Vlooien en teken bestrijding

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar fiprocat 3 pipetten
  Tegen Teken en Vlooien bij katten vanaf 1kg en ouder dan 8 weken. Insecticide werking tegen nieuwe besmetting met vlooien gedurende 4 weken. Alhoewel het product geen onmiddellijke acaricide werking heeft aangetoond, werd een acaricide werkzaamheid voor maximaal een week aangetoond tegen de teek Ixo..
  Excl. BTW: €13,63 €14,45
 • Beaphar test de teek
  Zowel huisdieren als mensen kunnen de ziekte van Lyme krijgen. De ziekte wordt verspreid door teken die Borrelia bacteriën bij zich dragen. De ziekte kan ernstige gevolgen hebben en omdat de symptomen niet altijd hetzelfde zijn, is het voor artsen soms lastig om de juiste diagnose te stellen. Beaph..
  Excl. BTW: €3,72 €4,50
 • Beaphar vlooien anti conceptie grote kat 3 tabletten
  Vlooien Anti-conceptie is een preventief vlooienmiddel. Het zorgt ervoor dat vlooieneitjes en vlooienlarven niet kunnen ontwikkelen. Wanneer u uw kat maandelijks behandelt met de suspensie Vlooien Anti-Conceptie, voorkomt u vlooien in huis en kan er geen vlooienplaag ontstaan. Wanneer er al vlo..
  Excl. BTW: €15,66 €16,60
 • Beaphar vlooien anti conceptie kleine kat 3 tabletten
  Vlooien Anti-conceptie is een preventief vlooienmiddel. Het zorgt ervoor dat vlooieneitjes en vlooienlarven niet kunnen ontwikkelen. Wanneer u uw kat maandelijks behandelt met de suspensie Vlooien Anti-Conceptie, voorkomt u vlooien in huis en kan er geen vlooienplaag ontstaan. Wanneer er al vlo..
  Excl. BTW: €12,55 €13,30
 • Bolfo combo kat en fret 3 pipetten
  Geschikt voor katten vanaf 1kg Inhoud: 3 pipetten Bolfo Combo heeft een dodende werking tegen vlooien, teken en bijtende luizen Eliminatie van vlooien (Ctenocephalides spp.) gedurende 4 weken Eliminatie van teken (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus), gedur..
  Excl. BTW: €15,85 €16,80
 • Bolfo fleegardspray 250 ml
  Omgevingsspray voor de bestrijding van vlooien en vlooienlarven Bolfo® Fleegard heeft een dubbele werking. Het werkt snel en langdurig: het doodt vlooien en vlooienlarven in de omgeving en stopt de ontwikkeling van nieuwe vlooien in de omgeving. Deze werking in de omgeving houdt 6 maanden aan. ..
  Excl. BTW: €15,50 €18,75
 • Bolfo gold kat 40
  Geschikt voor katten tot 4 kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de kat Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren ..
  Excl. BTW: €13,82 €14,65
 • Bolfo gold kat 80
  Geschikt voor katten vanaf 4 kg Bestrijding en preventie van vlooien bij de kat Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de hare..
  Excl. BTW: €14,62 €15,50
 • Bolfo mand&tapijt spray 400ml
  Omgevingsspray voor de bestrijding van vlooien en vlooienlarven Bolfo® Mand en Tapijtspray kan gebruikt worden om aanwezige vlooien en vlooienlarven in de woonruimte te doden. Actieve werkzame stof: permethrin en tetramethrin Doodt vlooien en vlooienlarven in huis Werkzaamheid gedure..
  Excl. BTW: €10,66 €12,90
 • Frontline combo kat
  FRONTLINE COMBO® is de nieuwe telg in de FRONTLINE familie. Het is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actief bestanddeel van de reguliere FRONTLINE, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE COMBO® biedt daarom een zeer complete bescherming van uw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen..
  Excl. BTW: €24,05 €25,49
 • Frontline spot on kat
  FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die uw huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zi..
  Excl. BTW: €21,69 €22,99
 • Frontline Spray
  Frontline is het meest aanbevolen bestrijdingsmiddel tegen vlooien en teken voor de hond en kat. Frontline biedt een langdurig en effectieve bestrijding tegen alle vlooien, teken en bijtende luizen. Het voorkomt ook dat de omgeving van het behandelde dier besmet wordt door onvolwassen vlooien. Fr..
  Excl. BTW: €21,22 €22,49