Fietsen, zwemmen en hardlopen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Doggy Dry Pet Glove and Hair Remover
  Doggy Dry Pet Glove Super absorberende microvezel potenreiniger en haarverwijderaar. De Doggy Dry Pet Glove droogt snel, is extreem duurzaam en super zacht.    Haren, vuil en water Met de Doggy Dry Pet Glove zijn de haren eenvoudig te verwijderen van uw hond, bank, autobekled..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Absorberende drooghanddoek in koker hond
  De Beeztees absorberende drooghanddoek voor honden zorgt ervoor dat jouw hond snel droogt na het zwemmen en dat vuil gemakkelijk wordt geabsorbeerd. De handdoek is geschikt voor alle hondenrassen en vachtsoorten. Na het uitwringen van de handdoek heeft het weer volledige absorptie. De handdoek is li..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Active walker
  De hardloopbelt met veel extra opbergruimte. Ook geschikt voor nordic walking. gemaakt van duurzaam nylon elastische riem om beter en makkelijker te bewegen reflecterende lijn 2 zakjes voor traktatie, telefoon en sleutels extra vak voor drinkfles traploss verstelbare riem (70-110cm )..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Active walker losse reklijn
  Handige elastische lijn voor tussen je heupgordel en tuigje van je hond. Deze lijn mag alleen gebruikt worden met hardlopen samen met je hond. Er zitten twee musketons aan. Lengte is 110 cm. Geschikt voor honden tot 20 kg gewicht.   ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Beeztees canicross gordel rundino
  De Beeztees Rundino Canicross Gordel kan worden gebruikt om samen met jouw hond te hardlopen of te canicrossen. Deze heupgordel zorgt ervoor dat de druk van de trekkende hond beter wordt verspreid, zodat de rug minder wordt belast. De gordel trek je gemakkelijk aan! Zo is de gordel een soort broekje..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Beeztees nylon canicross lijn
  Samen met jouw hond lekker een stuk hardlopen? Dat kan met de Beeztees Actif Canicross Treklijn. Deze jogging lijn is geschikt voor canicross en heeft in het midden een elastisch gedeelte. Dit zorgt ervoor dat schokken van jouw hond worden opgevangen. Bovendien is het materiaal erg sterk, maar wel l..
  Excl. BTW: €14,84 €17,95
 • Doggy guide, veilig fietsen met je hond
  Het mooie weer is gestart en het is dan ook heerlijk voor u en uw hond om een stukje te fietsen. Voordat u gaat fietsen moet u aan het volgende denken: uw hond moet conditie opbouwen en ga niet meteen te ver weg wees voorzichtig met fietsen bij temperaturen boven de 25 graden. Uw hond kan..
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Drinkfles voor onderweg 450ml
  Geniet samen met jouw hond van een comfortabele uitstap met deze praktische en lichte Duvo+ drinkfles. Ideaal voor trainingen, wandelingen of op reis. Met een druk op de knop geef je jouw hond ieder moment van de dag schoon drinkwater. Het gebogen design is ontworpen om jouw hond op natuurlijke wijz..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Droogloopmat
  Een super handige absorberende mat voor in uw gang, auto, bench of huis. Deze mat neemt veel vocht, modder en vuil op. Zo blijft uw huis schoner. Door de geavenceerde microvezel technologie fungeert de droogloopmat als een super spons. Modder, water en vuil worden heel snel geabsorbeerd. De mat..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Ezydog hondenzwemvest
  Met een EzyDog zwemvest kunt u uw hond veilig meenemen tijdens allerlei avonturen op en om het water. Bij de productie van de EzyDog zwemvest is gelet op veiligheid en drijfvermogen. Het vest is zodanig geproduceerd dat het de hond veiligheid biedt tijdens het zwemmen, zonder dat de hond gehinde..
  Excl. BTW: €37,18 €44,99
 • Fietsmand ketting
  Een handig hulpmiddel om uw hond veilig vast te zetten in zijn fietsmand. Door de drie musketons kunt u uw hond vast zetten. Afmetingen: 50cm x 20mm ..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Handdoek voor de hond
  Met deze super absorberende hondenhanddoek maakt u uw hond snel en eenvoudig droog en schoon. Deze hondenhanddoek kan tot 1 liter water absorberen. Gebruiksaanwijzing: Maak de handdoek nat, wring hem uit en droog uw hond af. Na gebruik de handdoek goed uitspoelen met schoon water en uitwrin..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95