Shampoo en lotions

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar vlooienshampoo knockdown
  Vlooienshampoo is geschikt voor de behandeling van vlooieninfestaties bij katten en kortharige honden gedurende 1-2 weken. Beaphar Vlooienshampoo werkt op 2 manieren: - Knock-down werking. Tijdens het wassen van de dieren komen de vlooien op het dier in aanraking met de permethrin. De vlooien wo..
  Excl. BTW: €12,39 €13,50
 • Jean Peau conditie shampoo 200ml
  Ter bescherming van huid- en vachtproblemen van allerlei aard. Deze shampoo is vervaardigd voor iedere vacht die, door welke oorzaak dan ook, in een mindere conditie is. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor, dat zowel de huid als..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau Pup/kitten shampoo 200ml
  Deze frisse en milde shampoo kunt u gebruiken vanaf 5 dagen. Jean Peau Puppy / Kitten shampoo is een geconcentreerde - en milde shampoo, die uitermate geschikt is voor uw puppy of kitten. U kunt de shampoo al gebruiken als uw puppy of kitten 5 dagen oud is. Deze shampoo heeft een frisse geur en e..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau sneeuwwit shampoo 200ml
  Voor iedere vacht waarvan de witte of zilveren kleur geaccentueerd moet worden. De ideale shampoo voor iedere vacht die lang en afhangend dient te zijn. Door zijn voedende werking, waarbij gebruik is gemaakt van blanke oliën, zorgt deze shampoo voor een vacht die tot in de haarpunten verzorgd is. Al..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau tangle repair 200ml
  Voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. Te gebruiken als een lotion. Tangle Repair is een fijne doorkamspray die tevens een ontklittende werking heeft. U kunt het als kamhulp gebruiken, maar ook  als een lotion met een verzorgende werking. Vindt u in de vacht een vervilting, dan kunt u ..
  Excl. BTW: €15,29 €18,50
 • Jean Peau tea tree olie 5ml
  Etherische olie en Aromatherapie. Etherische olie is de verzamelnaam voor de aromatische koolwaterstoffen die van nature voorkomen in planten, bomen, struiken, bloemen, harsen en wortels. Deze etherische oliën hebben de taak om de plant te beschermen tegen ziektes, infecties en beschadigingen. Oo..
  Excl. BTW: €11,98 €14,50
 • Jean Peau tea tree shampoo 200ml
  Een voedende shampoo die verrijkt is met de etherische olie Tea Tree.Een nieuwe effectieve shampoo, die rijkelijk is samengesteld met o.a. Tea Tree Olie.Tea Tree is een olie die in Australië voor allerlei huidproblemen wordt gebruikt. Men kan hierbij denken aan insectenbeten (vlooien en teken), schi..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau universeel shampoo 200ml
  Voor de regelmatige wasbeurt. Een milde en zeer geconcentreerde shampoo op natuurlijke basis, die dankzij de prettige geur en enkele hypoallergenen ingrediënten uitermate geschikt is voor de regelmatige wasbeurt. Door de combinatie van plantaardige oliën voedende plantenextracten is de shampoo ma..
  Excl. BTW: €10,74 €13,00
 • Jean Peau verzorgingslotion 200ml
  Verzorgingslotion   Voor de optimale verzorging tussen de wasbeurten door. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de huid en de vacht, tussen de wasbeurten door, optimaal te verzorgen. Daarnaast is hij uitstekend te gebruiken als doorkamspray en haalt deze verzorgingslotion, bij regelmatig..
  Excl. BTW: €14,46 €17,50
 • Jean Peau vlo weg shampoo 200ml
  Voor het natuurlijk verwijderen van parasieten. Met deze speciaal ontwikkelde shampoo bent u in staat uw hond/kat op natuurlijke wijze vlovrij te krijgen. Door zijn unieke samenstelling, met als belangrijkste bestandsdelen een aantal etherische oliën, kunt u deze shampoo al bij pups of kitten van..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Jean Peau zwavelteer shampoo 200ml
  Een natuurlijke shampoo voor eczeem, schimmel, schilfers, en andere huidproblemen. Een medicinale shampoo op natuurlijke basis die geschikt is voor huisdieren met huid – en/of vachtproblemen (eczeem en overige allergieën). De zwavelteer shampoo heeft een reinigende en helende werking. Voor een effe..
  Excl. BTW: €13,64 €16,50
 • Tropiclean Awapuhi Coconut shampoo
  Tropiclean Awapuhi Coconut shampoo. 355 ml.   Tropiclean Awapuhi Coconut shampoo is een shampoo voor honden en katten van alle leeftijden, met 100 procent natuurlijke ingrediënten, bestaande uit 80 procent biologische en 20 procent natuurlijke ingrediënten. De shampoo is vrij van wasmiddel ..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95