Slowfeeders en Lickimat

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Buster dogmaze
  Buster Dog Maze  Buster Dog Maze is ontworpen als een doolhof hondenspelletje, maar kan ook als anti schrok voerbak voor de hond gebruikt worden.   De brokken moeten met de tong naar buiten worden geduwd om ze uiteindelijk op te kunnen eten.  Door deze manier van..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Eat Slow blauw
  Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid. Me..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Eat slow live longer feed and treat
  Eat Slow Live Longer Feed & Treat Roller  Deze nieuwe manier van voeren zorgt ervoor dat uw hond op een speelse manier zijn voeding of beloning krijgt en hierdoor behoort schrokken (snel eten) tot het verleden. Een unieke manier om uw huisdier in beweging te houden en verveling en overge..
  Excl. BTW: €11,16 €13,50
 • Eat Slow star grijs
    Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigh..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Kong lickmat
  De KONG Licks is speciaal gemaakt om lekkernijen op aan te brengen welke smeerbaar zijn. Dankzij de twee sterke zuignappen aan de achterzijde, kan de Kong Licks gemakkelijk op iedere gladde ondergrond worden geplaatst, zowel op de grond als aan de muur. De verschillende structuren zorgen voor een ex..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99
 • Lickimat Buddy
  LickiMat Buddy een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontworpen om..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Lickimat Buddy Deluxe
  LickiMat Buddy Deluxe een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontwo..
  Excl. BTW: €9,08 €10,99
 • Lickimat Buddy Large
  LickiMat Buddy large een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontwor..
  Excl. BTW: €11,56 €13,99
 • Lickimat Playdate
  LickiMat Playdate een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontworpen..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Lickimat Playdate Deluxe
  LickiMat Playdate Deluxe een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontworp..
  Excl. BTW: €9,08 €10,99
 • Lickimat slodog
  De Slodog is ontworpen om het schrokken tegen te gaan. Met de Slodog is een ontwerp gemaakt met allemaal kleine vakjes om de maaltijd te verdelen in kleine porties. Op deze manier zal de hond langer over de maaltijd doen en dit bevordert een gezondere spijsvertering. De Slodog is ontw..
  Excl. BTW: €12,39 €14,99
 • Lickimat Slomo Deluxe
  LickiMat Slomo Deluxe een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontwo..
  Excl. BTW: €9,08 €10,99