Petstages

Mooie kwaliteit speelgoed van het merk Petstages. Zij maken leuke, interactieve kattenspeeltjes.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Petstages boomerang buddy
  Een superleuk speeltje voor uw kat in de vorm van een boomerang. Er zit heel veel catnip in en de meeste katten vinden dit geweldig. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages frog & fly
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De kikker is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Frog & Fly zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages geeky squeek mouse
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De muis is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Geeky mouse zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages Hide & Seek wobble pond
  Petstages Wobble Pond is een katscratcher met vele extra’s om je kat te vermaken en bezig te houden, gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat zoals jagen, meppen, slaan en krabben! Deze katscratcher is tevens geïnfuseerd met catnip voor zelfs nog meer kattenplezier! Inclusief met catnip gevu..
  Excl. BTW: €12,36 €14,96
 • Petstages kat catnip crunch fish
  Catnip Crunch Fish Met uitdagend knisperend  geluid Perfecte maat om mee te knuffelen en te stoeien Bevat catnip Afmeting product: 30x7cm (lxb) ..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Petstages kat dental banana
  Dental Banana helpt de tanden van je kat schoon te houden. Verbetert de handhygiëne door de flossende en reinigende werking als de kat op het speeltje kauwt. Verwijdert daardoor de tandplak. Leuk om mee te spelen en mee rond te rennen. Bevat catnip om het extra aantrekkelijk te maken voor je kat. ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Petstages kat feather fish bone
  Activeer je kat met deze leuke Feather Fish Bone! Bevat 100% catnip Leuk model – makkelijk voor je kat om mee rond te lopen Lichtgewicht – met veertjes Afmeting product: 18x5cm ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages kitty roll kicker track
  Dit “Duw-Spel” is echt een verrassing voor je kat! Vervult de behoefte van je kat om lekker tegen een ding aan te duwen en er mee te spelen. Voor extra speelplezier hebben we een bal toegevoegd, gevuld met catnip voor extra aantrekkingskracht. Bevat Catnip: De Kitty Roll Kicker Track bevat catnip..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Petstages krazy kale
  Krazy kale helpt de tanden van je kat schoon te houden. Verbetert de handhygiëne door de flossende en reinigende werking als de kat op het speeltje kauwt. Verwijdert daardoor de tandplak. Leuk om mee te spelen en mee rond te rennen. Bevat catnip om het extra aantrekkelijk te maken voor je kat. &n..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Petstages mightie mouse
  De mightie mouse van petstage is gevuld met 100% kwaliteit catnip en geen opvulmateriaal. Geschikt voor alle katten. Jong en oud.  Door de afmeting (16cm) is het een geweldig speeltje om mee te worstelen. ..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99
 • Petstages orka kat wiggly worm
  Een leuk draagbaar speeltje voor uw kat is de Orka Kat Wiggly Worm. Dit speeltje is geschikt om de tanden te reinigen van uw kat. De Orka Kat Wiggly Worm is gevuld met catnip zodat deze erg aantrekkelijk is voor uw kat. Het materiaal is niet giftig. ..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50
 • Petstages peekin'pals
  Petstages Peekin’Pals  is een katscratcher met vele extra’s om je kat te vermaken en bezig te houden, gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat zoals jagen, meppen, slaan en krabben! Deze katscratcher is tevens geinfuseerd met catnip voor zelfs nog meer kattenplezier! VANG EEN MUIS: Idea..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95