Kattenbak geurverfrissers

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar geurverdrijver 400 gram
  Beaphar Geurvreter zorgt voor een blijvend frisse kattenbak. Geurvreter neemt de urine direct op. De unieke structuur van de korrel kapselt de urine in. Hierdoor kan de geur niet meer ontsnappen. Vervolgens worden urine en geur door natuurlijke bacteriën afgebroken. Door dit proces blijft de kat..
  Excl. BTW: €5,17 €6,25
 • Beeztees kattenbak geurverdrijver lavendel 750 gram
  Je wilt natuurlijk geen nare geurtjes uit de kattenbak van jouw kat! Daarom is er nu de Beeztees Geurverdrijver. Met deze geurverdrijver worden nare geurtjes in de kattenbak voorkomen en bestrijd. Door toevoeging van micro organisme, wordt de ammoniakgeur geneutraliseerd. De geurverdrijver is zeer g..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Catuals kattenbak geurverdrijver cotton fresh
  Catuals Cotton fresh is een 100% organische en 100% vegan product om vieze geurtjes uit de kattenbak te verwijderen. Met de Catuals Cotton fresh heeft je kattenbak een heerlijke zachte geur en heeft een hoog absorbtievermogen. De Catuals Cotton fresh kan met elke soort kattengrit gebruikt worden..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Catuals kattenbak geurverdrijver rosemary
  Catuals Rosemary is een 100% organische en 100% vegan product om vieze geurtjes uit de kattenbak te verwijderen. Met de Catuals Baby Care heeft je kattenbak een heerlijke zachte geur en heeft een hoog absorbtievermogen. De Catuals Rosemary kan met elke soort kattengrit gebruikt worden. Per vers..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Catuals kattenbak geurverdrijver sweet orange
  Catuals Sweet orange is een 100% organische en 100% vegan product om vieze geurtjes uit de kattenbak te verwijderen. Met de Catuals Sweet orange heeft je kattenbak een heerlijke zachte geur en heeft een hoog absorbtievermogen. De Catuals Sweet orange kan met elke soort kattengrit gebruikt worden..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Esve geurverdrijver smell-fri 500 gram
  Geurabsorber! Ontsmet alle dierenverblijven. 100% natuurlijke EUCALYPTUS beschermt tegen virussen en infecties, door CINEOL. Voor in kooien, kattenbakken en vuilniszakken, geschikt voor knaagdieren vogels konijnen paarden en terraria. ..
  Excl. BTW: €6,52 €7,89