Slowfeeders en Lickimat

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Eat Slow blauw
  Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid. Me..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Eat slow live longer feed and treat
  Eat Slow Live Longer Feed & Treat Roller  Deze nieuwe manier van voeren zorgt ervoor dat uw hond op een speelse manier zijn voeding of beloning krijgt en hierdoor behoort schrokken (snel eten) tot het verleden. Een unieke manier om uw huisdier in beweging te houden en verveling en overge..
  Excl. BTW: €11,16 €13,50
 • Eat Slow Live Longer Puzzle and Feed
  Eat Slow Live Longer Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50
 • Eat Slow star grijs
    Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigh..
  Excl. BTW: €10,33 €12,50
 • Lickimat Buddy
  LickiMat Buddy een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontworpen om..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Lickimat Buddy Deluxe
  LickiMat Buddy Deluxe een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontwo..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Lickimat Buddy Large
  LickiMat Buddy large een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontwor..
  Excl. BTW: €11,56 €13,99
 • Lickimat Playdate
  LickiMat Playdate een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontworpen..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Lickimat Playdate Deluxe
  LickiMat Playdate Deluxe een leuke uitdaging tegen verveling! Helaas kunnen we als hondeneigenaren niet elk uur van de dag met onze honden doorbrengen. We leiden een druk leven en dit leidt er soms toe dat onze honden zich overdag vervelen.  Lickimat ™ Verveling Busters zijn ontworp..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Lickimat slodog
  De Slodog is ontworpen om het schrokken tegen te gaan. Met de Slodog is een ontwerp gemaakt met allemaal kleine vakjes om de maaltijd te verdelen in kleine porties. Op deze manier zal de hond langer over de maaltijd doen en dit bevordert een gezondere spijsvertering. De Slodog is ontw..
  Excl. BTW: €12,39 €14,99
 • Lickimat splash
  We maken badtijd weer leuk! Introductie van de LickiMat Splash! Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment van Lickimat's is de Splash.  Met de  Lickimat Splash gaat zelfs jou hond graag in bad! Net als bij de originele Lickimat's, verspreid je gewoon de favoriete traktatie van ..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Outward Hound fun feeder notch blauw Large
  Minder snel eten verbetert de gezondheid van uw hond,  hiervoor zijn de Slo-Bowl Feeders ontwikkeld. De Fun Feeder stimuleert de hond om op een  natuurlijke wijze te eten. Honden van tegenwoordig hebben onnatuurlijke eetgewoonten welke verantwoordelijk zijn voor gezondheidsproble..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95