Vlooien en teken bestrijding

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AdTab kauwtablet kat 3 tabletten
  Eenvoudig in te nemen AdTabᵀᴹ kauwtabletten voor de behandeling van katten tegen vlooien en teken. AdTabᵀᴹ is een gearomatiseerde kauwtablet met een speciaal geformuleerde smaak die katten snel behandelt tegen teken en vlooien. Het is een veilig en doeltreffend middel dat ee..
  Excl. BTW: €24,50 €26,70
 • Beaphar dimethicare line-on kat 6 pipet
  DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor katten vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Beva..
  Excl. BTW: €8,47 €10,25
 • Beaphar dimethicare omgevingsspray 400 ml
  DIMETHIcare Omgevingsspray is ideaal voor gebruik op tapijten, stoffen meubels, manden en andere plaatsen waar huisdieren verblijven. DIMETHIcare Omgevingsspray immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op fysieke wijze. Beaphar DIMETHIcare bevat geen insec..
  Excl. BTW: €18,72 €22,65
 • Beaphar dimethicare spray voor hond en kat 250 ml
  DIMETHIcare Spray is een verzorgingsproduct voor honden en katten vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke..
  Excl. BTW: €11,12 €13,45
 • Beaphar fiprocat 3 + 1 pipetten
  Tegen Teken en Vlooien bij katten vanaf 1kg en ouder dan 8 weken. Insecticide werking tegen nieuwe besmetting met vlooien gedurende 4 weken. Alhoewel het product geen onmiddellijke acaricide werking heeft aangetoond, werd een acaricide werkzaamheid voor maximaal een week aangetoond tegen de teek Ixo..
  Excl. BTW: €17,29 €18,85
 • Beaphar vlo kill + kleine hond of kat
  Vlo Kill+ doodt razendsnel vlooien die op hond en kat zitten, de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op het dier zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden. Geschikt voor honden en katten vanaf 4 weken en een gewicht van 1 tot 11kg.&n..
  Excl. BTW: €15,83 €17,25
 • Beaphar vlooienshampoo knockdown
  Vlooienshampoo is geschikt voor de behandeling van vlooieninfestaties bij katten en kortharige honden gedurende 1-2 weken. Beaphar Vlooienshampoo werkt op 2 manieren: - Knock-down werking. Tijdens het wassen van de dieren komen de vlooien op het dier in aanraking met de permethrin. De vlooien wo..
  Excl. BTW: €12,39 €13,50
 • Bolfo gold kat 40
  Geschikt voor katten tot 4 kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de kat Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren ..
  Excl. BTW: €15,78 €17,20
 • Bolfo gold kat 80
  Geschikt voor katten vanaf 4 kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de kat Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de hare..
  Excl. BTW: €16,74 €18,25
 • Bolfo mand&tapijt spray 400ml
  Omgevingsspray voor de bestrijding van vlooien en vlooienlarven Bolfo® Mand en Tapijtspray kan gebruikt worden om aanwezige vlooien en vlooienlarven in de woonruimte te doden. Actieve werkzame stof: permethrin en tetramethrin Doodt vlooien en vlooienlarven in huis Werkzaamheid gedure..
  Excl. BTW: €15,33 €18,55
 • Dronspot spot-on ontworming grote kat
  Dronspot spot-on ontwormer bestrijdt wormen met een behandeling. Het is een zogenaamde spot-on, waarbij vloeistof op de huid in de nek wordt aangebracht en via de huid wordt opgenomen in het lichaam. Een snelle en makkelijke oplossing voor katten die lastig te ontwormen zijn met een tabletje. De ..
  Excl. BTW: €32,10 €34,99
 • Dronspot spot-on ontworming kleine kat
  Dronspot spot-on ontwormer bestrijdt wormen met een behandeling. Het is een zogenaamde spot-on, waarbij vloeistof op de huid in de nek wordt aangebracht en via de huid wordt opgenomen in het lichaam. Een snelle en makkelijke oplossing voor katten die lastig te ontwormen zijn met een tabletje. De ..
  Excl. BTW: €19,50 €21,25