Snacks

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beaphar knabbelsticks 150 gram
  Beaphar Knabbelsticks zijn lekkere snacks voor konijnen, cavia’s, hamsters, chinchilla’s en andere kleine knaagdieren. Knabbelsticks zijn licht verteerbaar en voorzien in de knaagbehoefte. Uw knaagdier is er dol op! Voedingsadvies: Knabbelsticks kunnen als tussendoortje worden gegeven, naast de d..
  Excl. BTW: €2,47 €2,99
 • ESVE appelchips 80 gram
  Een heerlijke aanvulling voor uw konijn of knaagdier zijn deze appelchips van ESVE. Deze zijn gedroogd en 100% natuurlijk. ..
  Excl. BTW: €3,75 €4,09
 • ESVE knaaghout wilg 120 gram
  Knaaghout is goed voor om aan te knagen voor konijnen en knaagdieren en vogels. Met de wilgen knaaghoutsstokjes boots je de natuur na. ..
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Esve Pet Bouquet knabbelstruik
  Een ESVE Pet Bouquet is de meest natuurlijke snack die u uw knaagdieren en konijnen kunt geven. De gevarierde mix van granen, grassen en kruiden kunt u in het verblijf leggen of hangen. Het staat niet alleen mooi, maar het voorziet het dier in zijn natuurlijke knaagbehoefte en gaat bovendien verveli..
  Excl. BTW: €2,97 €3,59
 • Esve Pet Bouquet weidegewas
  Een ESVE Pet Bouquet is de meest natuurlijke snack die u uw knaagdieren en konijnen kunt geven. De gevarierde mix van granen, grassen en kruiden kunt u in het verblijf leggen of hangen. Het staat niet alleen mooi, maar het voorziet het dier in zijn natuurlijke knaagbehoefte en gaat bovendien verveli..
  Excl. BTW: €2,97 €3,59
 • ESVE zout liksteen
  De zout liksteen is een voedinssupplement voor konijnen en knaagdieren en ontwikkeld om aan de noodzakelijke natrium (zout) behoefte te voldoen. Bevat mineralen als koper, calcium en ijzer. Natrium geeft een onmisbare rol bij het goed functioneren van het zenuwgestel en de spierconcentratie.  ..
  Excl. BTW: €1,45 €1,75
 • Knaagsteen met granen 160 gram
  Dit natuurlijke product bestaat uit mineraalrijke bestanddelen van verkalkte planten en zeedieren. Deze knaagsteen is een lekkernij voor uw konijn of knaagdier en bevordert de vitaliteit en gezondheid. Uw konijn of knaagdier kan lekker knagen op deze knaagsteen. Ingrediënten: mineralen, 5% grane..
  Excl. BTW: €1,74 €2,10
 • Knaagsteen met wortel 160 gram
  Dit natuurlijke product bestaat uit mineraalrijke bestanddelen van verkalkte planten en zeedieren. Deze knaagsteen is een lekkernij voor uw konijn of knaagdier en bevordert de vitaliteit en gezondheid. Uw konijn of knaagdier kan lekker knagen op deze knaagsteen. Ingrediënten: mineralen, 5% worte..
  Excl. BTW: €1,74 €2,10
 • Puik fruitsalade 65 gram
  Puik Snacks Fruitsalade 65g   Aanvullend diervoeder voor knaagdieren Samenstelling: Banaan, gedroogd (45%), appel, gedroogd (45%), rozijnen (10%) Gebruiksaanwijzing: Geef dagelijks 5g als verantwoord extraatje. Kenmerken Met appel, banaan en rozijnen Van nature rijk aan vit..
  Excl. BTW: €2,11 €2,55
 • Puik knabbelblok luzerne
  Puik Snacks Knabbelblok 250g   Aanvullend diervoeder voor konijnen Samenstelling: Luzerne, johannesbrood, gerst, mais, spelt, lijnzaad, wortel, gedroogd, peterselie, melasse, biergist Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 12,5%, ruwe celstof 18,0%, ruwe as 6,5%, ruw vet 1,5%, calcium 1,0%..
  Excl. BTW: €1,99 €2,17
 • Puik meelwormen 40 gram
  Puik Snacks Meelwormen 40g   Voedermiddel Samenstelling: Meelwormen Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 52,6%, ruw vet 30,0% Gebruiksaanwijzing: Geef dagelijks meelwormen als tussendoortje aan omnivoren (hamsters, muizen, gerbils en ratten). Niet geschikt voor de vervoedering aan h..
  Excl. BTW: €2,11 €2,55
 • Puik vezelkoekjes 140 gram
  Puik Snacks Vezelkoekjes 140g   Aanvullend diervoeder voor knaagdieren Samenstelling: Maïs, luzerne (30%), sojadoppen, wortel (10%), maïszetmeel Analytische bestanddelen: Ruwe celstof 15% Gebruiksaanwijzing: Geef 1 tot 3 snacks per dag als tussendoortje. De ruwe vezels dragen bij a..
  Excl. BTW: €2,44 €2,95