Grumpy Cat

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Grumpy Cat Catfish Wand
  Nu in de Grumpy Cat lijn: hengel met catfish! Haal het jachtinstinct van uw kat naar boven met deze leuke hengel. Dit speeltje is gemaakt van stevige materialen.   Formaat 80 cm (lengte incl. speeltje) ..
  Excl. BTW: €4,26 €5,15
 • Grumpy Cat Catnip Cat with Mylar ribbon
  Nu in de Grumpy Cat lijn: hengel met Grumpy Cat! Haal het jachtinstinct van uw kat naar boven met deze leuke hengel. Lint bevat tekst: Turn that smile upside down - Go away. Dit speeltje is gemaakt van stevige materialen.   Speeltje bevat catnip!   Formaat 129 cm (lengte incl. lint)..
  Excl. BTW: €4,26 €5,15
 • Grumpy cat lemon ball
  Uit de Grumpy Cat lijn komt deze citroen. Dat katten citroenen maar vreemd vinden is wel bekend. Maar nu is er 1 die als speeltje is. Deze Grumpy Cat citroen is gemaakt van zacht vilt in combinatie met Catnip (kattenkruid) en een belletje.   Gegarandeerd speelplezier! ..
  Excl. BTW: €2,48 €3,00
 • Grumpy Cat plush cucumber
  Uit de Grumpy Cat lijn komt deze komkommer. Wist u dat katten konden schrikken van komkommers? Kijk maar eens op Youtube. Dit is het komkommer speeltje voor katten. Deze komkommer bevat catnip en knispermateriaal waardoor katten er enorm graag mee aan de haal gaan. ..
  Excl. BTW: €5,54 €6,70