Kammen en borstels

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Doggy Dry Pet Glove and Hair Remover
  Doggy Dry Pet Glove Super absorberende microvezel potenreiniger en haarverwijderaar. De Doggy Dry Pet Glove droogt snel, is extreem duurzaam en super zacht.    Haren, vuil en water Met de Doggy Dry Pet Glove zijn de haren eenvoudig te verwijderen van uw hond, bank, autobekled..
  Excl. BTW: €11,36 €13,75
 • Beeztees verzorgingshandschoen mint
  De Beeztees Rubby verzorgingshandschoen is een siliconen handschoen die wordt gebruikt om de vacht van je hond te verzorgen. Deze handschoen verwijdert vuil en losse haren uit de hondenvacht en is geschikt voor honden met een korte- tot langharige vacht. Afmeting: 24x18x1 cm ..
  Excl. BTW: €10,74 €12,99
 • Massageborstel
  Een handige massageborstel voor kortharige honden en katten. Maten: Small 13cm Medium 15cm ..
  Excl. BTW: €3,27 €3,95
 • Noir bristle brush boar hair
  Verzorgingsborstel gemaakt van natuurlijk wildzwijnhaar. Ideaal voor de basiszorg. Creëert een zijdezachte en glanzende vacht en een gezonde bloedsomloop. Antistatisch. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Goed voor honden en katten. Aanbevolen voor alle vachttypes en rassen. Mate..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Noir bristle brush goat hair
  Extra zachte verzorgingsborstel gemaakt van natuurlijk geitenhaar. Zacht voor de jonge vacht en huid. Perfect ontworpen voor jonge honden en katten om hen voor te bereiden op het ritueel van verzorging. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Geschikt voor puppies en kittens. Aanbevolen..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Noir brush metal pins
  Verzorgingsborstel met roestvrijstalen pinnen en beschermingstips voor een zachte vacht verzorging. Ideaal voor de basiszorg. Verbetert de bloedcirulatie en geeft de huid een massage. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Goed voor honden en katten. Aanbevolen voor alle vachttypes en..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Noir claw clipper
  Sterke nageltrimmer van gegalvaniseerd roestvrijstaal voor sterke en dikke klauwen. Laat u informeren door een deskundige of dierenarts hoe u dit instrument correct gebruikt! Geschikt voor honden en katten. Pas op! Gevaar voor letsel! Houd buiten bereik en het zicht van kinderen! ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Noir claw scissor
  Sterke nageltrimmer van gegalvaniseerd roestvrijstaal voor zachte en middelsterke klauwen. Instelling snijlengte mogelijk. Laat u informeren door een deskundige of dierenarts hoe u dit instrument correct gebruikt! Geschikt voor honden en katten. Pas op! Gevaar voor letsel! Houd buiten bereik en ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Noir Dematting Comb
  Kam van gegalvaniseerd roestvrijstaal met 12 of 9 snijbladen voor pijnloze verwijdering van klitten. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Geschikt voor honden en katten. Aanbevolen voor de lange vacht en dichte ondervacht. Pas op! Gevaar voor letsel! Houd buiten bereik en het zicht v..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Noir Deshedder
  Deshedder (roskam) van gegalvaniseerd roestvrijstaal. Verwijdert ondervacht en losse haren zonder beschadiging van de dekvacht. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Geschikt voor honden en katten. Aanbevolen voor alle vachttypes en rassen. Pas op! Gevaar voor letsel! Houd buiten ber..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Noir detangling comb double
  Extra fijne dubbelzijdige kam van gegalvaniseerd roestvrijstaal met korte en lange pinnen. Ideaal voor het ontvlooien, ontklitten en reinigen van de vacht. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Geschikt voor alle honden en katten. Aanbevolen voor alle vachttypes en rassen. ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Noir detangling comb fine
  Anti-klit kam van gegalvaniseerd roestvrijstaal met 32 afgeronde pinnen. Ideaal voor het ontklitten en reinigen van de vacht. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Geschikt voor alle honden en katten. Aanbevolen voor de lange vacht en lichte ondervacht. ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95