Kong

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kong cat better buzz gecko
  Gecko gevuld met catnip Dit leuke speeltje valt meteen in de smaak bij katten! Niet alleen vanwege zijn leuke uiterlijk, maar ook omdat de pootjes van glimmateriaal zijn, en het speeltje volledig gevuld is met Catnip! De glimmende en glanzende stof zetten aan tot spelen en de rammelaar stimul..
  Excl. BTW: €6,28 €7,60
 • Kong cat connects magnicat
  KONG Magnicat  Speelgoed met magneetjes in de voorpoten die hem lekker laten rondhangen voor optimaal vermaak. De onweerstaanbare bungelende benen en golvende staart stimuleren het natuurlijke jachtinstinct van katten. De knisperende geluidjes belonen het natuurlijk jachtinstinct en de KONG..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kong cat connects switch teaser pinwheel
  KONG Connects Switch Teaser Pinwheel Speciaal voor avontuurlijke katten die op zoek zijn naar uitdaging en afwisseling! De fladderende veren van dit speelgoed dagen het natuurlijke jachtinstinct van katten uit. De zuignapbevestiging zorgt ervoor dat het speeltje naar ieder glad oppervlak kan wo..
  Excl. BTW: €11,56 €13,99
 • Kong cat crackles caticorn
  KONG Caticorn De kreukelgeluidjes in dit speelgoed zetten aan tot spelen. Lekker zacht speeltje waar katten dol op zijn en urenlang mee kunnen spelen. Met Catnip  Stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van katten Kreukelgeluidjes   ..
  Excl. BTW: €7,07 €8,55
 • Kong cat crackles gulpz
  KONG Crackles Gulpz Deze vis met kraakgeluidjes en glanzend materiaal prikkelt de natuurlijke jachtinstincten van katten. De rammelende vlieg die met een elastiekje vastzit aan de vis, maakt het spelen extra uitdagend.  Gevuld met Catnip voor langdurig speelplezier. Met knispergeluidje..
  Excl. BTW: €7,07 €8,55
 • Kong cat enchanted buzzy unicorn
  Enchanted buzzy Unicorn Deze onweerstaanbare eenhoorn trekt de aandacht van iedere kat. Zodra er aan de staart wordt getrokken, zoemt en draait de eenhoorn, waardoor de natuurlijke jachtinstincten van uw kat worden gestimuleerd. In combinatie met de kreukelgeluidjes, de fonkelende kleuren en h..
  Excl. BTW: €7,81 €9,45
 • Kong cat flingaroo caterpillar
  KONG Flingaroo De unieke vorm van de KONG Flingaroo is speciaal ontworpen om te voldoen aan de speelbehoefte van katten. Het elastische steeltje en het knisperende blad stimuleren de grijp- en gooi-instincten, terwijl het lichte rupsje ideaal is om tegenaan te slaan, te trekken en te slepen. Sam..
  Excl. BTW: €7,07 €8,55
 • Kong cat kickeroo kitten
  KONG Kickeroo Kitten Kijk hoe je kitten zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kittenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, de vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimule..
  Excl. BTW: €4,01 €4,85
 • Kong cat moppy ball
  Hele leuke speelbal van KONG. opwindend en prikkelend stimuleert natuurlijk jachtinstinct wordt assorti uitgeleverd ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Kong cat nibble critters catnipillar
    KONG Nibble Critters Catnipillar Het speeltje voor uw kat dat voorzien is van catnip. Deze rups is voorzien van pootjes die gemaakt zijn van elastiek daarnaast bevat het speciaal materiaal waar uw kat lekker grip op kan krijgen tijdens het spelen. De textuur reinigt tevens het gebit en ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Kong cat occasions birthday
  KONG Cat Occasions Birthday Dit speelgoed maakt verjaardagen vieren nog leuker! Katten worden door het speelgoed aangetrokken vanwege de leuke geluidjes. De KONG Catnip maakt het feest compleet.  Feestelijke ballon knettert en stimuleert jachtinstinct Speeltje met touw, ideaal voor s..
  Excl. BTW: €7,85 €9,50
 • Kong cat pull a partz
  KONG Pull-a-partz Heerlijk zacht speelgoed voor katten. Dit bolletje garen verbergt een klein muisje binnenin. Het zachte, dikke garen zorgt voor extra plezier.   De KONG Catnip maakt het plezier compleet. Uniek speelgoed Zacht en dik garen Met lichtgewicht muis Kleur..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95