Kattenbakvulling met geurverfrisser

Deze kattenbakvullingen zijn verrijkt met een heerlijke geur om de nare luchtjes van de kattenbak te maskeren.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees kattenbakvulling babypoeder 12 kg
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. De Beeztees kattenbakvulling met babypoedergeur zorgt ervoor dat je de uitwerpselen of urine van je kat gemakkelijk kan verwijderen. Deze kattenbakvulling is gemaakt van 100% pure bentoniet klei, wat de eigenschap heeft dat het gaat klonter..
  Excl. BTW: €9,50 €11,50
 • Beeztees kattenbakvulling babypoeder 7 kg
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. De Beeztees kattenbakvulling met babypoedergeur zorgt ervoor dat je de uitwerpselen of urine van je kat gemakkelijk kan verwijderen. Deze kattenbakvulling is gemaakt van 100% pure bentoniet klei, wat de eigenschap heeft dat het gaat klonter..
  Excl. BTW: €6,60 €7,99
 • Biokat fresh 10 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Biokat’s Classic fresh met heerlijke geur bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppe..
  Excl. BTW: €7,73 €9,35
 • Biokat fresh 18 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Biokat’s Classic fresh met heerlijk geur bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de opper..
  Excl. BTW: €11,36 €13,75
 • Biokat's Diamond care fresh 8 liter
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging. Wat is de „Diamond Formula™” va..
  Excl. BTW: €8,80 €10,65
 • Biokat's Micro fresh 14 liter
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Deze voordelen biedt Biokat’s: ✓ Extreem sterke geurbinding Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. ✓ Extreem sterke ..
  Excl. BTW: €8,68 €10,50
 • Pure white melon grape 15 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Pure White Sensitive Melon-Grape is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer solide klonten maakt. PURE WHITE SENSITIVE wordt ontgonnen op slechts enkele uitgelezen plaatsen van de aarde. Het is een volledig na..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Pure white pacific breeze 15 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Pure White Sensitive Pacific Breeze is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer solide klonten maakt. PURE WHITE SENSITIVE wordt ontgonnen op slechts enkele uitgelezen plaatsen van de aarde. Het is een volledig..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Sanicat kattenbakvulling 4 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. De Ultra kattenbakvulling van KittyFriend met een hoog absorptievermogen.  Met een zakje kunt u 7 dagen vooruit. Met meerder katten natuurlijk iets korter.   Alle voordelen op rij:  Bentoniet 100% natuurproduct F..
  Excl. BTW: €2,19 €2,65