Eet en drinkbakken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP Chill out cooler bowl
  Deze zomer-waterbak is speciaal ontworpen om het water van je huisdier koel te houden. De speciale gel balletjes zorgen ervoor dat het water zeer lang koel blijft. Afmeting: S ⌀15cm L ⌀20cm   Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw hond. Hiervoor is de..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • AFP interactive food maze
  Maak van het dagelijkse voeren een uitdagend spel voor uw hond. Verdeel het voer in de AFP Interactive Food Maze en het is aan uw hond om de beste manier te vinden om het voer er uit te krijgen.  Met de poot, tong, neus het kan allemaal. Verminderd schrokken enorm en is geschikt voor zowel ..
  Excl. BTW: €14,79 €17,90
 • Buster dogmaze
  Buster Dog Maze  Buster Dog Maze is ontworpen als een doolhof hondenspelletje, maar kan ook als anti schrok voerbak voor de hond gebruikt worden.   De brokken moeten met de tong naar buiten worden geduwd om ze uiteindelijk op te kunnen eten.  Door deze manier van..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Cat mate drinkfontein
  Het altijd stromende water uit deze bron voor huisdieren nodigt uw viervoeter uit om te drinken. Honden en katten houden van vers en zuurstofrijk water. Met de Cat Mate bron voor huisdieren is dat geen probleem meer. De waterbron voor huisdieren zorgt voor vers en stromend water. Een pomp en ..
  Excl. BTW: €33,05 €39,99
 • Cat mate vervangfilter
  Vervangfilter voor de Catmate drinkfontein. Inhoud: 2 stuks ..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Dinnerset voor de hond Hout
  Een mooie houten dinnerset voor uw hond. Er zitten twee uitneembare zinken bakken bij voor water en voeding. Maten: Small 30x14x12 cm Medium 37,5x19,5x20 cm Large 47x24x30 cm Extra Large 55x28x40 cm ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Duvo eetkom met deksel
  Een handige voerbak voor uw hond of kat met een deksel. Ideaal om brokken in mee te nemen. Ook erg handig als u uw vlees wilt ontdooien, u kunt het direct in deze voerbak doen, deksel erop en in de koelkast laten ontdooien. Met anti slip bodem. Mag in de vaatwasser. Maten: Small: 13,5 cm 700 ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Eat Slow blauw
  Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid. Me..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Eat Slow star grijs
    Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigh..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Eetbak first bite
  Ken je de uitspraak love at first sight? Hier hebben we nu een variant op: de Beeztees First Bite Hondenvoerbak. Op de voorkant van deze voerbak staat de tekst: love at first bite. Het levensmotto van iedere hond. Want wat is er nou lekkerder dan een bak vol met eten? Deze RVS voerbak is vaatwasb..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Eetbak glorious
  Het eten wordt voor jouw hond nog lekkerder in de stijlvolle Beeztees Glorious Hondenvoerbak. Deze voerbak is gemaakt van plastic en aan de onderkant voorzien van een antisliprand, zodat schuiven wordt voorkomen. Bovendien kan je de voerbak in zijn geheel in de vaatwasmachine schoonmaken. Ook kun..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Eetbak libras
  Een mooi afgewerkte eetbak, dat is de Beeztees Libras Hondenvoerbak! Deze voerbak is gemaakt van RVS en is in zijn geheel vaatwasbestendig. Deze voerbak is aan de binnenkant mooi glanzend en aan de buitenkant mat. De gekleurde rand is gemaakt van plastic en de voerbak bevat een antisliprand om sch..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95