Kattenbakvulling met geurverfrisser

Deze kattenbakvullingen zijn verrijkt met een heerlijke geur om de nare luchtjes van de kattenbak te maskeren.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Biokat duoactive fresh 10 ltr
  Innovatie! Het eerste kattengrit van natuurklei EN plantaardige vezels. Tot 100 % geurbinding. De plantaardige vezels binden namelijk geurtjes die de klei niet bindt. Absoluut nieuw: Unieke ronde greinen en absoluut stofvrij! Het enige grit dat de voordelen van klei en vezels samenbrengt..
  Excl. BTW: €8,26 €9,99
 • Biokat fresh 10 ltr
  Biokat’s Classic fresh met heerlijke geur bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppervlakte van een heel voetbalveld! ✓ De middelgrote korre..
  Excl. BTW: €7,02 €8,50
 • Biokat fresh 20 ltr
  Biokat’s Classic fresh met heerlijk geur bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppervlakte van een heel voetbalveld! ✓ De middelgrote korrel..
  Excl. BTW: €11,36 €13,75
 • Biokat's Diamond care fresh 8 liter
  Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging. Wat is de „Diamond Formula™” van Biokat’s? Onze „Diamond Formula™” biedt extra, uiterst e..
  Excl. BTW: €8,06 €9,75
 • Biokat's Micro fresh 14 liter
  Deze voordelen biedt Biokat’s: ✓ Extreem sterke geurbinding Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. ✓ Extreem sterke klonten Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten di..
  Excl. BTW: €7,85 €9,50
 • Classy cat 15 kg
  Classy Cat is een hoogwaardig en klontend kattenstrooisel.  De bijzondere samenstelling uit natuurlijke mineralen is veilig voor katten en omgeving. De zuigkracht is met 350% erg hoog en daardoor is het strooisel ook voordelig. Het premium klontende strooisel uit Canada heeft een frisse ba..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Pure white aloe vera 15 ltr
  Pure White Sensitive Aloe-Vera is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer solide klonten maakt. PURE WHITE SENSITIVE wordt ontgonnen op slechts enkele uitgelezen plaatsen van de aarde. Het is een volledig natuurlijk product, gecombineerd met een heerlijk frisse geur v..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Pure white melon grape 15 ltr
  Pure White Sensitive Melon-Grape is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer solide klonten maakt. PURE WHITE SENSITIVE wordt ontgonnen op slechts enkele uitgelezen plaatsen van de aarde. Het is een volledig natuurlijk product, gecombineerd met een heerlijk frisse geur..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Pure white pacific breeze 15 ltr
  Pure White Sensitive Pacific Breeze is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer solide klonten maakt. PURE WHITE SENSITIVE wordt ontgonnen op slechts enkele uitgelezen plaatsen van de aarde. Het is een volledig natuurlijk product, gecombineerd met een heerlijk frisse g..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Sanicat kattenbakvulling 4 ltr
  De Ultra kattenbakvulling van KittyFriend met een hoog absorptievermogen.  Met een zakje kunt u 7 dagen vooruit. Met meerder katten natuurlijk iets korter.   Alle voordelen op rij:  Bentoniet 100% natuurproduct Fijne structuur  Hoog absorptievermogen 175% Heerlijk..
  Excl. BTW: €1,86 €2,25