Hamstervoer

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar Care+ hamster 700 gram
  Beaphar CARE+® Hamster bevat dierlijke eiwitten en een hoger vetgehalte om in de energiebehoefte van hamsters te voorzien. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One) wat belangrijk is voor een uitgebalanceerde voeding (geen selectief eetgedrag en restjes meer). De hardere geëxtrudeerde b..
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Deli Nature muis, gerbil, hamstervoer 750 gram
  Is een uiterst gevarieerde en uitgebalanceerde mengeling, afgestemd op de voedingsbehoeften van uw (dwerg)hamster, muis of gerbil op basis van meer dan 30 natuurlijke ingrediënten. Voedingsadvies: Een hamster eet gemiddeld 5 tot 10 gram voeder per dag. Voorzie steeds voldoende vers drinkwater. ..
  Excl. BTW: €4,17 €5,05
 • Esve Habitat Russische dwerghamster 450 gram
  Volledig diervoeder speciaal ontwikkeld de voor Russische dwerghamsters. Omdat Russische dwerghamsters een stuk kleiner zijn en een hoge energetische behoefte hebben, is het belangrijk dat ze voldoende energie en eiwitten uit hun voeding kunnen halen. Deze mix bestaat uit een extra fijne mix van g..
  Excl. BTW: €4,12 €4,99
 • Hope Farms hamster granola 800 gram
  Hope Farms Hamster Granola is een gezonde, gemengde premium mix met waardevolle grondstoffen zoals granen, groenten, wortels, erwtenvlokken en pinda’s. Deze mix bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om de hamster vitaal te houden. Om aan de knaagbehoefte te voldoen zijn aan Hamster Select extr..
  Excl. BTW: €4,17 €5,05
 • Kasper faunafood knaagdierkorrel 20 kg
  Bij de voeding moet er rekening worden gehouden met de knaagbehoefte van knaagdieren. Kasper Faunafood knaagdierkorrel bestaat uit dikke, hard geperste korrels waar dieren naar behoefte van kunnen knagen. Knaagdieren zijn alleseters en de rijke grondstoffenkeuze dekt de voedingsbehoefte volledig. De..
  Excl. BTW: €23,97 €29,00