Oog en oorreiniger

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar oogdruppels 50ml
  met MSM verzorgen en reinigen ogen en oogleden van hond en kat. De druppels bevorderen het "schoonmaakmechanisme" van de ogen. Met behulp van het traanvocht worden ogen en oogleden van vervuiling ontdaan. Verzorgend en reinigend Met MSM Met druppelpipet   Gebruiksaanwijzing: ..
  Excl. BTW: €7,65 €9,25
 • Beaphar oogzalf 5ml
  Beaphar oogzalf is speciaal geformuleerd om geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden te verhelpen bij honden en katten. Voor uitwendig gebruik.   Gebruiksaanwijzing: 1x daags een kleine hoeveelheid oogzalf, na het reinigen van het oog, op de rand van het ooglid aanbrengen. ..
  Excl. BTW: €6,32 €7,65
 • Beaphar oorreiniger 50ml
  Beaphar oorreiniger met MSM verzorgt het uitwendige gedeelte van de gehoorgang. Ophoping van oorsmeer veroorzaakt een pijnlijk gevoel en irritatie. Als gevolg hiervan krabt een dier zich, voelt het oor warm aan en kan er een onaangename geur ontstaan. Regelmatig gebruik van oorreiniger voorkomt deze..
  Excl. BTW: €8,80 €10,65
 • Jean Peau kristalolie 50 ml
  Een BLANKE multifunctionele olie. Een verzorgende olie, die de vacht absoluut niet verkleurt. Hierdoor is de olie prima te gebruiken voor bijvoorbeeld papilloteren of als crèmebehandeling na het wassen. Deze olie kunt u ook mengen door alle andere producten van Jean Peau. ..
  Excl. BTW: €10,74 €13,00
 • Jean Peau oogverzorger 200ml
  Voor een complete oogverzorging.Dé oogreiniger, die niet alleen reinigt, maar ook verstoppingen in de traanbuis wegneemt. Door regelmatig, in het begin drie tot vier maal per dag, zowel in als rondom de ogen een aantal druppels van de oogverzorger te doen, zorgt u ervoor dat de traanvochtafscheiding..
  Excl. BTW: €10,74 €13,00
 • Puur oor 50ml
  Bij oorontstekingen en oormijt bij hond en kat. Geschikt voor: Kat, Hond Samenstelling:  Een verdund extract van Cardiospermum, Ledum, Chamomilla, Echinacea angustifolia en een verdunning van Mentholum. Alcohol 30% v/v. Indicatie(s): Bij oorontstekingen en oormijt bij hond en kat. ..
  Excl. BTW: €13,72 €14,95
 • Traansteen Remover 50 ml
  De Beeztees traansteen remover is een milde oogverzorger. Het verwijdert de vlekken rondom de ogen die worden veroorzaakt door waterige ogen. De Beeztees traansteen remover is geschikt voor honden, katten en andere kleine dieren en heeft een inhoud van 50 ml. ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95