Eet en drinkbakken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP Chill out cooler bowl
  Deze zomer-waterbak is speciaal ontworpen om het water van je huisdier koel te houden. De speciale gel balletjes zorgen ervoor dat het water zeer lang koel blijft. Afmeting: S ⌀15cm L ⌀20cm   Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw hond. Hiervoor is de..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95 €10,95
 • AFP interactive food maze
  Maak van het dagelijkse voeren een uitdagend spel voor uw hond. Verdeel het voer in de AFP Interactive Food Maze en het is aan uw hond om de beste manier te vinden om het voer er uit te krijgen.  Met de poot, tong, neus het kan allemaal. Verminderd schrokken enorm en is geschikt voor zowel ..
  Excl. BTW: €13,93 €16,85
 • Buster dogmaze
  Buster Dog Maze  Buster Dog Maze is ontworpen als een doolhof hondenspelletje, maar kan ook als anti schrok voerbak voor de hond gebruikt worden.   De brokken moeten met de tong naar buiten worden geduwd om ze uiteindelijk op te kunnen eten.  Door deze manier van..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Cat mate drinkfontein
  Het altijd stromende water uit deze bron voor huisdieren nodigt uw viervoeter uit om te drinken. Honden en katten houden van vers en zuurstofrijk water. Met de Cat Mate bron voor huisdieren is dat geen probleem meer. De waterbron voor huisdieren zorgt voor vers en stromend water. Een pomp en ..
  Excl. BTW: €33,05 €39,99
 • Cat mate vervangfilter
  Vervangfilter voor de Catmate drinkfontein. Inhoud: 2 stuks ..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Cat Mate voederautomaat digitaal C300
  De Cat Mate C300 Automatische Voederautomaat is het ideale hulpmiddel om jouw huisdier van eten te voorzien wanneer je weg bent gedurende de dag, de avond of in het weekend. De Cat Mate C300 serveert maximaal 3 maaltijden, die zowel uit droog- als natvoer kunnen bestaan. Het koelelement zorgt ervoo..
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Dinnerset voor de hond Hout
  Een mooie houten dinnerset voor uw hond. Er zitten twee uitneembare zinken bakken bij voor water en voeding. Maten: Extra Large 55x28x40 cm ..
  Excl. BTW: €28,93 €35,00 €49,95
 • Drinkfles draagbaar blauw
  De Beeztees draagbare Drinkfles is ideaal voor als je samen met jouw hond een lange wandeling gaat maken. Deze hippe waterfles haal je omhoog en vervolgens kun je het water in het bakje spuiten.Op die manier kun je jouw hond altijd water geven als hij of zij dorstig is. Bovendien bevat de fles een h..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Duvo eetkom met deksel
  Een handige voerbak voor uw hond of kat met een deksel. Ideaal om brokken in mee te nemen. Ook erg handig als u uw vlees wilt ontdooien, u kunt het direct in deze voerbak doen, deksel erop en in de koelkast laten ontdooien. Met anti slip bodem. Mag in de vaatwasser. Maten: Small: 13,5 cm 700 ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Eat Slow blauw
  Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid. Me..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Eat Slow Live Longer Puzzle and Feed
  Eat Slow Live Longer Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50
 • Eat Slow star grijs
    Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigh..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50