Kattenbakvulling met geurverfrisser

Deze kattenbakvullingen zijn verrijkt met een heerlijke geur om de nare luchtjes van de kattenbak te maskeren.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Biokat fresh 10 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Biokat’s Classic fresh met heerlijke geur bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppe..
  Excl. BTW: €9,91 €11,99
 • Biokat fresh 18 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Biokat’s Classic fresh met heerlijk geur bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de opper..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50
 • Biokat's Diamond care fresh 8 liter
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging. Wat is de „Diamond Formula™” va..
  Excl. BTW: €11,36 €13,75
 • Biokat's Micro fresh 14 liter
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. Deze voordelen biedt Biokat’s: ✓ Extreem sterke geurbinding Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. ✓ Extreem sterke ..
  Excl. BTW: €11,36 €13,75
 • Extreme Classic Lavendel 14 kg
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. De Classic kattenbakvulling van Intersand is een zeer fijne kattenbakvulling welke geuren neutraliseert en voor 99,9% stofvrij is. Doordat de korrels wel 320% van het eigen gewicht aan vocht opnemen ontstaan er stevige klonten en is het er..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • HobbyFirst kattenbakvulling white hygiene aloe vera 10 kg
  Kattenbakvulling met Aloe Vera White Hygiene is een fijne, stofvrije kattenbakvulling met een milde geur die aangenaam is voor de pootjes van de kat. White Hygiene vormt snel vaste klonters wanneer het in contact komt met urine, zodat geurtjes geen kans krijgen zich te ontwikkelen. ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • HobbyFirst kattenbakvulling white hygiene babypoeder 10 kg
  Kattenbakvulling met Baby poeder White Hygiene is een fijne, stofvrije kattenbakvulling met een milde geur die aangenaam is voor de pootjes van de kat. White Hygiene vormt snel vaste klonters wanneer het in contact komt met urine, zodat geurtjes geen kans krijgen zich te ontwikkelen. ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Linda kattenbakvulling Fresh 20 liter
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. LINDA FRESH is een natuurlijk product, gebaseerd op klontvormende bentoniet klei van de beste kwaliteit. Het product zorgt er voor dat de urine van uw kat compacte balletjes vormt met de kattenbakvulling en hecht zich niet aan de pootjes v..
  Excl. BTW: €12,80 €15,49
 • Linda kattenbakvulling Fresh 8 liter
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. LINDA FRESH is een natuurlijk product, gebaseerd op klontvormende bentoniet klei van de beste kwaliteit. Het product zorgt er voor dat de urine van uw kat compacte balletjes vormt met de kattenbakvulling en hecht zich niet aan de pootjes v..
  Excl. BTW: €6,47 €7,83
 • Sanicat kattenbakvulling 4 ltr
  Let op! Kattenbakvulling wordt niet verzonden met PostNL. De Ultra kattenbakvulling van KittyFriend met een hoog absorptievermogen.  Met een zakje kunt u 7 dagen vooruit. Met meerder katten natuurlijk iets korter.   Alle voordelen op rij:  Bentoniet 100% natuurproduct F..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50