Activity kattenspeelgoed

Leuke interactieve speeltjes voor uw katten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beeztees plastic trainingsspel Pickery
  Een Beeztees plastic trainingsspel voor katten genaamd Pickery. Met dit katten trainingsspel prikkelt u de zintuigen van uw kat. Laat zien dat u de snoepjes op diverse plekken legt, verberg ze en kijk of uw kat zo slim is om de verborgen snoepjes weer tevoorschijn te toveren. Rond, doorsnede: 22 ..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Beeztees plastic treatwobbler kat Turino
  De Beeztees plastic treatwobbler kat Turino bevat verschillende uitdagende functies voor jouw kat. Willekeurig bewegende veren, een vogelgeluid tijdens het kantelen, een ronddraaiende beweging en gaten waarin kleine snacks kunnen worden gestopt. Kortom allerlei leuke uitdagingen en bewegingen die h..
  Excl. BTW: €17,35 €20,99
 • Cat flash ball
  De Interactive Cat Flash-Bal zal uw kat tot in extase gaan brengen! Elke beweging van de bal veroorzaakt lichteffecten die het jachtinstinct van uw kleine schat weet te wekken en aan hun zintuigen aan te scherpen. Bekijk het enorme speelplezier van uw kat wanneer deze het licht wil aanvallen. Veel..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Catit senses voederlabyrint kat
  Een leuk en interactieve manier om je kat van zijn eten te voorzien. De kat kan door middel van zijn pootjes de voertjes bewegen door het doolhof heen, richting de openingen. Je kan de openingen kleiner en groter maken. Erg handig als je kat zijn brokjes naar binnen schrokt. Afmeting: 27 x 24 ..
  Excl. BTW: €28,88 €34,95
 • District 70 Spy
  Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden. De SPY is sp..
  Excl. BTW: €12,39 €14,99
 • District 70 Whirl
  Zoals je misschien al weet, kunnen katten tot wel 16 uur per dag slapen. Dit is natuurlijk heel fijn, maar hoe zit het met de overige uren als ze wakker zijn? Katten zijn nieuwsgierige wezens, ze zijn altijd op zoek naar avontuur. Daag jouw kat uit met de WHIRL, ideaal voor urenlang speelplezier! ..
  Excl. BTW: €11,56 €13,99
 • Doc & Phoebe's indoor hunting cat feeder
  The Indoor Hunting Feeder is een interactief systeem om je kat op een leuke en gemakkelijke manier te voeren, waarbij wordt ingespeeld op zijn natuurlijke jachtinstinct. Ontworpen door dierenartsen. Deze natuurlijke manier van voeren helpt verveling en veelvoorkomende (slechte) gewoontes te voork..
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Eat slow live longer feed and treat
  Eat Slow Live Longer Feed & Treat Roller  Deze nieuwe manier van voeren zorgt ervoor dat uw hond op een speelse manier zijn voeding of beloning krijgt en hierdoor behoort schrokken (snel eten) tot het verleden. Een unieke manier om uw huisdier in beweging te houden en verveling en overge..
  Excl. BTW: €11,16 €13,50
 • Hengel gekleurde veren
  Leuke speelhengel voor uw kat. Er zitten leuke veertjes aan het uiteinde en een belletje om het extra aantrekkelijk te maken. Lengte 45 cm Assorti kleuren ..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Hengel roze veren
  Leuke speelhengel voor uw kat. Er zitten leuke veertjes aan het uiteinde en een belletje om het extra aantrekkelijk te maken. Lengte 45 cm Kleur: Roze veertjes ..
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Kattenhengel met pluche staart
  Op zoek naar een leuke kattenhengel om samen met jouw kat te spelen? Dan is de Beeztees Kattenhengel met Pluche Staarten iets voor jou. Deze hengel heeft pluche staarten in verschillende kleurtjes. Door de hengel heen en weer te bewegen, wordt jouw kat extra uitgedaagd om met het speeltje te blijven..
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Magic ball
  Automatisch roterende bal. Je activeert de bal door op het knopje te drukken. De bal gaat dat random rollen en zorgt voor grote verbazing bij je kat. Hilarische taferelen. Hou de filmcamera maar vast paraat. Kleuren: Roze Groen Wij kunnen niet op kleur bestellen en dus ook niet garanderen..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95