Fietsen, zwemmen en hardlopen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Doggy Dry Pet Glove and Hair Remover
  Doggy Dry Pet Glove Super absorberende microvezel potenreiniger en haarverwijderaar. De Doggy Dry Pet Glove droogt snel, is extreem duurzaam en super zacht.    Haren, vuil en water Met de Doggy Dry Pet Glove zijn de haren eenvoudig te verwijderen van uw hond, bank, autobekled..
  Excl. BTW: €11,36 €13,75
 • Absorberende drooghanddoek in koker hond
  De Beeztees absorberende drooghanddoek voor honden zorgt ervoor dat jouw hond snel droogt na het zwemmen en dat vuil gemakkelijk wordt geabsorbeerd. De handdoek is geschikt voor alle hondenrassen en vachtsoorten. Na het uitwringen van de handdoek heeft het weer volledige absorptie. De handdoek is li..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Active walker
  De hardloopbelt met veel extra opbergruimte. Ook geschikt voor nordic walking. gemaakt van duurzaam nylon elastische riem om beter en makkelijker te bewegen reflecterende lijn 2 zakjes voor traktatie, telefoon en sleutels extra vak voor drinkfles traploss verstelbare riem (70-110cm )..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Active walker losse reklijn
  Handige elastische lijn voor tussen je heupgordel en tuigje van je hond. Deze lijn mag alleen gebruikt worden met hardlopen samen met je hond. Er zitten twee musketons aan. Lengte is 110 cm. Geschikt voor honden tot 20 kg gewicht.   ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Badhanddoek voor de hond
  De Microfiber badhanddoek is gemaakt van microvezel. Dankzij dit snel vocht absorberend materiaal is uw hond snel weer droog na een zwempartij, wasbeurt of wandeling in de pletsende regen. Droog uw hond eenvoudig af zonder je handen nat te maken door twee handige handvaten op de handdoek. Mic..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Beeztees canicross gordel rundino
  De Beeztees Rundino Canicross Gordel kan worden gebruikt om samen met jouw hond te hardlopen of te canicrossen. Deze heupgordel zorgt ervoor dat de druk van de trekkende hond beter wordt verspreid, zodat de rug minder wordt belast. De gordel trek je gemakkelijk aan! Zo is de gordel een soort broekje..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Beeztees nylon canicross lijn
  Samen met jouw hond lekker een stuk hardlopen? Dat kan met de Beeztees Actif Canicross Treklijn. Deze jogging lijn is geschikt voor canicross en heeft in het midden een elastisch gedeelte. Dit zorgt ervoor dat schokken van jouw hond worden opgevangen. Bovendien is het materiaal erg sterk, maar wel l..
  Excl. BTW: €14,84 €17,95
 • Chillcoat classic antraciet
  Super voor de hond: na een zwempartij, na een wandeling of een training in de regen. Neem de badjas vast mee in de auto en voorkom dat de auto vries wordt. Waarom een hondenbadjas: * Uw hond is nel weer droog na een wandeling in de regen of na een bad * Geen tot minder rondvliegende spetters..
  Excl. BTW: €30,50 €36,90
 • Chillcoat classic framboos rood
  Super voor de hond: na een zwempartij, na een wandeling of een training in de regen. Neem de badjas vast mee in de auto en voorkom dat de auto vries wordt. Waarom een hondenbadjas: * Uw hond is nel weer droog na een wandeling in de regen of na een bad * Geen tot minder rondvliegende spetters..
  Excl. BTW: €30,50 €36,90
 • Chillcoat classic grijs
  Super voor de hond: na een zwempartij, een wandeling of een training in de regen. Neem de badjas vast mee in de auto en voorkom dat de auto vries wordt. Waarom een hondenbadjas: * Uw hond is nel weer droog na een wandeling in de regen of na een bad * Geen tot minder rondvliegende spette..
  Excl. BTW: €30,50 €36,90
 • Doggy guide, veilig fietsen met je hond
  Het mooie weer is gestart en het is dan ook heerlijk voor u en uw hond om een stukje te fietsen. Voordat u gaat fietsen moet u aan het volgende denken: uw hond moet conditie opbouwen en ga niet meteen te ver weg wees voorzichtig met fietsen bij temperaturen boven de 25 graden. Uw hond kan..
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Drinkfles voor onderweg 450ml
  Geniet samen met jouw hond van een comfortabele uitstap met deze praktische en lichte Duvo+ drinkfles. Ideaal voor trainingen, wandelingen of op reis. Met een druk op de knop geef je jouw hond ieder moment van de dag schoon drinkwater. Het gebogen design is ontworpen om jouw hond op natuurlijke wijz..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95