Dr Seidel healthy snacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dr Seidel anti haarbal
  De eerste kattensnack op de markt verrijkt met taurine en moutextract in hoeveelheden die overeenkomen met voedingssupplementen! Taurine (exogeen aminozuur) is noodzakelijk voor de goede werking van het zenuwstelsel en het oog. Moutextract vergemakkelijkt het transport van haar door het spijsverteri..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel frisse adem
  De enige complete traktatie voor katten op de Poolse markt, verrijkt met chlorofyl en Yucca Schidigera in hoeveelheden die overeenkomen met voedingssupplementen! Chlorofyl heeft geurverdrijvende eigenschappen, die onaangename ademgeur neutraliseren. Yucca remt de groei van bacteriën die ureum afbrek..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel gezonde lever
  Gezonde lever! Een traktatie voor katten met een hoog gehalte aan mariadistel, een bron van silymarine. Silymarine heeft een positief effect op de werking en natuurlijke regeneratie van de lever en vergemakkelijkt de spijsvertering. Aanbevelingen voor gebruik De lekkernijen worden vooral aanbe..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel gezonde urinewegen
  Gezond urinestelsel! Een traktatie voor katten verrijkt met veenbessen en L-methionine, die een gunstige invloed hebben op de goede werking van de urinewegen. Veenbessen verhogen de natuurlijke weerstand van het urinestelsel tegen infecties. L-methionine verlaagt de pH van urine, waardoor een omgevi..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel hypoallergeen
  De enige complete traktatie op de Poolse markt voor katten met een samenstelling die speciaal is aangepast aan de behoeften van gevoelige spijsverteringssystemen of mensen met voedselallergieën! De belangrijkste ingrediënten van de traktatie zijn eiwithydrolysaten en rijst, die het risico op voedsel..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel kitten
  De enige complete traktatie voor katten op de Poolse markt, verrijkt met prebiotica en taurine in hoeveelheden die overeenkomen met voedingssupplementen! Prebiotica stimuleren de groei van de juiste bacteriële flora in het spijsverteringsstelsel, waardoor de natuurlijke immuniteit van het lichaam wo..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel low calorie snacks
  Een caloriearme lekkernij met een samenstelling speciaal ontwikkeld voor katten die problemen hebben met het behouden van een passend lichaamsgewicht of overgewicht hebben. De delicatesse bevat lijnzaaddroesem - een bron van voedingsvezels die een verzadigingsgevoel geeft en het spijsverteringskanaa..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel mix 2 in 1 frisse adem & anti haarballen
  De eerste MIX voor katten op de markt verrijkt met heilzame stoffen in hoeveelheden die overeenkomen met voedingssupplementen. Taurine ondersteunt de werking van het zenuwstelsel. Moutextract voorkomt de vorming van haarballen. Chlorofyl en Yucca Schidigera neutraliseren onaangename geuren. De delic..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel mix 2 in 1 mooie vacht & anti haarballen
  De eerste MIX voor katten op de markt verrijkt met heilzame stoffen in hoeveelheden die overeenkomen met voedingssupplementen. Lijnzaadolie en zink verbeteren de conditie van de huid en vacht. Taurine ondersteunt de werking van het zenuwstelsel. Moutextract voorkomt de vorming van haarballen. Koekje..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel mooie vacht
  De enige complete traktatie voor katten op de Poolse markt, verrijkt met lijnolie en zink in hoeveelheden die overeenkomen met voedingssupplementen! Lijnzaadolie verbetert het uiterlijk van de vacht en voorkomt huidziekten. Zink verhoogt de weerstand van de huid en versnelt de wondgenezing. Aanbe..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel natuurlijke immuniteit
  De enige kattensnack op de markt verrijkt met ß-1,3/1,6-D-glucaan en Omega 3 in een hoeveelheid die overeenkomt met voedingssupplementen. ß-1,3/1,6-D-glucaan versterkt de natuurlijke immuniteit van het lichaam tegen infecties, ondersteunt het regeneratie- en genezingsproces en verkort de herstelperi..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50
 • Dr Seidel senior kat
  Verbetert het geheugen, verhoogt de immuniteit! Een traktatie voor katten verrijkt met lecithine en Omega 3 Essentiële Vetzuren (EFA), die een gunstig effect hebben op de conditie van het hele lichaam. Lecithine verbetert het geheugen en de hersenfunctie en versterkt de hartspier. Omega 3 heeft onts..
  Excl. BTW: €2,89 €3,50