Ezydog

Halsband, lijnen en tuigen van het merk Ezydog

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ezydog checkmate halsband
  De Checkmate halsband is een half-slip model die net voldoende bewegingsruimte geeft maar wel controle houdt. Voorzien van het EzyDog bekende Soft Touch Nylon Webbing voor comfort. Verstelbaar Sterke kunststof click-sluiting RVS ring voor het aanlijnen van de hond Reflecterend 3M stiksel..
  Excl. BTW: €11,56 €13,99
 • Ezydog chestplate tuig
  Het EzyDog Chest Plate tuig is een stevig tuig met borstplaat en sluitingen op de rug. Extra voorzien van de EzyDog veiligheidslus, zodat de hond ook veilig mee kan in de auto. Men bevestigt de lus door de gordel er doorheen te halen en de gordel daarna in de sluiting te drukken. Hierdoor kan u..
  Excl. BTW: €21,48 €25,99
 • Ezydog convert tuig
  Het Convert tuig is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd. Het is een robuust en stoer tuig van een uitstekende kwaliteit. Het beschikt over een gebruiksvriendelijk ontwerp dat comfort met stijl combineert. De duurzame materialen en innovatieve constructie zorgen voor een goede veiligheid en..
  Excl. BTW: €32,64 €39,49
 • Ezydog double up halsband
  De Double up halsband is een halsband die dubbele veiligheid en zekerheid biedt. Kenmerken: Verstelbaar. Sterke kunststof sluiting Roestvrijstalen ringen voor het aanlijnen van de hond. Voorzien van een kunststof ring voor een naamlabel. Reflecterend stiksel voor zichtbaarheid in he..
  Excl. BTW: €12,39 €14,99
 • Ezydog neopreen halsband
  De neopreen halsband biedt comfort, is stijlvol en duurzaam. Eenvoudig verstelbaar met behulp van klittenband Een sterke kunststof click-sluiting, welke het mogelijk maakt de halsband snel te openen en te sluiten RVS ring voor het aanlijnen van de hond Reflecterende 3M lijnen over d..
  Excl. BTW: €17,76 €21,49
 • Ezydog quickfit tuig
  Bij het disign van het Quick-fit borsttuig is de focus gelegd op pasvorm en veiligheid. Halsbanden zijn niet altijd het beste alternatief voor een hond, denk bijvoorbeeld aan honden met rug- en/of nekproblemen. Het Quick-fit borsttuig is een verstelbaar tuig. Het kan ook aan de voork..
  Excl. BTW: €20,65 €24,99
 • Ezydog soft trainer lijn
  De Soft Trainer lijn met Traffic Control heeft een lengte van 181cm en bestaat uit het kenmerkende Soft Touch Nylon Webbing van EzyDog. In tegenstelling tot het voorgaande model van de Soft Trainer lijn is deze lijn enkel gestikt. Aan de kant van de musketon is een extra 'Traffic Control' han..
  Excl. BTW: €15,69 €18,99
 • Ezydog track and train trainingslijn 5 meter
  Een 5 meter trainingslijn met rubber ingeweven in het nylon voor extra grip. Handvat net achter musketon. Maat: 5m x 19mm. Verkrijgbaar in de kleur:  zwart. ..
  Excl. BTW: €20,65 €24,99