Poepzakjes en houders

Om het opruimen van de ontlasting van uw hond zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ecoline draagbare poepzakjes
  Ecoline poepzakjes met handgrepen Gemaakt van afbreekbaar en milieuvriendelijk materiaal. Eenvoudig in gebruik. Inhoud: 100 stuks ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Ecoline poepzakjes
  Ecoline poepzakjes zijn gemaakt van afbreekbaar en milieuvriendelijk materiaal. Universele navulling voor poepzakhoudertjes. Inhoud: 60 stuks (6 rolletjes met 10 stuks) ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petlando Miami poepzakhouder
  Een handig en leuke poepzakhouder van Petlando. De Miami poepzakhouder is waterbestendig aan de buiten en binnenkant. Met de musketonhaak kunt de poepzakhouder makkelijk bevestigen aan uw riem. Kleuren: Paars Appelgroen Roze Blauw azur Grijs Afmeting: 5x7,5 cm ..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Poepzakhouder plastic met poepzakjes
  Handige dispenser met poepzakjes.  Altijd een zakje bij de hand zodra dit nodig is. Eenvoudige bevestiging aan de riem. Inclusief 2 rollen a 20 plastic zakjes Tevens navullingen verkrijgbaar. ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Poepzakhouder siliconen
  Deze flexibele silicone poepzakhouder van Duvo+ mag niet ontbreken tijdens het uitlaten van jouw hond of tijdens een heerlijke wandeling. Met de clips kan je de houder gemakkelijk aan een riem of leiband vastmaken. De dispenser is voorzien van hervulbare en biologische afbreekbare poepzakjes, specia..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Poepzakjes blauw 2x20 stuks
  Handige poepzakjes. Inhoud: 2 x 20 stuks ..
  Excl. BTW: €2,88 €3,49
 • Poepzakjes gekleurd 12 x 15 stuks
  Handige en stevige poepzakjes. Ze zijn 30cm lang. Inhoud: 12 rolletjes met 15 poepzakjes  ..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Poepzakjes gekleurd 4 x 15 stuks
  Handige en stevige poepzakjes. Ze zijn 30cm lang. Inhoud: 4 rolletjes met 15 poepzakjes  ..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • PoopyGo dispenser met 15 zakjes
  Hondenpoep is een probleem van iedere hondenbezitter.  Opruimen is een must, maar ga dan wel voor milieubewust! Gebruik daarom PoopyGo biologisch afbreekbare poepzakjes en draag zo bij aan een groenere, schonere wereld. PoopyGo, de beste keuze voor het milieu! Dispenser inclusief 1 r..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • PoopyGo eco friendly 120 stuks lavendel
  Hondenpoep is een probleem van iedere hondenbezitter.  Opruimen is een must, maar ga dan wel voor milieubewust! Gebruik daarom PoopyGo biologisch afbreekbare poepzakjes en draag zo bij aan een groenere, schonere wereld. PoopyGo, de beste keuze voor het milieu!   Met lavendelgeur..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95