Autobenodigdheden

Voor het meenemen van uw hond in de auto hebben we een heel aantal producten in ons assortiment. 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Auto veiligheidstuig
  Met dit veiligheidstuig kunt u uw hond op een veilige manier meenemen in de auto. Tijdens een noodstop kan de hond anders als een projectiel door de auto vliegen en dat is voor u en uw hond zeer gevaarlijk. Een ander groot voordeel is dat uw hond nooit meer onverwacht uit de auto kan springe..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Auto vervoersbox aluminium
  Het is erg belanrijk dat uw hond op een veilige manier mee gaat op reis.  Met de aluminium vervoersbox heeft uw hond een veilige plek tijdens het reizen.  Ook blijft de rest van de kofferbak schoon en kan er bagage naast geplaats worden.  Let op! niet in de winkel op voorraad. le..
  Excl. BTW: €147,93 €179,00
 • Beschermhoes voor achterbank
  Een handige beschermhoes voor in de kofferbak van uw auto. Universeel beschermdeken past in iedere wagen Waterbestendig Beschermt tegen vuil en vlekken Met handige opening voor de autogordels Met anti-slip voor de veiligheid Gemakkelijke montage Afmeting: 140 cm x 122 cm ..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Beschermhoes voor kofferbak
  Een handige beschermhoes voor in de kofferbak van uw auto. Universeel beschermdeken past in iedere wagen Waterbestendig Beschermt tegen vuil en vlekken Met anti-slip voor de veiligheid Gemakkelijke montage Afmeting: 180 cm x 130 cm      ..
  Excl. BTW: €28,88 €34,95
 • Car booster seat
  Een handig autostoelzitje voor uw kleine hond. U kunt uw hondje hierin veilig inzetten en ook vastzetten. Het stoeltje kunt u makkelijk vastmaken op uw bijrijderstoel. Maat: S 34x34x19cm maximaal 6kg gewicht (zwart) ..
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Droogloopmat
  Een super handige absorberende mat voor in uw gang, auto, bench of huis. Deze mat neemt veel vocht, modder en vuil op. Zo blijft uw huis schoner. Door de geavenceerde microvezel technologie fungeert de droogloopmat als een super spons. Modder, water en vuil worden heel snel geabsorbeerd. De mat..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Flex protectbox
  Flex ProtectBox NIEUW! Een unieke, stevige, waterdichte en opvouwbare kofferbak beschermer! Biedt uw hond een eigen plek, zowel in de auto, caravan, boot, op de camping of thuis. Staat zelfstandig en hoeft dus nergens aan bevestigd te worden. Biedt maximale bescherming tegen vuil, haar,..
  Excl. BTW: €148,35 €179,50
 • Halfstep hondenloopplank
  De HalfSTEP is een korte loopplank voor honden. De HalfSTEP is de verkorte versie van de PetSTEP.  Het enige verschil is de afmeting en het feit dat hij niet inklapbaar is. Verder is de HalfSTEP precies hetzelfde uitgevoerd als de PetSTEP. Specificaties HalfSTEP:  - &nbs..
  Excl. BTW: €114,88 €139,00
 • Hondenloopplank Dog step
  De DogSTEP is een uitklapbare loopplank voor honden. Aan het uiteinde zit een stevige rand van rubber, die het mogelijk maakt de DogSTEP aan uw auto te bevestigen. De DogSTEP is voorzien van een gepatenteerde anti-slipcoating, die ervoor zorgt dat uw huisdier niet kan wegglijden. In en uit e..
  Excl. BTW: €164,46 €199,00
 • Hondenloopplank easy step
  Deze opvouwbare hondenloopplank is ideaal als uw hond gewricht- of rugklachten heeft, of ter voorkoming van deze klachten. Loopplank hond in kunststof. Producteigenschappen - Zwart kunststof - Opstaande randen aan de zijkant voor de veiligheid - Geschikt voor honden met gewrichts- en rugklacht..
  Excl. BTW: €103,31 €125,00
 • Hondenloopplank Petramp de luxe
  De hondenloopplank is inmiddels alom bekent in Nederland, maar deze petramp deluxe is helemaal NIEUW! Het belangrijkste verschil met onze andere hondenloopplanken is het gewicht van deze plank, slechts 5.7 kg. De plank is hierdoor gemakkelijk in en uit de auto te laden. Produkt specificatie..
  Excl. BTW: €123,14 €149,00
 • Hondenloopplank Petramp de luxe XL
  Het in en uit een auto of boot of op een trimtafel springen kan bijzonder belastend zijn voor uw hond. Voor zowel een pup als een oudere hond is het niet raadzaam om ergens op en af te springen. Heupproblemen zijn een algemeen bekend verschijnsel bij oudere en vooral grotere honden. Daarom is de ..
  Excl. BTW: €180,99 €219,00