Voedingssupplementen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar cat trainer 10 ml
  Cat Trainer is een natuurlijk preparaat dat een sterke aantrekkingskracht uitoefent op de kat. Het bevat geen schadelijke stoffen en is een geschikt hulpmiddel bij training en opvoeding Natuurlijke aantrekkingskracht op katten Eenvoudig in gebruik Gebruiksaanwijzing: Enkele druppels o..
  Excl. BTW: €4,42 €5,35
 • Beaphar haarbalpasta 100 ml
  Beaphar Malt Pasta bevordert de natuurlijke afvoer van ingeslikte haren en ondersteunt een optimale werking van de darmen. Hiervoor bevat Malt Pasta twee componenten: - Donkerbruin: Maltpasta waardoor de haren als het ware inkapselen en gemakkelijker op natuurlijke wijze worden afgevoerd en haar..
  Excl. BTW: €5,00 €6,05
 • Beaphar kittymilk
  Volwaardige melkvervanger voor moederloze kittens. Kitty Milk is speciaal samengesteld voor moederloze kittens of kittens die niet voldoende drinken bij de moeder vanaf de geboorte tot aan het spenen. Tevens geschikt als bijvoeding voor drachtige of melkgevende moederpoezen. Waarom Kitty Milk gebru..
  Excl. BTW: €8,68 €10,50
 • Beaphar multivit kat 20 ml
  Multi-Vit met Taurine bevat vitaminen die helpen bij het gezond houden van huid en vacht en te gebruiken zijn bij een gevoelige huid. Taurine is toegevoegd, omdat dit voor katten belangrijk is voor het functioneren van hart en ogen. Druppels door het voer mengen.  Gebruiksaanwijzing:  ..
  Excl. BTW: €5,58 €6,75
 • Beaphar play spray 150 ml
  Play Spray is een zeer geschikt hulpmiddel bij het trainen en opvoeden van kittens en katten. Met deze spray maakt u speelgoed, krabpalen, etc. aantrekkelijk en bepaalt u de krabplaats van het dier. Gebruiksaanwijzing: De krabpaal, of andere plaatsen licht bespuiten met Play Spray. Prijs de kat ..
  Excl. BTW: €6,64 €8,03
 • GimCat Malt soft paste extra 200 gram
  GimCat Malt-Soft Extra bevat natuurzuivere, aromatische mout en plantaardige olie. In combinatie met voedingsvezels stimuleert Malt-Soft Extra de darmactiviteit en bevordert zo de natuurlijke uitscheiding van ingeslikte haren en onverteerbare bestanddelen. lactose-vrij,zonder conserveringsmid..
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Sanal anti haarbalpasta 100 gram
  Sanal anti haarbalpasta helpt de vorming van haarballen te voorkomen en helpt bestaande haarballen op te lossen. Geef dagelijks 6cm pasta direct uit de tube of door het voer. ..
  Excl. BTW: €6,36 €7,70