Ongedierte bestrijding

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ecostyle Escar-Go tegen slakken
  Stopt direct slakkenvraat in de tuin 100% natuurlijke ECOstyle Escar-Go tegen slakken Gebruiksaanwijzing Strooi Escar-Go gelijkmatig tussen de planten zodra slakken worden waargenomen, of zodra je slakkenvraat ziet in je planten. De korrels bij voorkeur in de avonduren uitstrooien om..
  Excl. BTW: €5,36 €6,49
 • Ecostyle mierenlokdoos 2 stuks
  MierenLokdoos Voor effectieve bestrijding van mieren in huis, op terras of balkon De Mierenlokdoos zorgt voor effectieve bestrijding van mieren in huis, op het terras en balkon. De werkzame stof wordt door de werksters van het mierenvolk meegenomen in het nest, daardoor wordt ..
  Excl. BTW: €6,19 €7,49
 • Ecostyle mierenpoeder 250 gram
  Te strooien en te gieten 100% natuurlijke ECOstyle MierenPoeder Gebruiksaanwijzing MierenPoeder kan als strooi- en gietmiddel toegepast worden. Strooi het poeder bij de nestingangen en rond het mierennest. Opgelost in water kan het direct in en rond de nestingangen gegoten worden. Zowel ..
  Excl. BTW: €9,08 €10,99
 • Ecostyle mierenspray 400 ml
  MierenSpray Natuurlijke spray voor binnen en buiten MierenSpray Verjagen in plaats van bestrijden. Mieren zijn nuttige insecten in je tuin. Bestrijd ze alleen wanneer er sprake is van een plaag of overlast. Deze MierenSpray werkt snel en effectief. De ..
  Excl. BTW: €10,74 €12,99
 • Ecostyle ongedierte en wespenspray 400 ml
  Ongedierte & Wespen spray Effectieve oplossing voor bestrijding van plaaginsecten Gebruiksaanwijzing Voor gebruik circa 10 seconden goed schudden. Schuilplaatsen en/of plaatsen waar de insecten zich ophouden besproeien (ca. 10 seconden per m2). Gebrui..
  Excl. BTW: €10,12 €12,25
 • Finion Lokaasdoos voor muizenkorrels
  Zeer degelijke plastic Lokaasdoos met sleutel om muizengif veilig uit te zetten. Afmetingen: 12,5 x 10 x 4 cm Geschikt voor het aanbieden van gif tegen Muizen. Zeer degelijk en effectief lokaas aanbieden in de voerdoos van Finion ..
  Excl. BTW: €1,94 €2,35
 • Knock Off Insectenlamp 5 Watt
  De Knock Off Insect Killer De Knock Off InsectKiller vangt zowel vliegen, muggen en motten. Dé elektrische insectenvanger die uit alle richtingen (360°) insecten vangt. De Knock Off InsectKiller is voorzien van een elektrocutierooster en maakt gebruik van UV-A licht. Deze combinatie  zorgt voo..
  Excl. BTW: €22,73 €27,50
 • Knock Off muggenlokstof
  Lokstof voor muggen  Zeer attractieve lokstof om steekmuggen aan te trekken. Dit product bevat een stof die de menselijke  CO2 geur nabootst. Het toevoegen van dit lokmiddel aan een muggenlamp verhoogt de vangstresultaten aanzienlijk. Gebruiksaanwijzing Open de verpakking en plaat..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Knock Off Wespenlokstof 250ml
  Knock off  Wespen Lokstof  Deze kant-en-klare wespenlokstof is samengesteld uit ingrediënten welke in de praktijk bewezen hebben succesvol te zijn bij het aantrekken van wespen. Ook vliegen houden van deze lokstof. De unieke en beproefde samenstelling wordt al vele jaren met veel ..
  Excl. BTW: €3,39 €4,10
 • Knock Off Wespenval
  Knock Off Wespenval Zeer professionele wespenval om doeltreffend wespen te vangen. Wordt geleverd inclusief 250 ml onweerstaanbare Knock Off WespenLokstof. De lokstof is ook aantrekkelijk voor vliegen. De val is zowel staand als hangend te gebruiken. Inhoud • Val • Knock Off WespenLokst..
  Excl. BTW: €11,16 €13,50
 • Mottenvalstrips 2 stuks
  Geurloze lijm val met pheromonen voor de het vangen van alle soorten motten, waaronder Indian Meal motten, Mediterranean Flour motten, Almond motten en Tobacco motten. ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95