Kong

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kong cat kickeroo kitten
  KONG Kickeroo Kitten Kijk hoe je kitten zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kittenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, de vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimule..
  Excl. BTW: €4,01 €4,85
 • Kong cat moppy ball
  Hele leuke speelbal van KONG. opwindend en prikkelend stimuleert natuurlijk jachtinstinct wordt assorti uitgeleverd ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Kong cat nibble critters catnipillar
    KONG Nibble Critters Catnipillar Het speeltje voor uw kat dat voorzien is van catnip. Deze rups is voorzien van pootjes die gemaakt zijn van elastiek daarnaast bevat het speciaal materiaal waar uw kat lekker grip op kan krijgen tijdens het spelen. De textuur reinigt tevens het gebit en ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Kong cat puzzlement pockets
  Puzzlements Pockets Deze mat heeft 9 zakken waarin van alles verstopt kan worden! Bijvoorbeeld speelgoed of lekkere traktaties. Perfect voor nieuwsgierige katten, die van alles willen ontdekken. Met kreukelgeluidjes, wollen bal en muisje met catnip. Formaat 69 x 41 cm   ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Kong cat teaser snake
  Kong Cat Teaser Snake Voorzien van een ratelgeluid, onweerstaanbaar materiaal en natuurlijke veren. Door deze combinatie is deze teaser onweerstaanbaar voor praktisch iedere kat. Formaat 145 cm  ..
  Excl. BTW: €6,32 €7,65
 • Kong cat wubba mouse
  Onweerstaanbaar kattenspeeltje van KONG. ruikt naar kattenkruid het rammelt krakende staart wordt assorti uitgeleverd ..
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Kong refillables purrsonality moody
  Dit kattenspeeltje kun je vullen met de bijgeleverde Catnip (kattenkruid). Catnip is een kruid dat praktisch onweerstaanbaar is voor iedere kat. Formaat 8 x 10,5 cm ..
  Excl. BTW: €5,21 €6,30