Petstages

Mooie kwaliteit speelgoed van het merk Petstages. Zij maken leuke, interactieve kattenspeeltjes.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Petstages big hair kitty
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De Big Hair Kitty is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. Deit speeltje zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages boomerang buddy
  Een superleuk speeltje voor uw kat in de vorm van een boomerang. Er zit heel veel catnip in en de meeste katten vinden dit geweldig. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages catnip chaser
  Een interactief speeltje voor uw kat. De kat wil het balletje pakken uit de ring. Er zitten openingen op de bovenkant zodat de kat de bal kan zien gaan. Er zit catnip bij die u in het speeltje kan doen zodat het extra aantrekkelijk is voor uw kat, de openingen kunnen versteld worden zodat de ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Petstages crunch&wrestle fish
  Een leuk actief speeltje van Petstages voor uw kat. Uw kat kan lekker stoeien met deze grote vis. De vis kraakt en zit vol met kattenkruid. Ongeveer 36 cm lang ..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Petstages cuddle toy
  Een super zacht speeltje voor de kat! 's nacht kan de kat hier lekker mee stoeien.  Deze muis heeft glow in the dark zodat deze oplicht als het donker is. Er zit extra catnip in zodat de kat het ook aantrekkelijk vindt. Lengte: 20cm ..
  Excl. BTW: €5,37 €6,50
 • Petstages frog & fly
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De kikker is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Frog & Fly zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages geeky squeek mouse
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De muis is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Geeky mouse zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages mightie mouse
  De mightie mouse van petstage is gevuld met 100% kwaliteit catnip en geen opvulmateriaal. Geschikt voor alle katten. Jong en oud.  Door de afmeting (16cm) is het een geweldig speeltje om mee te worstelen. ..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99
 • Petstages orka kat wiggly worm
  Een leuk draagbaar speeltje voor uw kat is de Orka Kat Wiggly Worm. Dit speeltje is geschikt om de tanden te reinigen van uw kat. De Orka Kat Wiggly Worm is gevuld met catnip zodat deze erg aantrekkelijk is voor uw kat. Het materiaal is niet giftig. ..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50
 • Petstages purr pillow
  Het nieuwe slaap vriendje van uw kat. De Purr Pillow maakt een spinnend geluid die voor rust en comfort zorgt. Het spinnen begint als u het hoofd van de Purr pillow aanraakt.  Na 2 minuten stopt het geluid vanzelf weer. Heerlijk Zacht en gezellige kussen om te knuffelen  Het Sno..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Petstages tower of tracks
  Een heel leuk en interactief speeltje voor uw kat (ten). De Tower of Racks heeft 3 niveaus met elk een balletje erin. Zo kunnen er meerdere katten tegerlijkertijd spelen. Op de onderkant zitten antislip doppen.   ..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Petstages whirly gig
  De petstages Whirly Gig wiebelt en draait er lekker op los. De bal in het midden draait rond waardoor de uiteindenrond wervelen. Een nieuwsgierige kat kan er uren mee spelen. ..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50