Penningen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Adrespenning hart
  Een handige adrespenning voor uw hond. Deze adrespenning is de vorm van een hart. U kunt 4 regels laten graveren dit zit bij de prijs in. VERGEET NIET OM BIJ OPMERKINGEN DE GRAVEERTEKST IN TE VULLEN Kleuren: Messing Roze Rood Zwart Blauw Groen Paars Zilver ..
  Excl. BTW: €9,67 €11,70
 • Adrespenning kluif
  Een handige adrespenning voor uw hond. Deze adrespenning is de vorm van een kluif. U kunt 4 regels laten graveren dit zit bij de prijs in. VERGEET NIET OM BIJ OPMERKINGEN DE GRAVEERTEKST IN TE VULLEN Maten; Small Large Kleuren: Messing Roze Rood Zwart Blauw Groen Paars Zilver ..
  Excl. BTW: €9,67 €11,70
 • Adrespenning pootje
  Een handige adrespenning voor uw hond met een leuke opdruk in de vorm van een pootje. U kunt 4 regels laten graveren dit zit bij de prijs in. VERGEET NIET OM BIJ OPMERKINGEN DE GRAVEERTEKST IN TE VULLEN Afmeting: 25mm Kleuren: Rood Blauw Roze Zwart   ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Adrespenning rond
  Een handige adrespenning voor uw hond. U kunt 4 regels laten graveren dit zit bij de prijs in. Maten: S 22mm M 25mm L 28mm Kleuren: Chroom Messing Roze Rood Zwart Blauw Groen Paars VERGEET NIET OM BIJ OPMERKINGEN DE GRAVEERTEKST IN TE VULLEN ..
  Excl. BTW: €8,68 €10,50
 • Adrespenning ster
  Een handige adrespenning voor uw hond. Deze adrespenning is de vorm van een ster. U kunt 4 regels laten graveren dit zit bij de prijs in. VERGEET NIET OM BIJ OPMERKINGEN DE GRAVEERTEKST IN TE VULLEN Kleuren: Messing Roze Rood Zwart Blauw Groen Paars Zilver ..
  Excl. BTW: €9,67 €11,70