Ratten en muizenvoer

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar care + rat 1.5 kg
  Care+ Rat is een zeer smaakvolle super premium voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en bena..
  Excl. BTW: €12,27 €14,85
 • Deli Nature muis, gerbil, hamstervoer 750 gram
  Is een uiterst gevarieerde en uitgebalanceerde mengeling, afgestemd op de voedingsbehoeften van uw (dwerg)hamster, muis of gerbil op basis van meer dan 30 natuurlijke ingrediënten. Voedingsadvies: Een hamster eet gemiddeld 5 tot 10 gram voeder per dag. Voorzie steeds voldoende vers drinkwater. ..
  Excl. BTW: €4,17 €5,05
 • Deli Nature rattenvoer 750 gram
  Met extra dierlijke eiwitten  Ratten zijn echte alleseters en verkiezen veel variatie in hun voeding. Deli Nature 5* Menu Ratten, is verrijkt met een geëxtrudeerde korrel, rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare dierlijke eiwitten, wat het een smakelijk voer maakt voor ratten.  Met ont..
  Excl. BTW: €3,76 €4,55
 • Hope Farms mouse/rat granola 800 gram
  Hope Farms Mouse/Rat Granola is een gezonde, gemengde premium mix met waardevolle grondstoffen zoals granen, groenten, erwten en bonen. Deze mix bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om muizen en ratten vitaal te houden. De mix is met zorg samengesteld uit grondstoffen waar jouw kleine knager ..
  Excl. BTW: €4,17 €5,05
 • Kasper faunafood knaagdierkorrel 20 kg
  Bij de voeding moet er rekening worden gehouden met de knaagbehoefte van knaagdieren. Kasper Faunafood knaagdierkorrel bestaat uit dikke, hard geperste korrels waar dieren naar behoefte van kunnen knagen. Knaagdieren zijn alleseters en de rijke grondstoffenkeuze dekt de voedingsbehoefte volledig. De..
  Excl. BTW: €23,97 €29,00