Activity kattenspeelgoed

Leuke interactieve speeltjes voor uw katten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees kattenspeelgoed Flifly
  Beeztees kattenspeelgoed Flifly heeft een 2 in 1 functie waardoor de speelsheid van de kat wordt getriggerd. Zo is het speeltje voorzien van een verenhengel die willekeurige bewegingen in de lucht maakt en van een rubberen hengel die gedeeltelijk onder een doek over de grond ronddraait in positieve ..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Beeztees plastic kattenspeelgoed Hunty
  Beeztees plastic kattenspeelgoed Hunty is een interactief speeltje waarmee jouw kat zich optimaal kan vermaken. Dit magnetische kattenspeelgoed laat de meegeleverde muis of het veertje in drie verschillende snelheden en richtingen roteren onder de openingen. Hiermee wordt het jachtinstinct van jouw ..
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Beeztees plastic trainingsspel Pickery
  Een Beeztees plastic trainingsspel voor katten genaamd Pickery. Met dit katten trainingsspel prikkelt u de zintuigen van uw kat. Laat zien dat u de snoepjes op diverse plekken legt, verberg ze en kijk of uw kat zo slim is om de verborgen snoepjes weer tevoorschijn te toveren. Rond, doorsnede: 22 ..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Beeztees plastic treatwobbler kat Turino
  De Beeztees plastic treatwobbler kat Turino bevat verschillende uitdagende functies voor jouw kat. Willekeurig bewegende veren, een vogelgeluid tijdens het kantelen, een ronddraaiende beweging en gaten waarin kleine snacks kunnen worden gestopt. Kortom allerlei leuke uitdagingen en bewegingen die h..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Cat flash ball
  De Interactive Cat Flash-Bal zal uw kat tot in extase gaan brengen! Elke beweging van de bal veroorzaakt lichteffecten die het jachtinstinct van uw kleine schat weet te wekken en aan hun zintuigen aan te scherpen. Bekijk het enorme speelplezier van uw kat wanneer deze het licht wil aanvallen. Veel..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Catch me undercover mouse
  Geweldig speeltje voor je kat.   Onder het kleed van 50 cm doorsnede ren heel snel een muis (stokje). Niks leuker dan dat te pakken proberen te krijgen. Vier standen: slow medium Quick Random ..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Catchy mouse
  De catchy mouse is een interactief speeltje. Door de schakelaar om te zetten activeerd u de catchy mouse. Het leuke aan de catchy mouse is dat deze door blijft gaan ook als hij op zijn kop ligt. De catchy mouse beweegd onvoorspelbaar voor de kat. assorti kleur 8 cm     ..
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Catit senses voederlabyrint kat
  Een leuk en interactieve manier om je kat van zijn eten te voorzien. De kat kan door middel van zijn pootjes de voertjes bewegen door het doolhof heen, richting de openingen. Je kan de openingen kleiner en groter maken. Erg handig als je kat zijn brokjes naar binnen schrokt. Afmeting: 27 x 24 ..
  Excl. BTW: €14,84 €17,95
 • Chase 360
  Electronisch katten speelgoed. De Chase-360 biedt uw kat veel speelplezier. Vanwege de onregelmatige bewegingen van de Hengel met veer wordt de aandacht en de reactie van uw huisdier gemotiveerd. De bewegingssnelheid is variabel en kan dus aangepast worden aan uw huisdier. Door de ingebouwde timer..
  Excl. BTW: €24,79 €29,99
 • Coockoo Foxy kattenspeeltje
  Een leuk interactief kattenspeeltje. Je kunt de Coockoo foxy bevestigen aan een krabpaal of ergens anders aan. U kunt hem aanzetten zodat de kat kan spelen met de bewegende foxy. Er moeten 2x AA batterijen in, deze zitten er niet bij.   ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • District 70 Spy
  Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden. De SPY is sp..
  Excl. BTW: €12,39 €14,99
 • District 70 Whirl
  Zoals je misschien al weet, kunnen katten tot wel 16 uur per dag slapen. Dit is natuurlijk heel fijn, maar hoe zit het met de overige uren als ze wakker zijn? Katten zijn nieuwsgierige wezens, ze zijn altijd op zoek naar avontuur. Daag jouw kat uit met de WHIRL, ideaal voor urenlang speelplezier! ..
  Excl. BTW: €11,56 €13,99