Poepzakjes en houders

Om het opruimen van de ontlasting van uw hond zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dog With A Mission poepzakjes houder Lou Lou
  Poepzakjes houder Lou Lou Incl. biologisch afbreekbare zakjes Nooit meer zonder poepzakje. De poepzakjeshouder Lou Lou is de matchende accessoire voor de Lou Lou riem en halsband. Met deze houder vergeet je nooit meer de zakjes. Stijlvol en makkelijk! ..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Earth Rated poepzakjes 120 stuks lavendel
  Hondenpoep is een probleem van iedere hondenbezitter.  Opruimen is een must, maar ga dan wel voor milieubewust! Gebruik daarom Earth Rated biologisch afbreekbare poepzakjes en draag zo bij aan een groenere, schonere wereld.   Met lavendelgeur Biologisch afbreekbaar Voor hond..
  Excl. BTW: €6,61 €8,00
 • Ecoline poepzakjes
  Ecoline poepzakjes zijn gemaakt van afbreekbaar en milieuvriendelijk materiaal. Universele navulling voor poepzakhoudertjes. Inhoud: 60 stuks (6 rolletjes met 10 stuks) ..
  Excl. BTW: €6,52 €7,89
 • Minus One draagbare poepzakjes 60 stuks
  Minus One poepzakjes met handgrepen De Beeztees Minus One Poepzakjes met handvat zijn ideaal om mee te nemen tijdens het wandelen met jouw hond. Deze poepzakjes zijn gemakkelijk dicht te knopen en sterk en lekvrij. De zakjes zijn gemaakt van composteerbaar, afbreekbaar én milieuvriendelijk materi..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Minus One draagbare poepzakjes lavendel 60 stuks
  Minus One poepzakjes met handgrepen De Beeztees Minus One Poepzakjes met handvat zijn ideaal om mee te nemen tijdens het wandelen met jouw hond. Deze poepzakjes zijn gemakkelijk dicht te knopen en sterk en lekvrij. De zakjes zijn gemaakt van composteerbaar, afbreekbaar én milieuvriendelijk materi..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Petlando Happiness poepzakhouder
  Een handig en leuke poepzakhouder van Petlando. De Happiness poepzakhouder is waterbestendig aan de buiten en binnenkant. Met de musketonhaak kunt de poepzakhouder makkelijk bevestigen aan uw riem. Printen: A: Comic B: Dogs C: Melons Afmeting: 5x7,5 cm ..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Petlando Miami poepzakhouder
  Een handig en leuke poepzakhouder van Petlando. De Miami poepzakhouder is waterbestendig aan de buiten en binnenkant. Met de musketonhaak kunt de poepzakhouder makkelijk bevestigen aan uw riem. Kleuren: Paars Appelgroen Roze Blauw azur Grijs Afmeting: 5x7,5 cm ..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Poepzak en beloningstasje Ordena
  Neem je altijd koekjes en poepzakjes mee als je gaat wandelen met jouw hond? Met het Beeztees Ordena Poepzakje en Beloningstasje in één bewaar je het eenvoudig op één plek. In het tasje kun je namelijk zowel poepzakjes, als hondenkoekjes bewaren. Het tasje kun je eenvoudig afsluiten door aan het tou..
  Excl. BTW: €7,84 €9,49
 • Poepzakhouder Coralpina
  De Coralpina poepzakhouder is gemaakt van lichtgewicht zachte stof  en is voorzien van een reflecterende rand, zodat hij extra opvalt tijdens de donkere wandeling. De poepzakhouder kan makkelijk worden bevestigd aan uw broekriem of tas d.m.v. de stoffen hengsels aan de achterzijde. De musketon ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Poepzakhouder hartjes
  Je zult het vast al wel eens hebben meegemaakt, dat je lekker aan het wandelen bent met jouw hond en dan merk je opeens dat je de poepzakjes bent vergeten zodra jouw hond begint aan de grote boodschap. Dit is vanaf nu verleden tijd met de Beeztees Cora Poepzakhouder.  Dit leuke tasje met hart..
  Excl. BTW: €4,95 €5,99
 • Poepzakhouder plastic met poepzakjes
  Handige dispenser met poepzakjes.  Altijd een zakje bij de hand zodra dit nodig is. Eenvoudige bevestiging aan de riem. Inclusief 2 rollen a 20 plastic zakjes Tevens navullingen verkrijgbaar. ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Poepzakhouder siliconen
  Deze flexibele silicone poepzakhouder van Duvo+ mag niet ontbreken tijdens het uitlaten van jouw hond of tijdens een heerlijke wandeling. Met de clips kan je de houder gemakkelijk aan een riem of leiband vastmaken. De dispenser is voorzien van hervulbare en biologische afbreekbare poepzakjes, specia..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95