Autobenodigdheden

Voor het meenemen van uw hond in de auto hebben we een heel aantal producten in ons assortiment. 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Auto veiligheidstuig
  Met dit veiligheidstuig kunt u uw hond op een veilige manier meenemen in de auto. Tijdens een noodstop kan de hond anders als een projectiel door de auto vliegen en dat is voor u en uw hond zeer gevaarlijk. Een ander groot voordeel is dat uw hond nooit meer onverwacht uit de auto kan springe..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Beschermhoes voor achterbank
  Een handige beschermhoes voor in de kofferbak van uw auto. Universeel beschermdeken past in iedere wagen Waterbestendig Beschermt tegen vuil en vlekken Met handige opening voor de autogordels Met anti-slip voor de veiligheid Gemakkelijke montage Afmeting: 140 cm x 122 cm ..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Beschermhoes voor kofferbak
  Een handige beschermhoes voor in de kofferbak van uw auto. Universeel beschermdeken past in iedere wagen Waterbestendig Beschermt tegen vuil en vlekken Met anti-slip voor de veiligheid Gemakkelijke montage Afmeting: 180 cm x 130 cm      ..
  Excl. BTW: €28,88 €34,95
 • Car booster seat
  Een handig autostoelzitje voor uw kleine hond. U kunt uw hondje hierin veilig inzetten en ook vastzetten. Het stoeltje kunt u makkelijk vastmaken op uw bijrijderstoel. Maat: S 34x34x19cm maximaal 6kg gewicht (zwart) ..
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Doctor Bark 1-Car-Seat blanket
  1-Car-Seat Blanket Bescherming van een deel van de achterbank (1 zitting), de achterkant van de voorstoelen en de binnenkant van de achterdeuren. Voor het in– en uistappen wordt de zijkant open geritst, zodat ook de dorpel wordt beschermd. D.m.v. een opening (afsluitbaar met rits) kan de hond..
  Excl. BTW: €123,88 €149,90
 • Doctor Bark 2-Car-Seat blanket
  2-Car-Seat Blanket Bescherming van een deel van de achterbank (2 zittingen), de achterkant van de voorstoelen en de binnenkant van de achterdeuren. Voor het in– en uistappen wordt de zijkant open geritst, zodat ook de dorpel wordt beschermd. D.m.v. een opening (afsluitbaar met rits) kan de ho..
  Excl. BTW: €165,21 €199,90
 • Doctor Bark 3-Car-Seat blanket
  3-Car-Seat Blanket Bescherming van de volledige achterbank, de achterkant van de voorstoelen en de binnenkant van de achterdeuren. Voor het in– en uistappen wordt de zijkant open geritst, zodat ook de dorpel wordt beschermd. D.m.v. een opening (afsluitbaar met rits) kan de hond aan de gordel ..
  Excl. BTW: €205,79 €249,00
 • Doctor Bark Cabrio Blanket
  Cabrio-Blanket Speciaal ontworpen voor de 2-deurs auto. Bescherming van de volledige achterbank, de achterkant van de voorstoelen en zijkanten. Voor het in– en uistappen wordt de zijkant open geritst, zodat ook de dorpel wordt beschermd. D.m.v. een opening (afsluitbaar met rits) kan de hond ..
  Excl. BTW: €214,79 €259,90
 • Doctor Bark Front-Seat blanket
  Front-Seat-Blanket Bescherming van de bijrijdersstoel. Verkrijgbaar: Kleur: grijs (donkerbruin en zwart op aanvraag leverbaar) Maat:  190x50cm Doctor Bark® ontwikkelt premium honden kussens en dekens die hoogwaardige kwaliteit met functionaliteit en een superieure ontwerp combiner..
  Excl. BTW: €107,36 €129,90
 • Droogloopmat
  Een super handige absorberende mat voor in uw gang, auto, bench of huis. Deze mat neemt veel vocht, modder en vuil op. Zo blijft uw huis schoner. Door de geavenceerde microvezel technologie fungeert de droogloopmat als een super spons. Modder, water en vuil worden heel snel geabsorbeerd. De mat..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Flex protectbox
  Flex ProtectBox NIEUW! Een unieke, stevige, waterdichte en opvouwbare kofferbak beschermer! Biedt uw hond een eigen plek, zowel in de auto, caravan, boot, op de camping of thuis. Staat zelfstandig en hoeft dus nergens aan bevestigd te worden. Biedt maximale bescherming tegen vuil, haar,..
  Excl. BTW: €148,35 €179,50
 • Halfstep hondenloopplank
  De HalfSTEP is een korte loopplank voor honden. De HalfSTEP is de verkorte versie van de PetSTEP.  Het enige verschil is de afmeting en het feit dat hij niet inklapbaar is. Verder is de HalfSTEP precies hetzelfde uitgevoerd als de PetSTEP. Specificaties HalfSTEP:  - &nbs..
  Excl. BTW: €66,11 €79,99