Tuigen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Carelift
  Voor honden die slecht ter been zijn, bijvoorbeeld na een verwonding of operatie of door ouderdom, biedt het CareLift™ tuig een comfortabele en veilige ondersteuning om het voortbewegen van een hond te verbeteren. Het tuig kan gebruikt worden met alleen het achterste deel, alleen het voorste deel o..
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Dog Copenhagen Comfort Walk Air Harness
  De comfort walk air harness is een mooi tuig voor uw hond van het merk Dog Copenhagen. Dit tuig is een lichtgewicht en sterk hondentuig. Gemaakt van vuil en waterafstotende materialen. Door de vier verschillende punten waar je het tuig kan verstellen, kun je het tuig altijd goed zetten voor optimaa..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Dog Copenhagen Comfort Walk Pro Harness
  De comfort walk pro harness is een mooi tuig voor uw hond van het merk Dog Copenhagen. Dit tuig is een lichtgewicht en sterk hondentuig. Gemaakt van vuil en waterafstotende materialen. Door de vier verschillende punten waar je het tuig kan verstellen, kun je het tuig altijd goed zetten voor optimaa..
  Excl. BTW: €34,67 €41,95
 • Easy walk anti trektuig
  De Easy Walk ™ Harness is ontworpen om op een vriendelijke manier  honden te ontmoedigen  om te trekkentijdens het wandelen.  In tegenstelling tot traditionele tuigen, zal de Easy Walk Harness niet leiden tot ..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Easy walk deluxe anti trektuig
  Het Easy Walk® deluxe tuigje is ontworpen om honden voorzichtig te ontmoedigen om te trekken als ze aan de lijn lopen. In tegenstelling tot traditionele halsbanden veroorzaakt het Easy Walk® deluxe tuigje geen neiging tot hoesten, kokhalzen of verstikking omdat de borstband laag over het borstbeen r..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • EQ Dog pro harness
  EQDOG pro harness Het EQDOG Pro Harness is een licht, multi-functioneel, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken hondentuig. Het tuig is voorzien van ademend materiaal. Het tuig is ideaal voor de dagelijkse wandeling, training, meerdaagse wandelingen, speuren en nog veel meer! Het harness he..
  Excl. BTW: €45,37 €54,90
 • Ezydog chestplate tuig
  Het EzyDog Chest Plate tuig is een stevig tuig met borstplaat en sluitingen op de rug. Extra voorzien van de EzyDog veiligheidslus, zodat de hond ook veilig mee kan in de auto. Men bevestigt de lus door de gordel er doorheen te halen en de gordel daarna in de sluiting te drukken. Hierdoor kan u..
  Excl. BTW: €21,48 €25,99
 • Ezydog convert tuig
  Het Convert tuig is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd. Het is een robuust en stoer tuig van een uitstekende kwaliteit. Het beschikt over een gebruiksvriendelijk ontwerp dat comfort met stijl combineert. De duurzame materialen en innovatieve constructie zorgen voor een goede veiligheid en..
  Excl. BTW: €32,64 €39,49
 • Ezydog quickfit tuig
  Bij het disign van het Quick-fit borsttuig is de focus gelegd op pasvorm en veiligheid. Halsbanden zijn niet altijd het beste alternatief voor een hond, denk bijvoorbeeld aan honden met rug- en/of nekproblemen. Het Quick-fit borsttuig is een verstelbaar tuig. Het kan ook aan de voork..
  Excl. BTW: €20,65 €24,99
 • Halti harnas tegen trekken
  Een handig anti trek tuig voor honden die veel trekken aan de riem. Het unieke, gestoffeerde ontwerp controleert en stuurt de hond vanaf de borst waardoor u maximale controle over uw hond heeft. Dit ideale alternatief voor halsbanden helpt overenthousiaste honden te kalmeren en vereenvoudigt de ..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Julius K9 IDC Powerharness zwart
  Het meest succesvolle hondentuig uit Europa! Dit tuig heeft de perfecte pasform en is goed zichtbaar dankzij de reflecterende applicaties. Het harnas geeft de mogelijkheid om de hond op te tillen en is makkelijk om uw hond het harnas aan te trekken. De handgreep en sluitende elementen zij..
  Excl. BTW: €28,06 €33,95
 • Petlando hondentuig mesh norway
  Een mooi comfortabel hondentuig van Petlando.   met mesh gevoerd nylon beschermt de vacht verstelbare riem extra lichtgewich door ademend mesh makkelijk om te doen bij je hond Maten: XS 42-53 cm borstomvang Small 52-62cm borstomvang Medium 62-75cm borstomvang Large 72-90..
  Excl. BTW: €20,65 €24,99