Petstages

Mooie kwaliteit speelgoed van het merk Petstages. Zij maken leuke, interactieve kattenspeeltjes.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Nina Ottosson Cat Buggin Out Puzzle & Play
  Katten zijn dol op de uitdaging van de Buggin Out Puzzle & Play van Nina Ottosson. Door te slaan op de haringen en te draaien aan de bladeren ontdekt je kat de 14 verborgen traktatiecompartimenten. Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan om het gemakkelijker te maken voor beginners of jui..
  Excl. BTW: €21,45 €25,95
 • Nina Ottosson Cat Hunt N Swat Treat Tumbler
  Houd je kat bezig met de Hunt 'N Swat Treat Tumbler van Nina Ottoson en PetStages. De Hunt 'N Swat wiebelt en rolt zodra de kat ermee speelt en tegen slaat met zijn pootje. De onvoorspelbare bewegingen houden je kat betrokken bij het spel. Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan om het gemakkeli..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Nina Ottosson Cat Melon Madness Puzzle & Play
  Nieuwsgierige katten zullen dol zijn op de uitdaging van de Melon Madness Puzzle & Play van Nina Ottosson! Katten slaan op de haringen en draaien de zwarte “zaden” van dit dubbelzijdige spel om lekkernijen te ontdekken in de 6 verborgen traktatiecompartimenten en in de 6 haringen. Pas de moeilij..
  Excl. BTW: €21,45 €25,95
 • Nina Ottosson Cat Rainy Day Puzzle & play
  Speciaal ontwikkeld voor snel etende katten. Met de Rainy Day Puzzle & play wordt het voermoment een uitdaging voor uw kat. Als uw kat regelmatig hele brokken spuugt kan het zijn dat hij te veel schrokt tijdens het eten. Vervang je standaard voerbak en voer je kat uit de puzzel om hun natuu..
  Excl. BTW: €28,51 €34,50
 • Petstages boomerang buddy
  Een superleuk speeltje voor uw kat in de vorm van een boomerang. Er zit heel veel catnip in en de meeste katten vinden dit geweldig. ..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Petstages firefly treat stuffer
  Deze set speeltjes, die gevuld kunnen worden met snacks, zullen veel voldoening geven aan je kat, als hij probeert de snacks eruit te krijgen. Als ze bloot gesteld worden aan licht zullen ze ’s nachts licht afgeven – Glow-in-the-Dark! Ideaal voor spel in de nacht. Vul deze leuke vuurvliegjes met de ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Petstages frog & fly
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De kikker is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Frog & Fly zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages geeky squeek mouse
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De muis is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Geeky mouse zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages Hide & Seek wobble pond
  Petstages Wobble Pond is een katscratcher met vele extra’s om je kat te vermaken en bezig te houden, gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat zoals jagen, meppen, slaan en krabben! Deze katscratcher is tevens geïnfuseerd met catnip voor zelfs nog meer kattenplezier! Inclusief met catnip gevu..
  Excl. BTW: €13,84 €16,75
 • Petstages kat catnip crunch fish
  Catnip Crunch Fish Met uitdagend knisperend  geluid Perfecte maat om mee te knuffelen en te stoeien Bevat catnip Afmeting product: 30x7cm (lxb) ..
  Excl. BTW: €12,11 €14,65
 • Petstages kat dental banana
  Dental Banana helpt de tanden van je kat schoon te houden. Verbetert de handhygiëne door de flossende en reinigende werking als de kat op het speeltje kauwt. Verwijdert daardoor de tandplak. Leuk om mee te spelen en mee rond te rennen. Bevat catnip om het extra aantrekkelijk te maken voor je kat. ..
  Excl. BTW: €6,90 €8,35
 • Petstages kat feather fish bone
  Activeer je kat met deze leuke Feather Fish Bone! Bevat 100% catnip Leuk model – makkelijk voor je kat om mee rond te lopen Lichtgewicht – met veertjes Afmeting product: 18x5cm ..
  Excl. BTW: €5,17 €6,25