Petstages

Mooie kwaliteit speelgoed van het merk Petstages. Zij maken leuke, interactieve kattenspeeltjes.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Petstages big hair kitty
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De Big Hair Kitty is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. Deit speeltje zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages boomerang buddy
  Een superleuk speeltje voor uw kat in de vorm van een boomerang. Er zit heel veel catnip in en de meeste katten vinden dit geweldig. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages catnip chaser
  Een interactief speeltje voor uw kat. De kat wil het balletje pakken uit de ring. Er zitten openingen op de bovenkant zodat de kat de bal kan zien gaan. Er zit catnip bij die u in het speeltje kan doen zodat het extra aantrekkelijk is voor uw kat, de openingen kunnen versteld worden zodat de ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Petstages frog & fly
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De kikker is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Frog & Fly zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages geeky squeek mouse
  Een grappig speeltje voor uw kat van Petstages. De muis is een iets groter speeltje zodat de kat hem als een prooi mee kan nemen. De Geeky mouse zit vol met kattenkruid. ..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Petstages Hide & Seek wobble pond
  Petstages Wobble Pond is een katscratcher met vele extra’s om je kat te vermaken en bezig te houden, gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat zoals jagen, meppen, slaan en krabben! Deze katscratcher is tevens geïnfuseerd met catnip voor zelfs nog meer kattenplezier! Inclusief met catnip gevu..
  Excl. BTW: €12,36 €14,96
 • Petstages kitty roll kicker track
  Dit “Duw-Spel” is echt een verrassing voor je kat! Vervult de behoefte van je kat om lekker tegen een ding aan te duwen en er mee te spelen. Voor extra speelplezier hebben we een bal toegevoegd, gevuld met catnip voor extra aantrekkingskracht. Bevat Catnip: De Kitty Roll Kicker Track bevat catnip..
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Petstages mightie mouse
  De mightie mouse van petstage is gevuld met 100% kwaliteit catnip en geen opvulmateriaal. Geschikt voor alle katten. Jong en oud.  Door de afmeting (16cm) is het een geweldig speeltje om mee te worstelen. ..
  Excl. BTW: €5,78 €6,99
 • Petstages orka kat wiggly worm
  Een leuk draagbaar speeltje voor uw kat is de Orka Kat Wiggly Worm. Dit speeltje is geschikt om de tanden te reinigen van uw kat. De Orka Kat Wiggly Worm is gevuld met catnip zodat deze erg aantrekkelijk is voor uw kat. Het materiaal is niet giftig. ..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50
 • Petstages peekin'pals
  Petstages Peekin’Pals  is een katscratcher met vele extra’s om je kat te vermaken en bezig te houden, gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat zoals jagen, meppen, slaan en krabben! Deze katscratcher is tevens geinfuseerd met catnip voor zelfs nog meer kattenplezier! VANG EEN MUIS: Idea..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Petstages purr pillow
  Het nieuwe slaap vriendje van uw kat. De Purr Pillow maakt een spinnend geluid die voor rust en comfort zorgt. Het spinnen begint als u het hoofd van de Purr pillow aanraakt.  Na 2 minuten stopt het geluid vanzelf weer. Heerlijk Zacht en gezellige kussen om te knuffelen  Het Sno..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Petstages tower of tracks
  Een heel leuk en interactief speeltje voor uw kat (ten). De Tower of Racks heeft 3 niveaus met elk een balletje erin. Zo kunnen er meerdere katten tegerlijkertijd spelen. Op de onderkant zitten antislip doppen.   ..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95