsluiting een perfecte pasvorm! Vervaardigd uit zacht, sterk materiaal. kan in de wasmachine tot 30C ! XS 22-28 cm buikomvang S   24-31 cm buikomvang M   32-37 cm buikomvang L   ..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95