Koelproducten

Heerlijk koel de zomer door.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AFP chill out bandana
  De perfecte manier om uw hond koel te houden! Drenk de sjaal in koud water. De speciale stof zorgt ervoor dat de warmte er uit gaat en koud blijft.Voorzien van een duurzame klittenband sluiting.   Verkrijgbaar in 4 verschillende maten: S - Omtrek nek 30 tot 36 cm M -&nb..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95 €10,50
 • AFP Chill out cooler bowl
  Deze zomer-waterbak is speciaal ontworpen om het water van je huisdier koel te houden. De speciale gel balletjes zorgen ervoor dat het water zeer lang koel blijft. Afmeting: S ⌀15cm L ⌀20cm   Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw hond. Hiervoor is de..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • AFP Chill out ice bone of bot
  Houdt uw hond koel op de warme dagen! Vul met water en stop het in de vriezer. Eenmaal bevroren zorgt het ijs en de speciale gel binnenin de AFP Chill Out-Ice Bone of ball voor de perfect afkoeling op de warme dagen! Zorgt voor schone tanden en gezond tandvlees en voorkomt uitdroging. A. Ball ..
  Excl. BTW: €7,85 €9,50
 • AFP Chill out ice track & thirst cruncher ice balls
  Houdt uw hond koel op de warme dagen! Door de 2 speciaal meegeleverde cubs kunt u eenvoudig ijsballen maken voor uw hond. Deze kunt u vervolgens in de speelbak plaatsen, waarna uw hond al likkend de bal verplaatst. Uw hond kan nu spelen en drinken tegelijk!  Formaat Lengte: 45 cm ..
  Excl. BTW: €26,16 €31,65
 • AFP Chill Out mat
  Speciale koel mat voor honden. De speciale gel binnenin de mat zorgt ervoor dat deze mat altijd koel is zelfs op de warmste dagen.    Extreem aangenaam voor honden. Hoeft niet gekoeld te worden in de koelkast. Bevat geen chemische bestanddelen. Makkelijk schoon te maken e..
  Excl. BTW: €18,97 €22,95 €26,25
 • AFP Chill out water fountain
  Altijd vers water beschikbaar voor uw hond! Rubber op de pedaal zodat de poot niet weg glijdt. Beschikt over een brede pedaal, zodat het geschikt is voor alle honden. Makkelijk in te drukken, niet veel kracht nodig om het water te laten stromen. Universele gardena tuinslang aansluiting. ..
  Excl. BTW: €23,93 €28,95
 • Beeztees zwembad Doggy Dip
  Een Beeztees zwembad genaamd Doggy Dip. Dit heuse zwembad voor honden biedt heerlijke verkoeling voor uw trouwe viervoeter tijdens de warme zomerdagen. Voorzien van een afsluitbare stop die u kunt gebruiken om het water weg te laten lopen. Gemaakt van robuust en sterk materiaal.  Kleur: bla..
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Coolpets bandana
  °COOLPETS Bandana De COOL DOG Bandana van °COOLPETS is ontworpen om uw huisdier bij warme temperaturen koel te houden.   Hoe werkt het? Maak de bandana nat met water en wring de bandana uit. Schudt hem vervolgens 2 á 3 keer uit zodat zuurstof de speciale stof van °COOLPETS gelijk koe..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Coolpets Dolphi the dolphin
  °COOLPETS Dolphi the Dolphin Het perfecte speeltje voor in de zomer! Drijft perfect op het water en bevat een robuuste pieper voor extra speelplezier. Neemt vocht op en blijft toch drijven. Doordat de hond Wally in de bek pakt komt er water vrij waardoor dit speeltje helpt uitdroging te..
  Excl. BTW: €6,16 €7,45
 • Coolpets Wally the wale
  COOLPETS Wally the whale Het perfecte speeltje voor in de zomer! Drijft perfect op het water en bevat een robuuste pieper voor extra speelplezier. Neemt vocht op en blijft toch drijven. Doordat de hond Wally in de bek pakt komt er water vrij waardoor dit speeltje helpt uitdroging te voorkomen. &nb..
  Excl. BTW: €6,16 €7,45
 • Koelmat blauw Extra Large
    Hou uw hond koel bij warme temperaturen dankzij de Duvo+ koelmat. Deze verkoelende mat is gevuld met een veilige en zelfkoelende gel die wordt geactiveerd als uw hond op de mat gaat liggen. Onmiddelijk gebruiksklaar, zonder tussenkomst van water, koelkast of diepv..
  Excl. BTW: €41,28 €49,95 €59,95
 • Koelmat blauw Large
    Hou uw hond koel bij warme temperaturen dankzij de Duvo+ koelmat. Deze verkoelende mat is gevuld met een veilige en zelfkoelende gel die wordt geactiveerd als uw hond op de mat gaat liggen. Onmiddelijk gebruiksklaar, zonder tussenkomst van water, koelkast of diepv..
  Excl. BTW: €33,02 €39,95 €49,95